Hocam sizin bu yazıyı hatırladım şaka sandım valla şimdi kafam karıştı
Printable View
Forumdaki herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Sayenizde küçük bir tasarrufum pul olmadı. 4.93 ten alırken acaba geri gelirde zarar mı ederim diyordum. Sonrasında 5.97 den de az bir miktar aldım. Yine aynı şeyi düşünerek aldım. Nerden nereye. Sizler tecrubelisiniz 6.40 li rakamlar satış için uygun mudur? Pazartesi satayım mı? Yoksa biraz daha beklemeli mi?
Bugünkü mitingde "Dolarcılar,kurcular duysun,tek vatan tek devlet tek millet..." sözünün kime söylendiği ile alakalı.Yarın çıkıp elinde dolar tutan vatan hainidir,bölücüdür,İsrail dostudur diyerekten dövizlere el konsa,yastık altından çıkarın dedik dinlemediniz dense, bu eyleme yeterince destek verecek kimse ve yasal yetki mevcut.Bahsedilen söz özel bazı finans odaklarına yönelik söylendiyse şimdilik sıkıntı olmaz gibi görünüyor.Mesajın kime verildiği önemli.
Selam dostlar. Gün içerisinde başlığı takip ederken Atilla Yeşilada'yla ilgili paylaşımlar olmuş. Dolayısıyla, atlandığını düşündüğüm bir husus hakkında fikrimi belirtmek isterim.
Yeşilada'yı severek okur/izlerim. Ancak kendisi kritik dönemeçlere yönelik tahminlerinde sıklıkla yanılır. Sebebi de şudur: Geçmişe yönelik çıkarımda bulunur, yaklaşan değişimi öngöremez. Mesela "Anket şirketleri istisnalar hariç hiç yanılmadı" der ve seçimden önce günlerce, cb seçiminin ikinci tura kalacağı ve ayrıca cumhur ittifakının azınlıkta kalacağı hakkında ısrarla yazar. Ya da ekonomi çarı damat göreve geldiği gibi piyasa dostu konuşunca, MB'nin sonraki toplantıda 150-200 baz puan faiz artıracağını sanır. Şimdi Yeşilada yine "tarihimizde hiç olmadı, dolayısıyla asla olmaz" kafa yapısıyla bazı kurumlar hakkında yatırımcıya güven aşılamaya çalışıyor. Yanlış yapıyor/söylüyor demiyorum, ancak fikrim şudur ki 2013 öncesi ile sonrasını artık ayıralım. "Olmaz, yok daha neler" eşiğini hızlanarak geçiyoruz.
"LTF SİZİ CİDDİYETE DAVET EDİYORUM...."
Teknoloji dediğin şey sabah serinliğinde armut gibi ağaçtan toplanmıyor...
Teknoloji üretmek yıllar ister..
Teknoloji üretmek donanım ister..
Teknoloji üretmek emek ister..
Teknoloji üretmek sabır ister..
Teknoloji üretmek para ister..
ANKARA FEN LİSESİ 1.cisi çocuğu bugün alsak,en iyi hocalarda eğitsek,4 yıl ünü+2 dr+10 yılda mesleki tecrübe=16 yıl sonra eh işte....
En az 16 yıl...+sabır+emek+para+ortam ister...
100 tane böyle çocuk yetiştireceksin ki belki 10 u iş yapar/bilim üretir/teknoloji üretir....
Bakıyorum bizim iktidar hergün teknolojik atılım yapıyor...
Sanki tarladan patates topluyor..
Hadi canım sende
Hadi canım sende...
Bana yutturamazsın
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
[emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 ler uzak değil gibi amaa :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yunanistan battı dediler maaşlar düştü dediler en düşük emekli maaşı 600 Euro bizimkinin 5 katı keşke bende bir Yunanlı kadar acz içinde olsaydım..
Haa AKP 2002 de bu projeyi hayata geçirseydi bugünlerde/ilerleyen yıllarda meyvesini toplardı...
Ama onlar ne yaptı?
Her yere ünü açarak,herkesi prof yaparak eğitimin içini boşalttılar...
Parayı eğitime değil betona gömdüler...
Şimdi gelmişler teknolojik atılımdan bahsediyorlar...
Hadi ordan
Hadi ordan
Bana yutturamazsın
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
Bu gece önemli Dolar /TL nin gidişatı hali hazırda iyi görünmüyor Pazartesi kucakta 7 li fiyatlar bulabiliriz.
ramazan kurtoglunun yalancısıyım vallahi
75 kuruş makas...
AKP hastag açmış:KAZANACAĞIZ diye...
Tüm takım taklavat ele kuvvet twitt atıyorlar
Trend topic olmuş...
saygılar/başarılar
AKP ipleri koparmış gibi
Bakanların twittleri sert...
saygılar/başarılar
Twitter diyorsunuz? Şu amerikan malı olan sosyal ağ değil mi bu? :)
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katılıyorum. bizimki gibi 2 yılda bir iş değiştirilen bir ortamda bir halt geliştirilemez. zaten türkiyedeki mühendislerin yaptığı iş de yabancıların geliştirdiği ürünleri pazarlamaktan ibaret...
teknolojinin nasıl geliştirileceği hakkında en ufak bir fikrimiz yok, çünkü bunu daha önce yapmış değiliz...
