robot farkýndan hareketler sert
robot farkýndan hareketler sert
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Trendhound dolar bazlý reel deðer hesaplýyor ben þirketin geliri gideri TL cinsinden olduðundan TÜFEye göre düzeltmeyi tercih ediyorum, 2008 dibinden bugüne enflasyon karþýsýnda 100 lira 300 lira olmuþ, yani 3.28 'in reel deðeri 9.84 lira eder. 2008 dibinin bugünkü karþýlýðý 9.84 liradýr.
Öyle de hesaplasan böyle de hesaplasan dibin dibinde yani, fiyatýn izah edilecek bir yeri yok, piyasa öyle uygun görüyor.
#TAVHL Ýcra Kurulu Baþkaný Sani Þener: "Dünya Saðlýk Örgütü’nün pandemi seviyesine çýkarttýðý koronavirüs salgýný ve buna baðlý alýnan önlemler nedeniyle, tüm dünyada iþlettiðimiz havalimanlarýnda yolcu trafiðinde bir düþüþ yaþanýyor. Turizm açýsýndan düþük sezonda olmamýzdan+... dolayý, yolcu trafiðindeki bu düþüþün þu ana kadar finansal performansýmýz üzerindeki etkisi kýsýtlý oldu. Bununla birlikte, salgýnýn küresel ölçekte turizm ve havacýlýk sektörünü ciddi þekilde etkilemesi nedeniyle hisse fiyatýmýzda düþüþ yaþanmaktadýr. Hissemizin ve +... þirketimizin arkasýnda olduðumuzu göstermek için Yönetim Kurulumuzda 200 milyon TL’ye kadar hisse geri alýmý yapmaya karar verdik. Ülkemizde ve tüm dünyada alýnan önlemlerle salgýnýn önümüzdeki haftalarda kontrol altýna alýnacaðýna+...ve geçmiþ örneklerden de bildiðimiz üzere, havacýlýk sektöründe hýzlý bir toparlanma yaþayacaðýmýza inanýyoruz." dedi.
Th daha ne olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Trump bu krizin atlatýlacaðýna oynuyor, hatta ABD borsalarýnýn yýlýn 2. yarýsýnda yeni zirvelere geleceðini düþünüyor, bu amaçla da öncelikle payroll tax'ý (bordrolardaki vergi kesintilerini) yýlsonuna kadar sýfýrlayacak, vergi indirimlerini bordrolularýn harcindekilere de yayacak, þirketlere de bir kýyak yapacak, FED faizleri sýfýra doðru çekecek, repo piyasasý kanalýyla günde 100 milyar dolar civarýnda fonlamalara devam edecek, mümkün mertebe piyasaya likidite enjekte edilecek, bu politikalarýn yýlýn 2. yarýsýnda tam de seçim arifesinde meyve vermesini ümit ediyor Trump
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri