dolara bakınca öyle gözüküyor.
lakin çok hızlıydı bu kedi ölü olmayabilir asdas. :he:
Printable View
Dolar$ var spot tarihi zirvelerinden sataduruyoz,
Viop30 & DowF longS' var aralarda kawurup kâr-aladurup poz taşıyoz..
Kalan TL mevduat +artarak nemalanıyoz..
Daha ne olsun..
Ben 1243 lonk olmuşum bugün kar zarar yok ama kasaya çalışıyoruz ne bayık gün yahu az çıksın da üç kuruş kar yazıp kapatalım bari...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boğamız ilk darbesini vurdu shorçu kardeşler dikkat etsin.
Garibim Vakıf ile topaç gibi oynuyorlar...6,61'den 1 milyon lot sattı 6,65 yaptılar, sattıklarını 6,65'den geri aldı hemen bastılar 6,64'e zararına sattı..O sattı hemen 6,65 oldu:)
Bu garibim 1 üst kademeden verip kar etmeye çalışıyor ama yedirmiyorlar.
https://i.hizliresim.com/hRi5AX.png
Trump twit attı
Euro 10 lira olmuş berat bey iktidara gelişimizin 18. Yılı kutlu olsun diyor. Acaba euroyami 18 olacak demek istemiştir, dolara mi 18 olacak demek istemiştir. Hangisi 18 olduğunda daha rekabetçi oluyoruz. Ömrümün baharını çaldınız.
Merkez Faiz artırmadı , Döviz şu kadar oldu battık bittik çileri şu açıdan bakmaya davet edelim.
Tüm Dünya kurunu dolar karşısında değersizleştirmeye çalışırken bizim kurumuzu bu kadar değersizleştirebilmemiz büyük başarıdır.
Kurun değersizliği şu anki pandemi döneminde bize ihracatta ve turizm de büyük avantaj sağlıyor, ithalatta talebi kısıtlayıp yıllardır dert olan cari açığı dengelemeyi sağlıyor.
Şu an ne turizm ne de ihracat ne de yabancı yatırımcı girişi istendiği gibi değil ancak pandeminin bitiminde ilk tercih edilen ülke olacağımız yüksek ihtimaldir.
İhracatta sattığın malın hammaddesini dolar alıyor isen karını koyup zaten dolar olarak satıyorsun , tek dez avantaj ithalattaki ham maddenin döviz le alınan kısmı ancak bu kadar yarar sağlıyorken bazı şeylerden feragat etmek durumundasın.
Döviz rezervlerine gelince yurt içi yerleşiklerin 220 milyar dolar döviz mevduatı mevcut çok acil bi durumda lazım olduğu kadar TL faizi yukarı çekersin dth lardaki bozulan dövizlerle ihtiyacını karşılarsın ancak kamu borcu yüzde 40 larda olduğu üzere devletin böyle bir ihtiyacı mevcut değil zaten.
jiggy the ciguli hep bi yalanınız hazır cebinizde dimi ulan kandırıkçı & kandırılmı$ reiscik taife-i güruhu...
Boynuzlumu tavana dayasınlar dünya gözüyle bir görelim nasipse.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trumpın twitini dünyada en çok biz satın aldık
böyle de bir sevgi seli :he:
an itibariyle şey 8,53 ün üstünde...
diyor ki ; rekabetçi kur...
pehhh..
ya arkadaş bunu rekabeti mi kaldı? alım gücü eriyor paramız değer yitiriyor fakirleşiyoruz.
neden bu pencereden bakılmıyor da rekabetçi kur ile marmarada üretilen araçlarda rekor beklendiği penceresinden bakılıyor.
valla da billa da başarıdır...
hele 100+ milyar satarak başarmak...
benzerini ben yapsam hem kapının önüne korlardı hemde hayatımı kaydırırlar...
o dth ların 5% i içerde olsun selam ve dua ile çatıda dans et...
kredi oldu ithalat oldu uçtu onlar. dolara endeksli tl hesabı onlar.
propaganda ekibindenmiyiz ?
Ciguli jiggy
Cümleten merhaba uzun süredir yazmıyordum takipçilerimin hatırlayacağı üzere son pozisyonum 1150 maliyetli ons long ve 5,76 ile 6,95 den açmış olduğum dolar shortlar ile halen devam etmekteyim.
