Daytradeci olaraktan vobda kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz
Daytradeci olaraktan vobda kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz
Hamdım Piştim Yandım
"Ankara'da 4 kişi, M çiçeği şüphesiyle karantinaya alındı" iddiası yalanlandı
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi,
bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan,
"Ankara'da 4 kişi, M çiçeği şüphesiyle karantinaya alındı" iddiasının doğru
olmadığını bildirdi.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, Ankara'daki herhangi bir
sağlık tesisinde M çiçeği (mpox) hastalığı şüphesi ile karantinaya alınan hasta
bulunmadığı belirtildi.
Gerekli bilgilendirmelerin, Sağlık Bakanlığının ilgili birimlerince şeffaf bir şekilde
yapıldığı ifade edilen açıklamada, kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız
iddialara itibar edilmemesi istendi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bugün Mescid-i Aksa'nın kundaklanmasının yıl dönümü.
21 Ağustos 1969 sabahı saat 06.20'de Denis Michael Rohan isimli Avustralyalı bir Siyonist, Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi’ni kundakladı. Olay olduğunda Rohan 6 aydan beri İsrail'deydi. Yahudi Ajansı tarafından İbraniceyi ve Siyonist öğretiyi öğrenmesi için getirilmişti. Rohan, saldırıdan iki gün sonra tutuklandı ve mahkeme "akıl hastalığı" olduğu gerekçesiyle onu suçsuz buldu. Rohan Avsutralya'ya gönderildi.
Yangında Siyonist rejimin parmağının olduğuna ilişkin şüpheler giderilemedi. Örneğin yangının çıktığı saatlerde Siyonist rejimin bölgeye su akışını kestiği ve itfaiyelerin gelmesini geciktirdiği söylendi.
Bence HERİF, bu sıkışmayı sabah GAPLE kıracak...ALMAK-SATMAK için fırsat vermeyecek...
Mümkünse GOGOGOGO olsun...BIST100; 10200 kırılsın ..Millet depresyondan kurtulsun.
Evet çok sert bir kırılma olucak, doğru pozda olanı ihya edecek terste kalanı batıracak.
Vob yabtık battık diyecekler
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri