Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: HALK Cafe - II

robot farkından hareketler sert
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    4) Bu durumda da 2008 Kasımında görülmüş olan 3.28 spot (2.55 arındırılmış) dip seviyesinin bir önemi kalmıyor çünkü hisse halihazırda reel bazda 2008 dibinin bile çok altındadır
    5) 2008 Kasımında görülen tarihi dip seviyesi defter değerinin 0.90 katı gibi idi, bu bağlamda bakarsak bugünkü bazda 24 tl ye karşı gelir
    6) Yukarıda bahsettiklerim tümüyle dikkate alındığında hissenin şu anda 2008'deki tarihi dibinin çok altında olduğu net olarak görülebilir çünkü 2008'deki tarihi dip bugünkü TL bazında asgari 12 tl ye karşı geliyor.
    7) Durum böyle olunca; 2008'deki dibin şu anki ortamda hiç bir kıymeti harbiyesinin olmadığı ortaya çıkıyor.

Özellikle TGT'nin bilgisine sunarım. TH
    Trendhound dolar bazlı reel değer hesaplıyor ben şirketin geliri gideri TL cinsinden olduğundan TÜFEye göre düzeltmeyi tercih ediyorum, 2008 dibinden bugüne enflasyon karşısında 100 lira 300 lira olmuş, yani 3.28 'in reel değeri 9.84 lira eder. 2008 dibinin bugünkü karşılığı 9.84 liradır.

Öyle de hesaplasan böyle de hesaplasan dibin dibinde yani, fiyatın izah edilecek bir yeri yok, piyasa öyle uygun görüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bitki Doktoru anasinin gozudur. Boyle yapiyorsa bil ki devlete gecirecek hepsini. 3-5 sene vergi odemeyecek. Yakinda o haberler de gelir havacilar icin.
    #TAVHL İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: "Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi seviyesine çıkarttığı koronavirüs salgını ve buna bağlı alınan önlemler nedeniyle, tüm dünyada işlettiğimiz havalimanlarında yolcu trafiğinde bir düşüş yaşanıyor. Turizm açısından düşük sezonda olmamızdan+... dolayı, yolcu trafiğindeki bu düşüşün şu ana kadar finansal performansımız üzerindeki etkisi kısıtlı oldu. Bununla birlikte, salgının küresel ölçekte turizm ve havacılık sektörünü ciddi şekilde etkilemesi nedeniyle hisse fiyatımızda düşüş yaşanmaktadır. Hissemizin ve +... şirketimizin arkasında olduğumuzu göstermek için Yönetim Kurulumuzda 200 milyon TL’ye kadar hisse geri alımı yapmaya karar verdik. Ülkemizde ve tüm dünyada alınan önlemlerle salgının önümüzdeki haftalarda kontrol altına alınacağına+...ve geçmiş örneklerden de bildiğimiz üzere, havacılık sektöründe hızlı bir toparlanma yaşayacağımıza inanıyoruz." dedi.

Th daha ne olacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Th daha ne olacak

Th ile sana ayrı başlık actiralim.
    Sen Vix korku endeksi
    Th de güven endeksi ni temsil etsin.
    Yazilariniza göre alış satış yapalım dostum.

işin şakası bir yana 666 nın önerilerine de kulak ver.Sagduyuludur.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Th daha ne olacak

ben yazayım, CİTİ batmış, bu yüzden FED 0,50 faizden sonra, piyasaya dolar sürüyormuş. 1,5 trilyon dolar. CİTİ dedikodu olabilir yada gercek resmi açıklama yok. twiter avelerinin yazdığı bir şey.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    #TAVHL İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: "Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi seviyesine çıkarttığı koronavirüs salgını ve buna bağlı alınan önlemler nedeniyle, tüm dünyada işlettiğimiz havalimanlarında yolcu trafiğinde bir düşüş yaşanıyor. Turizm açısından düşük sezonda olmamızdan+... dolayı, yolcu trafiğindeki bu düşüşün şu ana kadar finansal performansımız üzerindeki etkisi kısıtlı oldu. Bununla birlikte, salgının küresel ölçekte turizm ve havacılık sektörünü ciddi şekilde etkilemesi nedeniyle hisse fiyatımızda düşüş yaşanmaktadır. Hissemizin ve +... şirketimizin arkasında olduğumuzu göstermek için Yönetim Kurulumuzda 200 milyon TL’ye kadar hisse geri alımı yapmaya karar verdik. Ülkemizde ve tüm dünyada alınan önlemlerle salgının önümüzdeki haftalarda kontrol altına alınacağına+...ve geçmiş örneklerden de bildiğimiz üzere, havacılık sektöründe hızlı bir toparlanma yaşayacağımıza inanıyoruz." dedi.
    Butun havacilari 1 sene unutmak lazim glory days icin. Sagolsun CEO'muza. Hissede kimsenin buralardan maliyeti yok senelerdir. Buyukbaslar satisa gelir mi gelmez mi bilinmez.

8.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Trump neden konuşmuyor Ya seçimi kaybedecek nerdeyse neden müdahale yok Th kardeş cevap lütfen
    Trump bu krizin atlatılacağına oynuyor, hatta ABD borsalarının yılın 2. yarısında yeni zirvelere geleceğini düşünüyor, bu amaçla da öncelikle payroll tax'ı (bordrolardaki vergi kesintilerini) yılsonuna kadar sıfırlayacak, vergi indirimlerini bordroluların harcindekilere de yayacak, şirketlere de bir kıyak yapacak, FED faizleri sıfıra doğru çekecek, repo piyasası kanalıyla günde 100 milyar dolar civarında fonlamalara devam edecek, mümkün mertebe piyasaya likidite enjekte edilecek, bu politikaların yılın 2. yarısında tam de seçim arifesinde meyve vermesini ümit ediyor Trump
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •