Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by jiggy Yazıyı Oku
    Tüm Dünya kurunu dolar karşısında değersizleştirmeye çalışırken bizim kurumuzu bu kadar değersizleştirebilmemiz büyük başarıdır.
    valla da billa da başarıdır...
    hele 100+ milyar satarak başarmak...
    benzerini ben yapsam hem kapının önüne korlardı hemde hayatımı kaydırırlar...

o dth ların 5% i içerde olsun selam ve dua ile çatıda dans et...
    kredi oldu ithalat oldu uçtu onlar. dolara endeksli tl hesabı onlar.

propaganda ekibindenmiyiz ?

2.  Alıntı Originally Posted by jiggy Yazıyı Oku
    Merkez Faiz artırmadı , Döviz şu kadar oldu battık bittik çileri şu açıdan bakmaya davet edelim.

Tüm Dünya kurunu dolar karşısında değersizleştirmeye çalışırken bizim kurumuzu bu kadar değersizleştirebilmemiz büyük başarıdır.

Kurun değersizliği şu anki pandemi döneminde bize ihracatta ve turizm de büyük avantaj sağlıyor, ithalatta talebi kısıtlayıp yıllardır dert olan cari açığı dengelemeyi sağlıyor.

Şu an ne turizm ne de ihracat ne de yabancı yatırımcı girişi istendiği gibi değil ancak pandeminin bitiminde ilk tercih edilen ülke olacağımız yüksek ihtimaldir.

İhracatta sattığın malın hammaddesini dolar alıyor isen karını koyup zaten dolar olarak satıyorsun , tek dez avantaj ithalattaki ham maddenin döviz le alınan kısmı ancak bu kadar yarar sağlıyorken bazı şeylerden feragat etmek durumundasın.

Döviz rezervlerine gelince yurt içi yerleşiklerin 220 milyar dolar döviz mevduatı mevcut çok acil bi durumda lazım olduğu kadar TL faizi yukarı çekersin dth lardaki bozulan dövizlerle ihtiyacını karşılarsın ancak kamu borcu yüzde 40 larda olduğu üzere devletin böyle bir ihtiyacı mevcut değil zaten.
    Benim bir şahlanasım geldi 3 deyince hep birlikte huloggggg

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Boynuzlumu tavana dayasınlar dünya gözüyle bir görelim nasipse.
    Hallederiz.. En büyük Fener.. Ali Koç Ba$kan.. Saint Aziz bitik.

4. Ciguli jiggy

Cümleten merhaba uzun süredir yazmıyordum takipçilerimin hatırlayacağı üzere son pozisyonum 1150 maliyetli ons long ve 5,76 ile 6,95 den açmış olduğum dolar shortlar ile halen devam etmekteyim.

Bosver ihracati
    Beni dolarda duzduler su kadar zararim var
    Canimi acittilar
    Yaz millet duysun

5.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    rekor beklendiği penceresinden bakılıyor.
    tencereler kaynamamaya başladı mı.
    ekrandaki sayıların reel kariılığını oluğunu göremeyen ruh hastaları,
    karnı aç başka ruh hastalarına mama olur..
    o pencere bu pencere kaptalım diye koşuşturulur...

suç oranı ve ruh hastalığı fırlar zaptedilmezse...
    ki ruh hastalıklarında torbacı oldu ahali..
    paso reçete...

6. Aynen rezerv satışı olmasa, bastan dürüstçe paylasilsa politikamız bu dense ona göre tartışma olurdu. Yemişin dayağı ağız yüz kan içinde Dion ki bilerek çattım bu dayak bana çok iyi gelecek öyledir ne diyelim.

Ben 3 4 senedir düşük faiz yüksek kur savunuyorum ama asla bu şekilde değil fakirlesmemiz gerekiyor evet ama bunu düzgün yönetilerek, sürekli yabancı çekerek, saga sola çatmadan issizligi azaltarak yapmalı idik.
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    valla da billa da başarıdır...
    hele 100+ milyar satarak başarmak...
    benzerini ben yapsam hem kapının önüne korlardı hemde hayatımı kaydırırlar...

o dth ların 5% i içerde olsun selam ve dua ile çatıda dans et...
    kredi oldu ithalat oldu uçtu onlar. dolara endeksli tl hesabı onlar.

propaganda ekibindenmiyiz ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ciguli jiggy

Cümleten merhaba uzun süredir yazmıyordum takipçilerimin hatırlayacağı üzere son pozisyonum 1150 maliyetli ons long ve 5,76 ile 6,95 den açmış olduğum dolar shortlar ile halen devam etmekteyim.

Bosver ihracati
    Canimi acittilar
    Yaz millet duysun
    oy oy..5,76 dan short..6,95 den de ilave..vay anam vay..halbuki ne gerek var var..takipçilerinle kapalı grupta takıl işte..poh pohlamaları yetmedi mi, forumdan ek alkış umuyorsun...seni takip edende beyin sorunu olduğu için güzel güzel geçinip giderdiniz işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ciguli jiggy

Bosver ihracati
    Canimi acittilar
    Yaz millet duysun
    Yine birbirlerine dü$tüler, kendi kendilerini bitirmekle de me$guller artıkın..

Çok şükür...

Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •