Sayfa 17/309 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacı Yazıyı Oku
    Dava ile SPK cvp vermesini bağlantısı yok.siyasi güç otorite olaya el attı cumur reis bizzat SPK yıl uyardı.bunuda bilmiş olun orda satın aldığınız adamlar olabilir.ama reisin adaleti olmasa SPK birleşme onar geçer .di..o kadar şikayet eş gecliemezdi.şikayete devam
    Şikayet bir yana ortada açık açık bir mağduriyet var.spk bu işleme 10 tane şikayet gitse bu birleşmeye onay vermesi.ister mahkeme olsun ister ne olursa olsun.ortada bir mağduriyetin kesinliği varmı var.sirket yöneticileri mimlimi bu sakat işler konusunda evet geçmişleri çok kirli .şirket dürüst değil organize bilinçli bir halk soygunu var Allah aşkına bu birleşmeye en kralı onay verirmi.bu kadarmi mal olur insan.bunlarin muhakkak guvendikleri birileri vardı ama o guvendikleri kişinin tipasida yemedi sanırım.birlesme bu oranlar bu şartlarda imkansız.ha kipadada şikayet oldu neden onay verdi diyelim.olayi bilmeyen için anlatımlı.kipa 20 civarimi 30 kuruş civarimi ne Anadolu gurubuna satıldı.yuzde 3.5 falan halka açıktı.sonra kupanın hisseler birden tavan tavan gitmeye başladı.kipa 3 kez yatırımcıları kap aracılığı ile uyardı benim hissemin değeri bu değil aşırı arttı diye kap haberleri var.hisse 4.70 oldu.kipa spk ya başvurdu hissemde manipülasyon yapılıyor incelenmesini istiyorum diye.simdi şirketi görüyorsunuz kaç kez uyarmış etmiş.genede spk ayrılma hakkında yatırımcıyı korudu 2.50 çıkardı.bizimkiler ne yaptı tam tersi önce mali ky ye yıktı haberlerle sonra 44 kuruştan fırsatçılık yapıp organize şekilde halkı soyma girişimine başvurdu.yahu spk malmi insanlar çoluk çocuğunun hakkını yedirirmi.birlesmeye bu oranlarla bu ayrılma hakkinla spk hayatta olur vermez.bunlar birleşme başvurusu yapıyor sonra kafalarını kuma gömüp hayal kuruyorlar

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 07-09-2018 saat: 17:52.

2. Genel kurulda ceme ne dedim.spk tarihinde ilk oldunuz spk bu işleme onay veremez.eger bir hata yapıp onay verirse bütün şirketler sizin taktiği kullanır.ornek olursunuz.spk salakmi bu bilinçli soyguna onay versin eğer verseydi ne olacaktı bütün şirketler aynı taktikle vurgun ustune vurgun.1 ayda hisseyi yüzde yüz düşürüp herkes önemli nitelik işlem aciklicakti spk bu yolu açmaz acamaz.ne oldu şimdi bu cevap belki de şirket bir daha basvurmasin diye hiç verilmicek.bole yıllarca beklicekmi bunlar.cevap verecek adam çoktan verirdi demek ki cevap ya yok.nasil bir durum diğer onlarca şirket onay aldı bu sürede bizim onayı bırakın 5 ayda cevap yok cevap.ve cevap verilcegini sanmıyorum.sorusturmalar var 2 tane spk nin onların sonucumu bekleniyor.onlarami dahil edildi bu organize soygun.cunku soygun sırayla yapıldı.once devir mal çıkarma sonra faaliyet bitirme sonra vertunun malları ky ye yıkma en son birleşme darbesi.spk nin yicegini sandılar.once faaliyet bitseydi olur muydu.hayir çünkü faaliyet olmadan devir olsaydı işlem fiyat açısından da ayrılma doğurdu yüzde 7.5 devri için.faliyet yok hesap yap 100 bin TL lik devir bile ayrılma doğurdu.ama ne yaptılar önce devir 2 ay sonra faaliyet sonlandırma yahu benim farkına vardıklarımin spk farkına varmazmi bunuda yazacam spkya hepsi sırayla bilinçli yapıldı.kanunlarin açıkları aranıp lehe cevirilerek.

3. Gündem maddesi eklemek için kayyum atanıyor.artik birileri bu adama vurdun içeriği alcaklar.surgunmu edecekler .yıkma mal varlığına belki koyacaklar.biri dur desin

4.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Genel kurulda ceme ne dedim.spk tarihinde ilk oldunuz spk bu işleme onay veremez.eger bir hata yapıp onay verirse bütün şirketler sizin taktiği kullanır.ornek olursunuz.spk salakmi bu bilinçli soyguna onay versin eğer verseydi ne olacaktı bütün şirketler aynı taktikle vurgun ustune vurgun.1 ayda hisseyi yüzde yüz düşürüp herkes önemli nitelik işlem aciklicakti spk bu yolu açmaz acamaz.ne oldu şimdi bu cevap belki de şirket bir daha basvurmasin diye hiç verilmicek.bole yıllarca beklicekmi bunlar.cevap verecek adam çoktan verirdi demek ki cevap ya yok.nasil bir durum diğer onlarca şirket onay aldı bu sürede bizim onayı bırakın 5 ayda cevap yok cevap.ve cevap verilcegini sanmıyorum.sorusturmalar var 2 tane spk nin onların sonucumu bekleniyor.onlarami dahil edildi bu organize soygun.cunku soygun sırayla yapıldı.once devir mal çıkarma sonra faaliyet bitirme sonra vertunun malları ky ye yıkma en son birleşme darbesi.spk nin yicegini sandılar.once faaliyet bitseydi olur muydu.hayir çünkü faaliyet olmadan devir olsaydı işlem fiyat açısından da ayrılma doğurdu yüzde 7.5 devri için.faliyet yok hesap yap 100 bin TL lik devir bile ayrılma doğurdu.ama ne yaptılar önce devir 2 ay sonra faaliyet sonlandırma yahu benim farkına vardıklarımin spk farkına varmazmi bunuda yazacam spkya hepsi sırayla bilinçli yapıldı.kanunlarin açıkları aranıp lehe cevirilerek.

merhaba kardes biz uzun süredir bu hisse ile ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz...siz yusuf a mesaj gönder missiniz ...genel kurulda olduğunuzu söylemişsiniz...maliyetinizin 0.42 krs olduğunu söylemişsiniz...biz de genel kuruldaydık...ama sizi ben hatırlamıyorum...biz genel kurul sonrası orgutlendik ve fesih davası açtık...sizde 800 bin lot un uzerinde varmış...neden bizimle irtibata gecmediniz ...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    merhaba kardes biz uzun süredir bu hisse ile ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz...siz yusuf a mesaj gönder missiniz ...genel kurulda olduğunuzu söylemişsiniz...maliyetinizin 0.42 krs olduğunu söylemişsiniz...biz de genel kuruldaydık...ama sizi ben hatırlamıyorum...biz genel kurul sonrası orgutlendik ve fesih davası açtık...sizde 800 bin lot un uzerinde varmış...neden bizimle irtibata gecmediniz ...

Yok öle bir şey adetleri maliyeti yanlış yazmisim.89 maliyet 42 bin lot.20 bin lotu 1.56 maliyetli.42 maliyetli o kadar lot olan varmıdır zor.ters yazmışım sarhosken

6.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Yok öle bir şey adetleri maliyeti yanlış yazmisim.89 maliyet 42 bin lot.20 bin lotu 1.56 maliyetli.42 maliyetli o kadar lot olan varmıdır zor.ters yazmışım sarhosken

bizim ile neden irtibata geçmediniz...

7.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    bizim ile neden irtibata geçmediniz...

isin garibi hala burda çeşitli nikler le taşsak geçenler var...biz can derindeyiz millet dalga...yazıklar olsun...

8. senin yüzünden bir ton zarar ettim zaten.benle muhatap olma.senin bilincsiz davranışların yüzünden tonla zararla çıktım çoğu hissemin.ve senden çok zarar ettim.herkes bir mücadele veriyor iş mucadeleyse.

Son düzenleme : babasultan_1234; 08-09-2018 saat: 00:05.

Sayfa 17/309 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •