cemts 5 tl den beri takip ederim bende vardı 9 tl den sattım...mercan kimya gelecek vaad ediyor beğendim çıkacağım hisse olsa alırım....hisseler güzel ama sayı fazla bence...konka içlerinde sanki en iyisi....
Printable View
cemts 5 tl den beri takip ederim bende vardı 9 tl den sattım...mercan kimya gelecek vaad ediyor beğendim çıkacağım hisse olsa alırım....hisseler güzel ama sayı fazla bence...konka içlerinde sanki en iyisi....
asels mevcut seviyelerin üzerinde ( 27-28 tl ) aylık kapanış yaparsa 50-55 tl bandı hedef olur...ytd
ooo REX bey sizi de buralarda gördüm sevindim açıkcası deva;_i dert güzel paylaşımlarda bulunuyor bizlere fikirlerini paylaşıyor. saolsun....
sizin ile de portföy yönetim şeklimizde örtüşüyor...
sizinde yazılarınız buradan okuyabilirsem sevinirim kendi adıma...
y.t.d.
Mercan'ın 2 katına çıkma ihtimali Aselsan'ın 2 katına çıkma ihtimalinden daha gerçekçi duruyor bana göre. Zaman yanıltabilir, ama büyüme hızlarını ve hisse büyüklüklerini baz alırsak Mercan'ı tercih ediyorum. Bu Aselsan alınmaz demek değil elbette. Büyüklere bir süreliğine bulaşmama kararım var.
Uzun yıllardır hep büyük şirketlere yatırım yaptığım için. Ağzında purolu, jetler ile uçan patronlara ,ceo lara alışkınız :)
Yoksa tabi önemli olan büyüme potansiyeli ve faaliyet karlılığı temelde.
Büyüme aşamasındaki 1-2 hisse bakıyorum gelecek için.
Listenizi de inceledim. Güzel hisseler var. Ben koroplast a da bakıyorum şu ara.
Endekse düzeltme gelince, bu hisselerin tutumlarına da bakıp yatırım yapmayı düşünüyorum.