Bosver ihracati
Beni dolarda duzduler su kadar zararim var
Canimi acittilar
Yaz millet duysun :he:
tencereler kaynamamaya başladı mı.
ekrandaki sayıların reel kariılığını oluğunu göremeyen ruh hastaları,
karnı aç başka ruh hastalarına mama olur..
o pencere bu pencere kaptalım diye koşuşturulur...
suç oranı ve ruh hastalığı fırlar zaptedilmezse...
ki ruh hastalıklarında torbacı oldu ahali..
paso reçete...
Aynen rezerv satışı olmasa, bastan dürüstçe paylasilsa politikamız bu dense ona göre tartışma olurdu. Yemişin dayağı ağız yüz kan içinde Dion ki bilerek çattım bu dayak bana çok iyi gelecek:) öyledir ne diyelim.
Ben 3 4 senedir düşük faiz yüksek kur savunuyorum ama asla bu şekilde değil fakirlesmemiz gerekiyor evet ama bunu düzgün yönetilerek, sürekli yabancı çekerek, saga sola çatmadan issizligi azaltarak yapmalı idik.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi her şey shortlanir longlanir da, ülkenin ağız yuz dağilmiş tahvil 15 dolar 8.5 euro 10, hani birinden biri elle tutulur olsa eyvallah edelim, yani inanılmaz gerçekten.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jiggy nin vioptaki işlemlerini yıllardır çok beğenirim iyi kazanmıştır , ama dolar shortlardanda donunu bile kaptırmıştır kesin...
neresinden tutarsan tut elde kalır..
cahvez yaptı benzerini..
stoklar bitince anladılar neyin ne olduğunu..
tek boynuzlu rekabetçi kur seviyesine ulaşıldığında
geride bıraktığı hasar ne kadar zamanda toparlanacak...
eriyen biten birikimler ne olacak ?
benim yaşam kalitem ömrümün geri kalanında kongoyla mı rekabet edecek..
birikimi korudukta gelecek ayın kazancı korunmuyor..
dolarla gelirimiz yok..
5.76 dolar short 8.50 su an abowwww zarara bak
Bu da baskanlikciydi pert olmus
A.B.D. seçimlerinden hemen sonra tez vakte önlerine bi çeşit sandık sandukası konacağını gayet iyi biliyo a.k.partisi..
Ona göre trade ve planlarınızı yapın ey güzel hisse.net ahalisi..
Arkadaşlar profesyonel yatırımcıyız , bilen biliyor 30 senedir bu piyasadayız 15 senedir de burda yazıyoruz. Kaldıraçlı piyasada bu kadar zaman durabilen adam zaten bişeyleri çözmüştür. Boş muhabbet yapmayalım lütfen. Dolar short açtıysak gram altınla onsla bişey le hedge ediyoruz heralde enflasyon farkından da maliyeti yukarı çekersin olur biter, don atlet tek bi pozisyona girmiyoruz heralde, bu kadarını kafa basmıyosa burda ne işin var zaten.
Yazmışız oraya 1150 maliyetli ons long bilmem kaç maliyetli dolar short diye bu pozisyon zarar yazarmı sizce ?
Hadi Dow & BiradırS' yapı$tır Dolar'ları gökyüzüne..
30 senedir
iyimiş.. hedge medge.
10 günde 80 kuruş
2 ayda 1,3 lira gitti dolar..
3 ayda 2 lira..
9 ayda 3.3 lira
bunun hedge medge savunması mı olur ?
kanal tepe rsi geçilmez gandalf..
uçtu kaçtı millete.. boru gibi 9 aylık hala süğren trenddi göremeyenler 100 yıllık ekspert olsa kaç yazar.
Neyse biz işimize bakalım. Eldeki nakit dövizin 1/5 i 9.53 dolar fiyatı ile sigortalanmıştır (hedge edilmiştir). [emoji56]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vicente niye abla oldu ya o da ısrarla bir şey demiyor. Hanımefendi diyelim biz de efendi efendi yazalım bi durum varsa.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trump: ancak bir zafer kazanırsam zafer ilan ederim.
bu ne demek zaferlik bir durum yok zaten kazanacağım.
bu sanki birini hatırlattı bana
Allah Allah
An itibariyle benim tüyler yine diken diken...
Günün yorumu olmuş. Ben yatayda çok komisyon verdim ama 52 - 43 short komisyonu çıkarttı, su anki 46 maliyetli lonkler yanımıza kar kalmaya devam etmekle meşguller. Benim kumarım biter robot istedi zaman kapatsın herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.