TV de ısrar ile açığa satış serbest olsun demelerinin anlamı var.
Paralı adamların hangi sektör gider hangi sektör geri kalır onunla uğraşacak vakti yok, şu adamların hissesi yok satıyor demen yeterli.
Printable View
TV de ısrar ile açığa satış serbest olsun demelerinin anlamı var.
Paralı adamların hangi sektör gider hangi sektör geri kalır onunla uğraşacak vakti yok, şu adamların hissesi yok satıyor demen yeterli.
Ariston abi bu söz hoşuma gitti,
Senin ne düşündüğün önemli değil, karşındakinin ne düşündüğü önemli.
borsada o zaman karşındakinin ne düşündüğünü düşünücez :drunk:
İnvestingte dax 1 saattir yatay. Dax kapandi mi
Foruma not. Akıllı tv yani smart tv almayın... onun yerine akılsız tv alın smart için android box alın...
Android box ile tüplü tv bile smart oluyor...ve android box lar ucuz fiyata çok kuvvetli... hatta eski kullanılmayan akıllı telefonlardan android box yapmak mümkün...
Bankaları neden almıyorlar, bence satan kurtuldum diyor bir daha uğramıyor. O yüzden orada ışık bekliyor, eskiden IMF yeşil ışık yakardı. Fakat bu dönem farklı, alım gelince illa TV den alanı pişman edecek bir haber geliyor.
Bu sercannnınn ralli diye diye motoru yakması yakındır. Arada dur motorun suyunu yağını kontrol et. Motorun ömrü uzar. Bu arada seni seviyoruz sercannn:hah:
sen kimsin bik bik konuşuyorsun benimle.. 2 kontratla algı yönetimi yapıyorsun sabah akşam long long ve hakaret dolu mesajlar..
benim yön tahmini verdiğim görülmüş şey mi? çok çok istisnadır.. o durumda dahi sadece fikir olarak belirtirim, kurallar çerçevesinde..
forumu sabote etme.. normal ol biraz..
Len arkadaş ne rallisi
Trabzon spor Pegasus rallisi endekste olan
I.k 96 maliyetle Tüpraş var 60 xx gördüm satmadım
Kaç gündür bekliyorum maliyeti geçsede satayım fiş çekilecek DİE
Bunlar ttspor Pegasus ile mal geçirecekleri adam arıyor
81 den satmaya razı idi bunlar
116 xx den hali hali satar
Yine biz olumsuzu düşünerek hareket edelim
En azından batmayız
19 marttaki gönderilerime bakabilirsin. Ben yıllardır 1 milyon diyoru 2018 de 2020 de 2 kere 120 binden döndü bu sefer geçerse 1,5 milyon endeks beni anca keser.. Diğer hedef(başkanlık sistemi geçince yoksa dolar 4 tl hedefim vardı) dolar 80 tl (sanal) karaborsada 1500 tl hedefim var bsşkanlık rejiminden sonraki hedefim
Elimde tübraş ve Uşak hissesi kaldı bi
Vallahi billahi karı gördüm mü acımıyacağım
Vereceğim malı az da onlar taşısın
Alttan alırık 😊😊
Geliverin yavrum tübraşa uşaka 😊
Netceniz Trabzon sporda
düşüşte yaptığım portföyde şu an itibirayile en güzel karı %25 ile arclk yaptı...
ben tkfenden öyle beklerdim ama arclk liderlikte şu anda bakalım ne olacak...
Eski SPK başkanı uyarmıştı, siz Goldman ile JP Morgan ile baş edemezsiniz dikkatli olun demişti. İlginç gelmişti.
"Ünye Fatsa bir oldu da narinim baş edemedim" türküsü gibi.
https://i.hizliresim.com/Lh5EOF.jpg
Porsche de 2007 de açıkcilari yakalayanlarin yaptigini kaç kisi hatırlıyor?
Pegasus'un bu gidiside ona benziyor.
Dikkatli olun forumdaslar
Bu adamın niyeti böyle beni tahrik edip ceza aldırmak.. Sonra gelip burda çöküş goygoyu yapacsklar.. Yazamazsam ortalıktan toz olduğumdsn değil böyle adamlar yüzünden ceza aldığımdan
laflarını iade ediyorum..
benim yazdıklarımdan negatif etkilenen yoktur..
ama senin yazdıklarından negatif etkilenen çoktur.. komedi ve ötesisisin.. dolar ve endekste yaptığın söylemler forum yönetimi tarafından takip edilmeli.. 2 kontratla algı yönetimi yapıyorsun..
Havayollarinin faaliyetlerine ne zaman donecegi belli degil. Yurtici mayista baslasa da yurtdisi temmuzdan once mumkun gorunmuyor ama ralli yapiyorlar. Sektore toplu bir alim var. Neyi satin aliyorlar kimsenin bir fikri yok. Maske mi uretmeye basladilar acaba.
Bir grup hareketi gibi duruyor
iftira atıyorsun.. çöküş goygoyu yapmadığım çok açık.. yazılarım ortada.. sen benim nasıl işlem yaptığımı anlayacak kapasitede bile değilsin.. sadece 2 kontratla long işlem yapıp viop u çözdüğünü sanıyorsun.. millet sanki sadece short veya long açıyor?? bu mu senin viop anlayışın.. ?
150 binlerdeki ralli goygoyun mesela kimbilir ne kadar millete para kaybettirdi.. şimdi 1 milyon 1.5 milyon gibi rakamlara da çıktın.. aferin .. biraz daha arttır rakamları daha inandırıcı olur :kahkah:
Sağdan soldan para bulup longdaki zararı kapamak mümkün de shortta çok açılınca kapatmak çok zor.
Porche ile Volkswagen ilişkisi var birileri orada belki arbitraj yapayım derken terse gelenler olmuştur.
Geçen senelerde KOZAA gitmişti KOZAL gitmemişti insanlar sinir olmuştu, her zaman işleyecek diye bir garanti yok. EURTRY, USDTRY ve EURUSD arasına bile arbitraj olabiliyor. Bu piyasalar dendiği kadar etkin değil.
Pgsus hala tavana gitmemis. Aciga satista yok, yani baski da yok. Tavana kitleyip alim firsati vermesene. Bildiklerimizi unutturdu bu isler
Bırakın tartışmayı artık...
Halikaten insanın okuyası gelmiyor artık...
Herkes kendi cebine girene baksın...
Kimse kimseyi yanlış pozisyondan korumakla görevli değil...
Aklı olan sadece burada yazılanlara göre pozisyon almaz...
Ariston Egelinin söylediği gibi Porsche VW yi alacak diye söylenti çıkmıştı. Birileri sortlama ya başladı diger taraf longlamaya. Senin dediğin gibi longcunün kazanma ihtimali herdaim %51 ile onde
x30 spot
https://i.hizliresim.com/nHc8IZ.png