Artk kesin derim bu gece Dolar 7 üzerine giderse Pazartesi herkes bir bardak soğuk su içecek . Sayın Ayhan başgan ! sizde shortu kaptırdım diye üzülmeyin ha Ali Veli ha Veli Ali , aynı hapiste olduktan sonra pek bir şey değişmeyecek.
Şu anda Doları izlemekten kendimi alamıyorum, aşağı gelişler bana gel gel gibi geliyor sanki patlayıp yukarı gidecek 7 ler görülecek.
Barbayani 30 liradan aldığım duruyor daha keşke stok yapsaydık o zaman 🤣🤣🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha borsada hala az bişi kalacak gibi.Uyku tutmaz,psikiyatrist parası falan değmez:)))))))))))O kısmı borsada kalsın artık.
https://www.bloomberght.com/haberler...en-buyuyecegizAlıntı:
Erdoğan: Döviz saldırılarına rağmen büyüyeceğiz
Alıntı:
Bankalar şehir hastaneleri için kredi musluğunu açtı. Kayseri ve Mersin hastanelerinden sonra Adana’da yapılacak hastanenin kredi işi tamam...
https://emlakkulisi.com/sehir-hastan...aglandi/323628Alıntı:
Sağlık Bakanlığı ile 'kamu özel işbirliği modeliyle' inşa edilecek şehir hastaneleri projesinde bankalarla anlaşma sağlandı. Rönesans Grubu’nun Adana’da inşa edeceği 1.550 yataklı şehir hastanesi için 11 bankadan 430 milyon euroluk kredi temin edildi. Bugün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın katılımıyla düzenlenecek törenle hastanenin temeli atılacak.
Döviz mi bize saldırıyor yoksa biz mi dövize saldırıyoruz? Döviz kredisi kullanmadan bir inşaat bile yapamıyoruz.
Bu betoncular daha beter olacak.!!!
Bankalar çullanacak bunlara.!!
Başka yolu yok bunun.!!!
Bankalar geç kalırlarsa.!!
Hepsi birden batacak.!!
CRASH Tüm HIZIYLA
http://www.beklenenhavadis.com/d/news/48.jpg
ben zamanında burda BAĞIRDIMMM. seviye 1.7 - 1.8 di.. hatta o zaman julia luthor vardı. "dolar alın diye bas bas bağırıyorsun" demişti.. (sonra gitti kendi aldı ya neyse) demem o ki, "samimi insanlara güvenin" diyeceksiniz ki samimi olduğu nasıl anlayacağım? işte bu aslında samimi insanların suçu değil, SAMİMİYETSİZ İNSANLARIN SUÇUDUR.
samimiyetsiz insanlar samimi insanların doğru anlaşılmamasını daha doğrusu samimi insanlara da şüpheyle bakılmasını sağlarlar.. samimiyetsiz insanlar aynı zamanda KÖTÜ insanlardır.. ve aslında insanlar sadece ikiye ayrılır İYİLER VE KÖTÜLER..
bütün mesele iyiler ve kötüleri ayırmaktadır.. kötüler iyi gibi davranır (genelde) iyiler kendilerinden şüphe duymadıkları için kötü gibi görünebilirler.
hayatı zorlaştıran tamamen kötü insanlardır ve çoğu akıllı, zeki ve bilgilidir. bu işleri çok daha zorlaştırır.
sevgiler, saygılar...
Dolardaki bu 6.30 kusurlardaki dolanma sanki aşağı gidecekmiş hareketi beni kıllandırıyor her an depara kalkacak gibime geliyor umarım hislerim beni yanıltıyordur.
Bloomberght : Prof. Ege Yazgan : Yaptığım yorumlarda itiraf ediyorum ki kuru biraz daha yükselterek faizi daha az arttırma yönünde yorumlar yapmıştım. Ama bu kadar da değil. Kurun bu kadar yükselmesini beklemiyordum ve bu denli bir yükselişi savunamam.
Kıssadan hisse: Kur gergin bir yay gibi olabilir yerinde durduğuna güvenerek mesneti olan faiz ile son raddesine kadar oynamak ve yeni ve hakikaten kuvvetli bir mesnet bulmadan gevşetmeye çalışmak *riskli* olabilir. Yayın süratle suratınıza fırlama riskine emin olun ki değmez.
Euroda 65 dolarda 58 kuruş makas
“Rönesans inşaat faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı...
5.000 bin çalışanından takribi 2.500 kişinin maaşlarını ödemeden içten çıkardı..”
Twitter da denk geldim,bilgisi olan varmı?
Haber doğruysa kelebek etkisinden dolayı yıkım fazla olur tedarikçilerinde..