Beni bile dolandırdılar emlak dayucuğum 130 tale olucak dediler bir yıldır suyuniçinde bıraktılar :)
Bende bundan keyli vobda kazandıklarımı oraya enjekte ediyorum, beni dolandıranları dolandıracam :he:
Printable View
Beni bile dolandırdılar emlak dayucuğum 130 tale olucak dediler bir yıldır suyuniçinde bıraktılar :)
Bende bundan keyli vobda kazandıklarımı oraya enjekte ediyorum, beni dolandıranları dolandıracam :he:
senin vaka ayrı bozkurt.. senin yediğin kazık kazık değil. roma mızrağı :drunk:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...Z9YqU&usqp=CAU
Dolares serbest piyasada 34.10 gördü kapalıçarşı -piyasa makası açılıyor.
Yılsonu 69 rakkamları konuşuluyor, çıtayı yükseltin bence
MEGAP nereden nereye çıktığı yere gömecekler gibi, içeriden duyum alanlar malı güzel yedirmiştir,
https://i.hizliresim.com/5lvzktw.PNG
23.07.2024 den beri yön aşağı diyorum bana göre hala aşağı dün belirttiğim gibi dar bir alan içinde makinalarla bir anda alıyor bir anda satıyor , yukarı hareketlerde hala yabancı çıkışları mevcut ufak ufak ,şimşeğin ortodoks politika seneryosu cds,faiz,not artırımı,gri liste vs bunları satın alması için garanti verilen yabancı yatırımcı geldi işini gördü gitti malı KKM cilere ve fonlara kitledi ben garanti ve şartlar sağlanmadan yabancının geleceğine inanmıyorum .Bu yüzden piyasa tamamen badem spor sistemi bahattin, alaattin,metin ne kaldı.:)
yabancı uyanık baharı yaşadı gitti yılın 2. yarısı kış mevsimi zor geçiceğini biliyor bizi kendi kendimizle bıraktı.Bu yüzden trade edebilen belirli tahtalarda onların oynadığı stoploss lu şansını deneyebilir ama aşık olmadan.Kenarda beklemek isteyen bana göre biraz daha beklemeli yada kademeli pozisyon almalı 2-3 ay hem dünyada hem bizde volilite yüksek bekliyorum.
teknik olarak yukarda belirttiğim bant aralığında makina hareketi mevcut 2.83-2.75 dolar bazlı beklentim mevcut beklentilerim gerçekleşirse 2.75 altı haftalık kapanışlarda bizim bilmediğimiz onları bildiği bir fiyatlama mevcut olur benim seneryomda.Düşüncelerim bu yönde özelden soranlar için.
bu arada altın ve gümüş bugün ve yarın az yatay az yukarı yönlü Cuma gününe kadar gider. birde şu var birileri altını buralardan iteliyor küçük yatırımcıya....vakti geldiğinde de sert aşağı olacak....ne zaman ...sonraki haftadan itibarem savaş çıkmadıkça altın ons bir kaç hafta için de 2450 doları ziyaret etmesini beklerim....bunu içinde sürekli fed in eylül faizi indirimi kartını kullanarak altın ve gümüş ons veririler....şimdi,lik bu hafta gördüğü zirveyi uzun süre görmez diye düşünüyorum....tek çekince SAVAŞ hali....
99 altında piyasa göm gitsin olur bence., x100
kontrollü yukarı hareketi sağlanıyor ince bir çizgi ekonomi yönetimi için yanlış bir hamle biriktirdiğin dövizide satarsın.İhracatçı ve sanayici onlara biraz nefes veriliyor hala ceplerinde ımf var beklenen turizm geliri gelmedi .
Allah yardımcısı olsun ülkemizin zor bir süreç.
O kısmı beni ilgilendirmiyor dayucuğum.
Bahriyeli abi bi gemi dolusu para getirdi geçen ay bana sordu paraları napalım diye, bende yuroya gömelim dediydim belki hatırlar 35 tale miydi neyidi o zamanlar
Bizde Her türlü para katlanır, sıkıntı yok yani :kahkah:
viop diye bir şey varmış.
1 koyup 3 alınıyormuş...............bazıları forumlarda bunu yazıyor....yeni adaylar viop geliyor.....
Daytradeci olaraktan vobda kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz
"Ankara'da 4 kişi, M çiçeği şüphesiyle karantinaya alındı" iddiası yalanlandı
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi,
bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan,
"Ankara'da 4 kişi, M çiçeği şüphesiyle karantinaya alındı" iddiasının doğru
olmadığını bildirdi.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, Ankara'daki herhangi bir
sağlık tesisinde M çiçeği (mpox) hastalığı şüphesi ile karantinaya alınan hasta
bulunmadığı belirtildi.
Gerekli bilgilendirmelerin, Sağlık Bakanlığının ilgili birimlerince şeffaf bir şekilde
yapıldığı ifade edilen açıklamada, kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız
iddialara itibar edilmemesi istendi.
