Ýmtiyaz her þey deðil.ve dava mahkeme SPK bunun hiç birþeye yaramadýðý gösterecek nasýl ceza yediler ise durum daha kötü olcak saz ekibine ytd
Ýmtiyaz her þey deðil.ve dava mahkeme SPK bunun hiç birþeye yaramadýðý gösterecek nasýl ceza yediler ise durum daha kötü olcak saz ekibine ytd
fabrika kuruyorsun 5 yýl sonra kara ,para kazanmaya geçiyor .evleniyorsun 9 ay sonra çocuk oluyor .10 yaþýna kadar ne emekle büyütüyorsun .tavuk yumurtanýn üstünde 21 günde çýkýyor 45 günde eti yenecek duruma geliyor .bag dikiyorsun üzümü 4 yýl sonra hatta 6 yýlýnda tam anlamý ile para getiriyor .kolay para kazanma yok sabýr acýdýr ..ytd
pasif müdahil olmak için son 3 hafta sayýn arkadaþlar ytd
kara kara düþünen haci maho çözüm bulamadý mahkeme bekleyecek .has elçinde demiþti ya mahkeme bitsin bakarýz iþallah mahkeme 4 yýl sürer kýlýný oynatamazsýn nasýl olsa 1.600 avro borç bana tememttü gibi cebimde farz et mahkeme bizi haksýz buldu benim lotum ge gene kalcak kalsýn ölene kadar býrakmazsam adiyim siz ne kadar adi iseniz ben sizden yüz kat adi olcam size karþý ytd sakýn beklmeyin uzlaþma falan bir adým atarsam size en adi insaným mahkeme bitecek mahkeme ,hakim ne derse o olcak ytd
burdan aldýn þurdan sattýn bu hakimin izleyecegi yol degil .siz birleþmeye gittiniz beceremedinz.satýþa gitttiniz sonuç yok .her þeyiniz üçkagýt sibel hanýmýn dedigi gibi kurula neden gelmiyor gtmü yemiyor dedi bayan olarak çýtýnýz çýkmadý .þimdi iyi dinle haci maho faliyete geçmemem bana yarar geçersende eyvallah derim amma sen bilin baþka seçenegin kalmadý satýþ yapamazsýn benim hissemi satlýga çýkaramazsýn dava biter eyvallah faliyetin yok .birleþme millete diyorsunuz tekrar baþ vuracaz telefonda kayýt almýþ arkadaþýn biri sakýn büyük suç siz kolay birleþmeden baþka þansýnýz yok ..yanlýz 10 tl ky verirsen 13 milyon lot ben sana takasa toplar karþýlklý imza atarýz para herkesin hesabýna geçer seninde hesbýna lot geçer yok oyle hisseyi baskýla 24 milyon lotun var imtiyaz hariç dagýnýk takasta kýim b,lir kimler var adamý koymuþsun baþýna 1 dakkada emir yaz emir sil cebde cop yapýp duruyor adýný biliyorum kendinide tanýyorum boþuna çapanýz .boþa kürke çekersiniz bu tahtada ytd
bana mesaj atmýþ sigarayý býrakdým her gün anelt alýyorum ytd
Biraz daha açar mýsýn hocam bu pasif müdahil durumunu. Bakýn ky nin menfaatine bir þey varsa beraber yapalým. Zaten gerekli þikayetlerde bulunduk. Adamlarýn da suçlu ve art niyetli olduðu ortada. Bu adamlarýn peþini býrakmayýp bizlere vermek istedikleri zararý fazlasýyla çýkartalým derim. Dava mý açýlacak? Açýlan davaya mý katýlacaðýz? Bizim lehimize olan ve zararýmýzý karþýlamaya olan her þeye varým. Kendi aranýzda polemik yaþamanýzýn faydasý yok. Boþa polemik yapmayýn. Menfaatleriniz çakýþýyorsa bilemem tabii. Fakat gelin ortak menfaat çerçevesinde bu adamlara toplu atak yapalým. 1 lotu dahi olanlar davaya katýlsýn gerekirse. Bu organize suç örgütü denebileceklere karþý en güzel cevabý verelim. Benim 1000 lotum var. Sizin gibi büyük lot sahiplerinin yanýnda devede kulak olabilir fakat ne derseniz dahil olurum. Zaten gerekli þikayetleri bizzat kendim yaptým ve daha da olacak.
Yasal Uyarý: Okuduðunuz tüm mesajlarým kiþiseldir. Yatýrým tavsiyesi içermez.
Deðerli arkadaþým 350 TL lik hisse için bu kadar yazý yazman bile israf. Olsa olsa zararýn 150-200 TL. Gündelik yevmiye...Hiç enerjini boþa harcama, yazýk. Ýlla yapacaksanýz da zaten gerekeni yapmýþsýnýz. Baþka da yapacak bir þey yok. Davayý açanlar kazanacak, açmayanlara hiç bir þey verilmeyecek diye bir hadise yok. Yanlýþ bir yönlendirme yapýyor bazýlarý. Hukuki veya ticari açýdan birçok yanlýþý var. Kottan atýlsa dahi, "Sadece dava açanlar hakkýný alacak." diye bir algý yaratýlýyor. Çoðu komedi ama alýþtýk. Ýdare ediyoruz.
Yukarýda þunu yazmýþ. "yanlýz 10 tl ky verirsen 13 milyon lot ben sana takasa toplar karþýlklý imza atarýz ."
Yahu sana kim yetki verdi beni ya da baþkalarýný temsil etmen için. Sen kendini ne sanýyorsun. Tüm KY lerin temsilcisi misin. Bu ne özgüven bu ne ego. Bendeki lotun yarýsý kadar hissesi var, kalkýyor benim adýma karar veriyor. Kendi kendine çok gaz vermiþsin. Ayaklarýn bir yere bassýn. Eksik kalsýn senden gelecek fayda. Benden de haklarýmdan da uzak dur. Biz biliriz hakkýmýzý nasýl savunacaðýmýzý.
Rýdvan kadar zarar vermeye baþladýn bize. Yalan yanlýþ bilgilerle 7/24 mesaj yazýyorsun. Ýnan Rýdvan Bey daha sempatik geliyor artýk.
Ýkide bir bana bir þey teklif etmeyin anlaþmam, hakim karar versin falan diyorsun. Diyorsun da; kimsenin sana bir þey teklif ettiði yok. Ben yönetimle görüþtüm. Dikkate aldýklarý da yok. Dava açtýn diye ah vah dedikleri de yok. Açtýn mahkemeni artýk konu hukuken adalet mekanizmasýna girdi. Oradan devam edeceksin ne yapacaksýn. Buradaki yazdýklarýnýn onda birini söyle mahkemede hadi bakalým. Görelim hakim sana kaç dakika dayanacak.
Herkese faydalý olmak istiyorsan eðer. Artýk aðzýna gelen kelimeleri dikkatlice seçmelisin. Süzgeçten geçirmelisin. Þekerin yükseldiðinde yazmamalýsýn. Ortamlarý germemelisin. Bahsettiðin Rýdvan Bey ve yöneticiler bu blog da yoklar. Haberleri de yok. Yani kendin çalýp kendin oynuyorsun ama bize de zarar veriyorsun. 20 adet uzun vadeli, 30 adet de kýsa vadeli hissem var. Bazen bunlarýn forumlarýna giriyorum. Beni bir tek sen geriyorsun. Diðer yerlerde (kottan atýlanlarda bile) bile birlik var. Sakinlik var. Hak arama var.
Burayý artýk manipüle etme. ZARAR veriyorsun KY ye.
Yer Ýmleri