Allah rahmet eylesin. İlk olum geldi.
Allah rahmet eylesin. İlk olum geldi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Cok hizli ilerliyor.. Rabbim cumlemizi saklasin.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Aman ha vaka sayısını yazarsaniz ve artış hızı tahmini yazarsanız longcular hisseciler gelip vatan hayini yazar [emoji1787][emoji1787]
Piyasayı bozmayın gardesimmm. Viop 24 degil short 24 ühühühü.
Spot hisse portföyü 2/4 oranına çıkardım.
Bu hafta 4/4 yapacağım, geri çekilmelerde, düşüncem değişmedi.
İyi alım fırsatları verdi, önemli desteklere uğradık.
viop30 100 bin, xu100 82 bin.
Bu noktaların altında viop teminatını da spota aktarıp hisse almaya devam. O noktalara da belki gelir ama fiyat anlamsızlaşıyor ve saçmalaşıyor bana göre.
O noktalarda, ek tedbir, paketler vs olur ya da kapatabilirler.
Yarın da geri çekilme olur, kademeli alan, düzgün hisseleri alan orta uzun vadede zarar etmez bana göre.
Baz şişmiş hisselerde düşüş sürebilir. Hisse seçimi de önemli...
Ben normalde kendi pozumu ve bunları yazmayacaktım aslında..
Dün baktım 300 kişi izliyor.
Abuk sabuk yorumlar var, felaket tellalığı yapanlar var..
Millet can ve mal derdinde, olumsuzluk pompalamanın, felaket tellallığının zamanı değil.
''Ben düşebilir diye, uyarıyorum diyor.''
10 bin puan yukarıdan uyarıyorsan uyar. Daha neyi uyaracaksın buı saatten sonra?
Her zaman ya düşebilir ya da yükselebilir. Oyunun kuralı ve doğası bu zaten. Millet bilmiyor mu bunu?
Düşeceğine inanan varsa short pozisyon açsın, otursun. Böyle yapanların pozisyonu da yok.
Piyasa her zaman dengededir, denge sürekli değişir, riskler her zaman iki yönlüdür.
Yani zamanın her noktasında piyasa her iki yöne doğru da hareket edebilir.. Bakışın ve yorumların da dengeli olması daha sağlıklıdır. Uçacak kaçacak yorumları da yanlış, batacağız, biteceğiz yorumları da yanlış.
Engelleyin geçin böyle rahatsız tipleri..
Yer İmleri