Bugün Mescid-i Aksa'nın kundaklanmasının yıl dönümü.
21 Ağustos 1969 sabahı saat 06.20'de Denis Michael Rohan isimli Avustralyalı bir Siyonist, Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi’ni kundakladı. Olay olduğunda Rohan 6 aydan beri İsrail'deydi. Yahudi Ajansı tarafından İbraniceyi ve Siyonist öğretiyi öğrenmesi için getirilmişti. Rohan, saldırıdan iki gün sonra tutuklandı ve mahkeme "akıl hastalığı" olduğu gerekçesiyle onu suçsuz buldu. Rohan Avsutralya'ya gönderildi.
Yangında Siyonist rejimin parmağının olduğuna ilişkin şüpheler giderilemedi. Örneğin yangının çıktığı saatlerde Siyonist rejimin bölgeye su akışını kestiği ve itfaiyelerin gelmesini geciktirdiği söylendi.
Bence HERİF, bu sıkışmayı sabah GAPLE kıracak...ALMAK-SATMAK için fırsat vermeyecek...
Mümkünse GOGOGOGO olsun...BIST100; 10200 kırılsın ..Millet depresyondan kurtulsun.
Evet çok sert bir kırılma olucak, doğru pozda olanı ihya edecek terste kalanı batıracak.
Vob yabtık battık diyecekler
Benzine 1,46 TL indirim bekleniyor.
30 ENDEKİS... 10730... bunun gücü var biraz
ama
100 ENDEKİS.. 9918... bu kötü
yarınki pafıl dalaveresine kadar dayanmayacak, patlayacak gibi hissediyorum
vatan haini nedir. kime denir ??
https://www.youtube.com/watch?v=dj_0-l3pvUA
:drunk::drunk:
Bozkurt herif uyudu dürtüver şunu sana zahmet
nereye kıracaksa kırsın işimize bakalım
keyfini mi bekliyecez dürzünün
dayu kurumlar fena çökmüş..
Turhan Çömez'den Zehir Zemberek Sözler! Sağlık Bakanı Memişoğlu'nu Terletecek Sorular!
https://www.youtube.com/watch?v=ZkXGVtouYwg
:drunk::drunk:
alt derece dalga sünekliğe devam ediyor .. dalga analizi bugün 2. seansı işaret ederek yukarı diyor . tamda ideal timing-price ta ... kullandığım sistemlerde ise 1 dklıktan günlüğe kadar (günlük dahil satta) ..nasıl olacakta turuncuyu yukarı kırılacak çok merak ediyorum :)) :28: .. kırarsa vay anasını dedirtir. . hisselerle uykuya devam .. birazcık vadeli tarafındada hisse pozu açtım ... kısmet ..ytd..cümleten bol şans .. kolay gele
Bu 15 lik bar fena kapatmadı.
Yukarısı için ümit verdi. Feyke dikkat tabi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldıâ iddiasına ilişkin açıklama
"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldı... iddiası manipülasyon içermektedir.
Yıllardır dolaşımda olan ve İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla tekrar gündeme gelen iddiaya dayanak gösterilen görüntülerle ilgili açıkça manipülasyon yapılmaktadır.
İftira ve İnkârla Mücadele Birliği (Anti-Defamation League - ADL) tarafından verilen Umursama Cesaret Ödülüâ , Holokost (Yahudi Soykırımı) sırasında Yahudilerâ in kurtarıcılarını onurlandırmak için verilen bir ödüldür.
Dolayısıyla 2005 yılında bu ödülün takdimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına değil, Holokost sürecinde (1933-1945) bazı Yahudilerâ i soykırımdan kurtaran Türk diplomatlar adına yapılmıştır.
2014 yılında da tartışmaya konu olan görüntülerle ilgili Türk basınına konuşan ADL yetkilileri, "Biz bu takdir plaketini Başbakana teslim ettik; ama bu plaket aslında bugün hayatta olmayan Türk diplomatların anısına verildi." açıklamasında bulunmuştur.
Ödüle 2011 yılında, 2. Dünya Savaşı sırasında asker olan Polonyalı diplomat Jan Karski'nin adı verilmiştir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi
Herif tezgahı açmış çuvalını dolduruyor, gelen giden yok şimdilik herkes bekliyor o da bekliyor muhtemelen bugün herkes bekliycek.
Çuvala girsem mi girmesem mi millet bi karar veremedi.
Biraz reklam yapmak lazım, o yüzden bugün avatarımı değiştireyim milletin ağzını sulandırayım :drunk:
Akıyo mübarek, paralar hep bana doğru şırıl şırıl akıyo
Rusya Ukrayna'yı tuzağa mı çekiyor? 'Kursk harekatı felaketle sonuçlanabilir
ABD'nin eski Avrupa Kuvvetleri Komutanı olan Ben Hodges, Rusya Ukrayna'yı savaş meydanında kesinlikle yenemez. dedi.
gel gel yapmaya başladı endeks.......