Meral ilk EYT yi KeMAL verdi... Şimdi gitsin kumda oynasın KeMAL... Bu rezaletten sonra CHP nin başında da fazla kalamaz...
Printable View
Destici: İyi Parti, Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız
https://t24.com.tr/haber/destici-iyi...uyariz,1095789
akşama jeton azaldı mı bakacağız?
Karanlık oda
https://i.hizliresim.com/d1qj1ax.jpg
Anayasa gereği.
Zamanında yapılır ise adayım diyebilir. Konuşabilir. Ama kararı ysk verir anayasaya göre.
Erken seçim olması için meclis karar alabilir. Bunun için muhalefet ok demesi gerekiyor. Meclisi feshettim demekle olmuyor.
1 yıl erteleme olmaz çünkü anayasa savaş sebebi hariç bir madde koyulmamis.
Anayasa kim takar diyenlere not. Evren bile anayasa ezmemek için kendi hazırlattığı anayasayı halka onaylattı.
Başkanlık başka diyenlere not. Biz başkan seçmedik. Biz partili cumhurbaskani olabilir ve meclis yerine halk seçeri oyladık.
YSK üyelerinin imzaları olan 12. ve 13. Cumhurbaskani kim belli.
Oraya bir de 14. Yazmak anayasa aykırı durumdur.
3-4 yıl önce bir kişi ben senin yazdığın her mesajı saklıyorum demişti.
Sonra umarım başına bir şey gelmemiştir Malatya'da öğretmenim ben senin her yazdığını alıyorum, Türkçe dersinde inceliyoruz demişti.
Bazen insanlar 1-2 yıllık mesajlarımı buluyorlar, burada paste ediyorlar.
Şimdilik bir sorun olmadı.
Secbul bir sorun olunca yazıyor zaten.
Benim apartmanımda, işyerimde, çevremde, ailemde imam veya mansur varken kk ya oy atacak insan yok... Siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım... Kk ya sadece bir kısım(imam a da baya verirler bu gruplardan) kürt, alevi ve CHP den çıkarı olanlar dışında kimse vermez...
Bir seferinde TSKB BIST30 endeksden çıkabilir, çıkar ise düşebilir demişim.
Bir forumdaş endeksden çıkmayınca TSKB almamış, sonra hisse birden tavan serilerine başlamış beni suçladı, cevap vermedim, ama yeterince akıllı insan var onlar anladı.
Çakal Ariston, senin ne ayak olduğunu iyi biliyorum :) Bana yıllar önce para kaybettirmiştin... Artık para bastırıyorsun :) muahahba
Ben cevap vermeyince o kişiyi yok saymıyorum, kişisel polemik yapmak istemiyorum. Mümkün olduğunca herkese eşit mesafede olmaya ve fikirler üzerinden gitmeye çalışıyorum.
Bisiklet ol git demek de bir polemik yaratma çabasıdır.
Hayatımda birine şaka dahi yaptığımı hatırlamıyorum.
"Fakirler nasılsınız" ben de dmek istiyorum, alınma olur diye yazamıyorum.
Bugün bir küfür de ben edeyim dedim ALPER etmiş, bana gerek kalmadı.
Ekrem imamoglu adayligini aciklar ise borsa pazartesi yuzde 4 yukari acar. Mansur yavas zaten gorusunu soylemisti. Ben kk yi ezip gecemem demisti. Kaldi imamoglunun adayligi su anda borsayi ucuracak tek hiyake bu kaldi.
krdmd 12 iken oluşan formasyonun çok benzeri bir boğa formasyonu vesbede oluşuyor. alka için de benzer şeyleri yazabilirim ama orası kısada biraz sıkıntılı.
yani rampaya oturdular. acaba ne kadar uzağa fırlatılacaklar.
Dün ben kasada ceton azalır diye düşünmüştüm aksine kasaya yeni taze gıcır gıcır 5676 ceton atılmış.
Bugün kesin azalmıştır diye düşünürken siz yazmışsın.
Bu vade başından itibaren ilk gün 36bin küsür ikinci gün 5676 yeni ceton ile toplamda yaklaşık 42bin ceton artışı olmuş bugün de artarsa bi taraf çuvala doluyor diye yorumlamak lazım
xu100 'de ENDEKS ...
DEPREMDEN sonrası 2. Büyük Para girişi ...
https://i.hizliresim.com/3gav3is.png
Varlık fonu yaklaşık 12 milyar TL para sokmuş depremden sonra, hesap yapanlara göre.
piyasa ile inatlaşmadan xu100 günlük kapanışımız destek üzerinde olmuş durumda.
5 dakikalık Grafikte net belli oluyor GAP'I aldık hadi yolumuza bakacak mıyız izleyelim .
https://i.hizliresim.com/t53fj9o.png
Borsa belirsizliği sevmez. Aday sevmemezlik etmez. Gidecekse gider dusecekse düşer. Adaya bağlı değildir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmamoğlu aday filan olmayacak ama hadi adayım desin borsa +4 açsın, tvf ve badem satışı ile 3 gün taban yeriz
istanbul seçimlerinin benzerini yapmaya çalışıyorlar. o zaman öyleydi.
şimdi öyle mi? bilinmez.
iYİ PARTİ BİTMİŞTİR.....HER DAİM KARŞI ÇIKTIM....ÇOK MUTLU OLDUM....
ESKİ DEVGENÇ EMEKLİSİ ANARŞİST BİR EHTİYAR OLARAK.....BENİM İÇİN HDP İYİ PARTİDEN DAHA ŞAHSİYETLİ BİR PARTİDİR.....
Kadın konuştukça ne mal olduğunu daha iyi görecek ve anlayacaksınız.....
Anarşist para babasi mi olur ortak? [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tayyip gene kazanacak aday konusu önceden konuşulmalıydı büyük hata yapıldı.
Meral den emanet duran oylar Devlet'e ve Reis'e geri döner.
Artık Reisi kimse tutamaz.
Herkesin bir fikri var. Herkes geçmiş yaşadıkları, eziklikleri, kendisini en güçlü hissettikleri durum yada ruh haline göre yorum yapıyor. İnsanoğlunun doğasında böyle bir durum var.
1 senedir ben aday değilim ama kazanacak adayı seçeceğiz diyen bir parti lideri var. Diğer tarafta sessizce ortamı izleyen, ben adayım diyemeyen, sinsice izleyen ( darbe teşebbüsü sırasında duruma göre hareket etmek isteyen komutanlar gibi odasına kendini kilitleyen) küçük partilere sus payı vererek yanına çeken, ülkede durumların gittikçe kötüleştiğini ve küçük partilerin desteğini aldığını düşündüğü an ve sürecin son anında ben adayım deyip 1 senelik bütün çalışmaları yok sayan bir lider var.
Muharrem inceden korkup partiyi ona kaptırmayayım diye onu cb adaylığına iten ve saf dışı eden koltuk sevdalısı kk, aynısını ekreme yapıyor. Kk kazansada kaybetsede chp başkanlığı için süresinin dolduğunu bildiği için bu kadar cesaretle aday olmak istiyor. Ekrem cb adayı olsa kazansa zaten doğal seçilimle chp başkanlığı bitecekti. Ekrem kaybetse chp lideri olarak başarısız olmuş olacak ama ekrem yaşı ve 1 galibiyeti sayesinde siyasi hayatı devam edecekti. Hem yaşı hem sürekli kaybeden olması sebebiyle kk siyasi hayatını noktalamış olacaktır. Dünyevi zevkler için milletin umuduyla oynamış ve çok büyük bir yanlış içine doğru yol almıştır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın akşamki maçtaki kışkırtıcı eylem olasılığına dikkat çekilmiş.
Biz Yarın yönetim olarak gideceğiz.Orada bulunacağız.
İnşAllah maçımızı kazanırız.İnşAllah sağ salim döneriz diye endişesini dile getirmiş.
4:00
4 tane bakan selfie çekerken siyaset olmuyor mu?
https://www.youtube.com/watch?v=4igcCVGhD4M
Aynen devam.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...593cce8ead.jpg