robot farkından hareketler sert
Printable View
robot farkından hareketler sert
Trendhound dolar bazlı reel değer hesaplıyor ben şirketin geliri gideri TL cinsinden olduğundan TÜFEye göre düzeltmeyi tercih ediyorum, 2008 dibinden bugüne enflasyon karşısında 100 lira 300 lira olmuş, yani 3.28 'in reel değeri 9.84 lira eder. 2008 dibinin bugünkü karşılığı 9.84 liradır.
Öyle de hesaplasan böyle de hesaplasan dibin dibinde yani, fiyatın izah edilecek bir yeri yok, piyasa öyle uygun görüyor.
#TAVHL İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: "Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi seviyesine çıkarttığı koronavirüs salgını ve buna bağlı alınan önlemler nedeniyle, tüm dünyada işlettiğimiz havalimanlarında yolcu trafiğinde bir düşüş yaşanıyor. Turizm açısından düşük sezonda olmamızdan+... dolayı, yolcu trafiğindeki bu düşüşün şu ana kadar finansal performansımız üzerindeki etkisi kısıtlı oldu. Bununla birlikte, salgının küresel ölçekte turizm ve havacılık sektörünü ciddi şekilde etkilemesi nedeniyle hisse fiyatımızda düşüş yaşanmaktadır. Hissemizin ve +... şirketimizin arkasında olduğumuzu göstermek için Yönetim Kurulumuzda 200 milyon TL’ye kadar hisse geri alımı yapmaya karar verdik. Ülkemizde ve tüm dünyada alınan önlemlerle salgının önümüzdeki haftalarda kontrol altına alınacağına+...ve geçmiş örneklerden de bildiğimiz üzere, havacılık sektöründe hızlı bir toparlanma yaşayacağımıza inanıyoruz." dedi.
Th daha ne olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump bu krizin atlatılacağına oynuyor, hatta ABD borsalarının yılın 2. yarısında yeni zirvelere geleceğini düşünüyor, bu amaçla da öncelikle payroll tax'ı (bordrolardaki vergi kesintilerini) yılsonuna kadar sıfırlayacak, vergi indirimlerini bordroluların harcindekilere de yayacak, şirketlere de bir kıyak yapacak, FED faizleri sıfıra doğru çekecek, repo piyasası kanalıyla günde 100 milyar dolar civarında fonlamalara devam edecek, mümkün mertebe piyasaya likidite enjekte edilecek, bu politikaların yılın 2. yarısında tam de seçim arifesinde meyve vermesini ümit ediyor Trump