Hayırdır nolmus delikanlıya, dün gece para değil sağlık önemli ayakları yapıyordu.
Printable View
Uzun vadeli X30/USD durumu.
Düşüncem bu ay değil Nisan ayında yeşil yapmak isterler.
https://i.hizliresim.com/KZOlKx.png
Dow 2017 fiyatlamasinda
Şimdi dolar bazlı ucuzuz diyoruz ya ki değiliz hatta İngiltere İspanya ve İtalya ya göre bölgesel risklerimiz fazla olduğu için pahalı bile sayılırız , ama bu korona meselesi bizim bölgesel riskler ile onları eşitledi sayılır yani bizde Suriye varsa onlarda da korona vara geldi olay çünkü onlarda çok daha ağır bir durum var Corona açısından
diyelim ki Dow 2015 fiyatlamasina geldi
İngiltere İspanya İtalya Brezilya ve biz ve bakmadigim diğerlerinin bir kısmı
Zaten çok düştük diye durup Dow u mu bekleyeceğiz
Hiç sanmam
Borsa buradan yukarı döner yada dönmez orası ayrı bir hikaye ama şu dolar bazında ucuzuz sacmaligini kafadan çıkarmak lazım
Ucuzluk görecelidir
Su net bir şekilde gözüküyor ki dolar bazında da görece olarak ucuz değiliz ve eğer piyasalar böyle giderse fiyatlamalarin ucu aşağıya doğru açık
Çok daha temkinli ve dikkatli hareket edip bu saymış olduğum tüm ülkeleri de en azından kabaca takip etmek gerekiyor
Arkadaslar bilmediğimden soruyorum tekrar rahatsız ediyorum sizleri bir sorum daha var aksam vadeli 106950 kapatmış gözüküyor fakat uzlası 106200 ben 107050den long pozisyon actım bu hesap kapama ne zaman yapılır pozisyonu kapattığım zaman mı
Aksam seansında işlem yaptığım için eğer gündüz kapatırsam o fiyattan mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.2 cent bıst için gercdekcı olmak lazım ucuzdur.....ha bu 1 cent olmayacagı anlamına gelmez bence gelır......2000lerde 80 cent olduguda var .............ha daha eskı 21.yada 40cent yanlıs hatırlamıyorsam aklımda kalmıs
yarın örneğin 107.500 den kapattınız 450 puan kar eksi komisyon v.s. kapattığınız anda hesabınıza yansır (komisyon kısmı gün sonu)...normal seansta aldıklarınızı ister normal seansta ister akşam seansında satabilirisiniz, akşam seansında aldıklarınızı yine ister akşam ister normal seansta kapatabilirsiniz...akşam seansının tek farkı %3 eksi/artı sınırlaması ve emir gönderirken akşam seansı kutucuğunu işaretlemelisiniz bir de akşam seanslarında limitli emir var serbest fiyatlı emir yok...
Cok teşekkürler sağlıklı günler forumdaşlar. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef koymak doğru olmaz bence
Yanıltıcı olur
Başka şeylere bakmak lazım
Para girişi olabilir hacim olabilir ya da indikatörler falan olabilir ama destek direnç işi hem TL hem de dolar bazlı sakata gelmiş durumda bence
Çok dikkatli olmayı gerektiren bir dönemden geçiyoruz
Alıcı da olunur satıcı da ama eski ezberler yemez artık buralardan
Yani adamların durumu belli , Fransız Alman italyan İngiliz fonu mu alacak burayı
ille de alacak olsalar kendi ülkelerini alırlar şu anda , yolunmus tavuğa döndüler
Seni kim alacak ?
Evde kalmayalım da :)
Saglik bakani birazdan aciklama yapacak .
Ucuzluk pahalılık konusunda PD/DD de bir indikatör ama çok sağlıklı olmayabilir.
Geçen sene geri alım PD/DD değerine gelmiş ISCTR ama ben banka almam ortam normalleşene kadar.
https://i.hizliresim.com/6rh1gg.png
bir de şu uzlaşma meselesi var...eğer gırtlağınıza kadar hesaptaki tüm teminatla poz açmıyorsanız uzlaşma sizi ilgilendirmez...önemsiz...o gırtlak poz açanlar için önemli...hesabında atıyorum 100 bin tl var sen 10 kontrat poz açmışsın uzlaşma senin için önemsiz...pozu kapattığın andaki fiyat senin için önemli olan...
