Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Bu adamın niyeti böyle beni tahrik edip ceza aldırmak.. Sonra gelip burda çöküş goygoyu yapacsklar.. Yazamazsam ortalıktan toz olduğumdsn değil böyle adamlar yüzünden ceza aldığımdan

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ulen gece gündüz hükümete giydiyorsun.. Ülkeyi battı gösteriyosunuz.. Bu yazılardan etkilenip short açan yok mu? Nasıl bi yaratıksın sen
    laflarını iade ediyorum..
    benim yazdıklarımdan negatif etkilenen yoktur..

ama senin yazdıklarından negatif etkilenen çoktur.. komedi ve ötesisisin.. dolar ve endekste yaptığın söylemler forum yönetimi tarafından takip edilmeli.. 2 kontratla algı yönetimi yapıyorsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Havayollarinin faaliyetlerine ne zaman donecegi belli degil. Yurtici mayista baslasa da yurtdisi temmuzdan once mumkun gorunmuyor ama ralli yapiyorlar. Sektore toplu bir alim var. Neyi satin aliyorlar kimsenin bir fikri yok. Maske mi uretmeye basladilar acaba.

Bir grup hareketi gibi duruyor

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bu adamın niyeti böyle beni tahrik edip ceza aldırmak.. Sonra gelip burda çöküş goygoyu yapacsklar.. Yazamazsam ortalıktan toz olduğumdsn değil böyle adamlar yüzünden ceza aldığımdan
    iftira atıyorsun.. çöküş goygoyu yapmadığım çok açık.. yazılarım ortada.. sen benim nasıl işlem yaptığımı anlayacak kapasitede bile değilsin.. sadece 2 kontratla long işlem yapıp viop u çözdüğünü sanıyorsun.. millet sanki sadece short veya long açıyor?? bu mu senin viop anlayışın.. ?

150 binlerdeki ralli goygoyun mesela kimbilir ne kadar millete para kaybettirdi.. şimdi 1 milyon 1.5 milyon gibi rakamlara da çıktın.. aferin .. biraz daha arttır rakamları daha inandırıcı olur
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. [emoji106][emoji106][emoji106]
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef borsada kendinin ne düşündüğü değil karşı tarafın ne düşündüğü önemli.

10 milyar doların da olsa bu iş o şekilde. Yoksa millet fabrika işletme kurmaz borsadan parasına para katar.

Ama havayolları batık diye çok kişi düşününce adam da salak değil kimler o şekilde düşünüyorsa gelsin para kazansın diye masa açıyor.

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku

Porsche de 2007 de açıkcilari yakalayanlari yaptigini kaç kisi hatırlıyor?

Pegasus'un bu gidiside ona benziyor.

Dikkatli olun forumdaslar
    The two former executives both faced charges relating to Porsche’s infamous attempt to take over Volkswagen (VW) in 2008.
    O konu farklı gibiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku

Porsche de 2007 de açıkcilari yakalayanlari yaptigini kaç kisi hatırlıyor?

Pegasus'un bu gidiside ona benziyor.

Dikkatli olun forumdaslar
    Sağdan soldan para bulup longdaki zararı kapamak mümkün de shortta çok açılınca kapatmak çok zor.

Porche ile Volkswagen ilişkisi var birileri orada belki arbitraj yapayım derken terse gelenler olmuştur.

Geçen senelerde KOZAA gitmişti KOZAL gitmemişti insanlar sinir olmuştu, her zaman işleyecek diye bir garanti yok. EURTRY, USDTRY ve EURUSD arasına bile arbitraj olabiliyor. Bu piyasalar dendiği kadar etkin değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Pgsus hala tavana gitmemis. Aciga satista yok, yani baski da yok. Tavana kitleyip alim firsati vermesene. Bildiklerimizi unutturdu bu isler

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •