Sayfa 17/366 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2927 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

cemts 5 tl den beri takip ederim bende vardı 9 tl den sattım...mercan kimya gelecek vaad ediyor beğendim çıkacağım hisse olsa alırım....hisseler güzel ama sayı fazla bence...konka içlerinde sanki en iyisi....

asels mevcut seviyelerin üzerinde ( 27-28 tl ) aylık kapanış yaparsa 50-55 tl bandı hedef olur...ytd

ooo REX bey sizi de buralarda gördüm sevindim açıkcası deva;_i dert güzel paylaşımlarda bulunuyor bizlere fikirlerini paylaşıyor. saolsun....
    sizin ile de portföy yönetim şeklimizde örtüşüyor...
    sizinde yazılarınız buradan okuyabilirsem sevinirim kendi adıma...

y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    asels mevcut seviyelerin üzerinde ( 27-28 tl ) aylık kapanış yaparsa 50-55 tl bandı hedef olur...ytd
    Mercan'ın 2 katına çıkma ihtimali Aselsan'ın 2 katına çıkma ihtimalinden daha gerçekçi duruyor bana göre. Zaman yanıltabilir, ama büyüme hızlarını ve hisse büyüklüklerini baz alırsak Mercan'ı tercih ediyorum. Bu Aselsan alınmaz demek değil elbette. Büyüklere bir süreliğine bulaşmama kararım var.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

5.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Mercan'ın 2 katına çıkma ihtimali Aselsan'ın 2 katına çıkma ihtimalinden daha gerçekçi duruyor bana göre. Zaman yanıltabilir, ama büyüme hızlarını ve hisse büyüklüklerini baz alırsak Mercan'ı tercih ediyorum. Bu Aselsan alınmaz demek değil elbette. Büyüklere bir süreliğine bulaşmama kararım var.
    Mercan ın yönetim kurulu başkanını dinledim de. Giyim, konuşma vs. biraz farklı geldi. Kazandırır inşallah

Bu arada topiği yeni farkettim. Keyifliymis. İzlerim bende

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mercan ın yönetim kurulu başkanını dinledim de. Giyim, konuşma vs. biraz farklı geldi. Kazandırır inşallah

Hoş geldin hocam.. Katkılarını bekleriz
    Clausewitz

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Amcam 'kıyafet filan takmam, beni işin fiziği değil, kimyası ilgilendirir' modunda
    Clausewitz

8.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Amcam 'kıyafet filan takmam, beni işin fiziği değil, kimyası ilgilendirir' modunda
    Uzun yıllardır hep büyük şirketlere yatırım yaptığım için. Ağzında purolu, jetler ile uçan patronlara ,ceo lara alışkınız
    Yoksa tabi önemli olan büyüme potansiyeli ve faaliyet karlılığı temelde.
    Büyüme aşamasındaki 1-2 hisse bakıyorum gelecek için.
    Listenizi de inceledim. Güzel hisseler var. Ben koroplast a da bakıyorum şu ara.
    Endekse düzeltme gelince, bu hisselerin tutumlarına da bakıp yatırım yapmayı düşünüyorum.

Sayfa 17/366 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •