Originally Posted by
legendmr
sanırım hic bi sey bilmeyen ben borsanin genel gidecegini cok onceden ongormus ve pek cok kagit yazmistim...hepsi buyuk ve ucuzdular...icerde dolar krizi algisi pazalarlanirken sirketlerin dolar cinsinden kelepir hale gelen fiyatlari ile yabanci payi artan sirket hisse sayisi da artmaya devam ediyor...kac senedir kastiran yabancilar benim izleyebildigim kadariyla son 1senede paylarinin yuksek oldugu hisse adedini arttirmaya devam ediyorlar...
kuresel sahte para duzeninindeki cokusu
altin/dolar
enerji/dolar
coin/dolar
ve yerel paralar/dolar MANIPULASYONlarindaki degisimleri takip ederek izleyebilirsiniz...
bu arada ben ulkem adina ulkeden kacmak isteyen herkese thy nin tek yon bedava bilet vermesini oneriyorum..severim insani ben mutlu oldugu yerlere gitsinler mutsuzluk tuccarligi yapmasinlar bulunduklari ulkede capsiz donanimsiz olarak...VATANDASLIKTAN DA CIKARTILMAK KOSULUYLA TR DEN GITMEK ISTEYEN HERKESE THY TEK YON BILETI verilsin..ucaklardaki bos kontenjanlar da boylece faydali bi amac iicn kullanilmis olur...
bugun dusen haberlerden...
Kuzey Amerika'da perakende satış yapan indirim mağaza zinciri Dollar Tree, enflasyon nedeniyle ürün fiyatlarına yüzde 25 zam yapacağını duyurdu.