Genel kurulda ceme ne dedim.spk tarihinde ilk oldunuz spk bu işleme onay veremez.eger bir hata yapıp onay verirse bütün şirketler sizin taktiği kullanır.ornek olursunuz.spk salakmi bu bilinçli soyguna onay versin eğer verseydi ne olacaktı bütün şirketler aynı taktikle vurgun ustune vurgun.1 ayda hisseyi yüzde yüz düşürüp herkes önemli nitelik işlem aciklicakti spk bu yolu açmaz acamaz.ne oldu şimdi bu cevap belki de şirket bir daha basvurmasin diye hiç verilmicek.bole yıllarca beklicekmi bunlar.cevap verecek adam çoktan verirdi demek ki cevap ya yok.nasil bir durum diğer onlarca şirket onay aldı bu sürede bizim onayı bırakın 5 ayda cevap yok cevap.ve cevap verilcegini sanmıyorum.sorusturmalar var 2 tane spk nin onların sonucumu bekleniyor.onlarami dahil edildi bu organize soygun.cunku soygun sırayla yapıldı.once devir mal çıkarma sonra faaliyet bitirme sonra vertunun malları ky ye yıkma en son birleşme darbesi.spk nin yicegini sandılar.once faaliyet bitseydi olur muydu.hayir çünkü faaliyet olmadan devir olsaydı işlem fiyat açısından da ayrılma doğurdu yüzde 7.5 devri için.faliyet yok hesap yap 100 bin TL lik devir bile ayrılma doğurdu.ama ne yaptılar önce devir 2 ay sonra faaliyet sonlandırma yahu benim farkına vardıklarımin spk farkına varmazmi bunuda yazacam spkya hepsi sırayla bilinçli yapıldı.kanunlarin açıkları aranıp lehe cevirilerek.
Redmi 5 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.