23.07.2024 den beri yön aþaðý diyorum bana göre hala aþaðý dün belirttiðim gibi dar bir alan içinde makinalarla bir anda alýyor bir anda satýyor , yukarý hareketlerde hala yabancý çýkýþlarý mevcut ufak ufak ,þimþeðin ortodoks politika seneryosu cds,faiz,not artýrýmý,gri liste vs bunlarý satýn almasý için garanti verilen yabancý yatýrýmcý geldi iþini gördü gitti malý KKM cilere ve fonlara kitledi ben garanti ve þartlar saðlanmadan yabancýnýn geleceðine inanmýyorum .Bu yüzden piyasa tamamen badem spor sistemi bahattin, alaattin,metin ne kaldý.
yabancý uyanýk baharý yaþadý gitti yýlýn 2. yarýsý kýþ mevsimi zor geçiceðini biliyor bizi kendi kendimizle býraktý.Bu yüzden trade edebilen belirli tahtalarda onlarýn oynadýðý stoploss lu þansýný deneyebilir ama aþýk olmadan.Kenarda beklemek isteyen bana göre biraz daha beklemeli yada kademeli pozisyon almalý 2-3 ay hem dünyada hem bizde volilite yüksek bekliyorum.
teknik olarak yukarda belirttiðim bant aralýðýnda makina hareketi mevcut 2.83-2.75 dolar bazlý beklentim mevcut beklentilerim gerçekleþirse 2.75 altý haftalýk kapanýþlarda bizim bilmediðimiz onlarý bildiði bir fiyatlama mevcut olur benim seneryomda.Düþüncelerim bu yönde özelden soranlar için.

nara atmýþtýya.

Yer Ýmleri