Baba fark eden bir sey yok ki uzlasmada. Onemli olan senin maliyet. Uzlasiyi bosver.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolun Sn. Türkoğlu gayet anlaşıldı teşekkürler. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın bazen değerleniyor bazen de değer kaybediyor, halbuki aynı altın.
Öte yandan endeksler ve ülkeler öyle değil, kalitesi, verimliliği, üretkenliği artar ise parası da, toprağı da, şirketi de değerleniyor.
İsviçre Frangı şu sıralar oldukça değerli. Demek onlarda olup bizde olmayan şeyler var.
Allah rahmet eylesın
TOPLAM 98 2 katı
Tahmin ettigim gibi. Uzman olduk artik avrupadan dolayi.
Hizli ivme kazaniyor. 1 hafta icinde 1000 vaka olasi.
ABD ADR Kapanış.
https://i.hizliresim.com/XTbILD.jpg
Ya amca 89 yaşındaymış fazla bile yaşamış..önemli olan gençlere çocuklara etki ediyor mu..yoksa bizim de fazla zamanımız yok çocuklarımıza bişey olmasın
Yasi gelmis artik. Iyi de yasamis.
Geç olmadan Çin tipi tedbir almamiz lazim bence en az bir ay. Bu işin hiç şakası yok avmler de kapansa iyi olur. Okulları açamazlar açsalarda veliler göndermez.
Koca: "(Koronavirüs) Pozitif sonuçların büyük kısmı iyileşmeyle sonuçlanıyor. Bunun için gerekli destek tedavisini veriyoruz." -AA
Allah rahmet eylesin. İlk olum geldi.
Cok hizli ilerliyor.. Rabbim cumlemizi saklasin.
Aman ha vaka sayısını yazarsaniz ve artış hızı tahmini yazarsanız longcular hisseciler gelip vatan hayini yazar [emoji1787][emoji1787]
Piyasayı bozmayın gardesimmm. Viop 24 degil short 24 ühühühü.
Spot hisse portföyü 2/4 oranına çıkardım.
Bu hafta 4/4 yapacağım, geri çekilmelerde, düşüncem değişmedi.
İyi alım fırsatları verdi, önemli desteklere uğradık.
viop30 100 bin, xu100 82 bin.
Bu noktaların altında viop teminatını da spota aktarıp hisse almaya devam. O noktalara da belki gelir ama fiyat anlamsızlaşıyor ve saçmalaşıyor bana göre.
O noktalarda, ek tedbir, paketler vs olur ya da kapatabilirler.
Yarın da geri çekilme olur, kademeli alan, düzgün hisseleri alan orta uzun vadede zarar etmez bana göre.
Baz şişmiş hisselerde düşüş sürebilir. Hisse seçimi de önemli...
Ben normalde kendi pozumu ve bunları yazmayacaktım aslında..
Dün baktım 300 kişi izliyor.
Abuk sabuk yorumlar var, felaket tellalığı yapanlar var..
Millet can ve mal derdinde, olumsuzluk pompalamanın, felaket tellallığının zamanı değil.
''Ben düşebilir diye, uyarıyorum diyor.''
10 bin puan yukarıdan uyarıyorsan uyar. Daha neyi uyaracaksın buı saatten sonra?
Her zaman ya düşebilir ya da yükselebilir. Oyunun kuralı ve doğası bu zaten. Millet bilmiyor mu bunu?
Düşeceğine inanan varsa short pozisyon açsın, otursun. Böyle yapanların pozisyonu da yok.
Piyasa her zaman dengededir, denge sürekli değişir, riskler her zaman iki yönlüdür.
Yani zamanın her noktasında piyasa her iki yöne doğru da hareket edebilir.. Bakışın ve yorumların da dengeli olması daha sağlıklıdır. Uçacak kaçacak yorumları da yanlış, batacağız, biteceğiz yorumları da yanlış.
Engelleyin geçin böyle rahatsız tipleri..
Sektörlere göre web trafiğinde artış azalış.
https://i.hizliresim.com/NvOMTk.jpg
BBHT de aşağıdaki grafik var. Çin de artış yataylaşmış, diğer yerlerde artış devam ediyor.
https://i.hizliresim.com/8mx5KP.jpg
https://www.google.com/amp/s/tr.euro...gore-yay-lma-h
Burada guzel grafikler var.
Demekki kacak yolcular gibi virüste taşınıyor habersizce...En sağlami dışarıya mecbur kalmadıkça çıkmamak...karantinayi herkes kendi için yapmalı...
Bu grafik daha detaylı
https://i.hizliresim.com/5r6HAB.jpg