Sayfa 851/1023 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    16.35 net! 6 dediğin yarın görülür abi.
    Petrole gelmesi gereken zam ötv hariç %25
    Enerji=Enflasyonun %50'si 12.5 puan burdan geliyor ötvsiz kemiksiz. Tr ben arkam dönükken güneş enerjisine geçmediyse 2X2=16,35 yapar abi 4 değil.
    Hocam sizin bu yazıyı hatırladım şaka sandım valla şimdi kafam karıştı

2. Forumdaki herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Sayenizde küçük bir tasarrufum pul olmadı. 4.93 ten alırken acaba geri gelirde zarar mı ederim diyordum. Sonrasında 5.97 den de az bir miktar aldım. Yine aynı şeyi düşünerek aldım. Nerden nereye. Sizler tecrubelisiniz 6.40 li rakamlar satış için uygun mudur? Pazartesi satayım mı? Yoksa biraz daha beklemeli mi?

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    https://www.dw.com/tr/türk-lirası-av...stı/a-45033196

Bankadaki paralara el koyulur mu? Neler konuşuluyor
    Bugünkü mitingde "Dolarcılar,kurcular duysun,tek vatan tek devlet tek millet..." sözünün kime söylendiği ile alakalı.Yarın çıkıp elinde dolar tutan vatan hainidir,bölücüdür,İsrail dostudur diyerekten dövizlere el konsa,yastık altından çıkarın dedik dinlemediniz dense, bu eyleme yeterince destek verecek kimse ve yasal yetki mevcut.Bahsedilen söz özel bazı finans odaklarına yönelik söylendiyse şimdilik sıkıntı olmaz gibi görünüyor.Mesajın kime verildiği önemli.

4. Selam dostlar. Gün içerisinde başlığı takip ederken Atilla Yeşilada'yla ilgili paylaşımlar olmuş. Dolayısıyla, atlandığını düşündüğüm bir husus hakkında fikrimi belirtmek isterim.

Yeşilada'yı severek okur/izlerim. Ancak kendisi kritik dönemeçlere yönelik tahminlerinde sıklıkla yanılır. Sebebi de şudur: Geçmişe yönelik çıkarımda bulunur, yaklaşan değişimi öngöremez. Mesela "Anket şirketleri istisnalar hariç hiç yanılmadı" der ve seçimden önce günlerce, cb seçiminin ikinci tura kalacağı ve ayrıca cumhur ittifakının azınlıkta kalacağı hakkında ısrarla yazar. Ya da ekonomi çarı damat göreve geldiği gibi piyasa dostu konuşunca, MB'nin sonraki toplantıda 150-200 baz puan faiz artıracağını sanır. Şimdi Yeşilada yine "tarihimizde hiç olmadı, dolayısıyla asla olmaz" kafa yapısıyla bazı kurumlar hakkında yatırımcıya güven aşılamaya çalışıyor. Yanlış yapıyor/söylüyor demiyorum, ancak fikrim şudur ki 2013 öncesi ile sonrasını artık ayıralım. "Olmaz, yok daha neler" eşiğini hızlanarak geçiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bugünkü mitingde "Dolarcılar,kurcular duysun,tek vatan tek devlet tek millet..." sözünün kime söylendiği ile alakalı.Yarın çıkıp elinde dolar tutan vatan hainidir,bölücüdür,İsrail dostudur diyerekten dövizlere el konsa,yastık altından çıkarın dedik dinlemediniz dense, bu eyleme yeterince destek verecek kimse ve yasal yetki mevcut.Bahsedilen söz özel bazı finans odaklarına yönelik söylendiyse şimdilik sıkıntı olmaz gibi görünüyor.Mesajın kime verildiği önemli.

ütopik olarak bir güç aldı ülkenin tüm borcunu ödedi, devamında yine dış finansmana ihtiyacın var..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende aynı durumdayım ama farklı sebeble
    emekliye verecekleri 1000 tl pul olduğu için mi??
    Her kriz yeni fırsat demektir .!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. "LTF SİZİ CİDDİYETE DAVET EDİYORUM...."

Teknoloji dediğin şey sabah serinliğinde armut gibi ağaçtan toplanmıyor...
    Teknoloji üretmek yıllar ister..
    Teknoloji üretmek donanım ister..
    Teknoloji üretmek emek ister..
    Teknoloji üretmek sabır ister..
    Teknoloji üretmek para ister..

ANKARA FEN LİSESİ 1.cisi çocuğu bugün alsak,en iyi hocalarda eğitsek,4 yıl ünü+2 dr+10 yılda mesleki tecrübe=16 yıl sonra eh işte....
    En az 16 yıl...+sabır+emek+para+ortam ister...
    100 tane böyle çocuk yetiştireceksin ki belki 10 u iş yapar/bilim üretir/teknoloji üretir....

Bakıyorum bizim iktidar hergün teknolojik atılım yapıyor...
    Sanki tarladan patates topluyor..

Hadi canım sende
    Hadi canım sende...

Bana yutturamazsın
    Ben kül yutmam...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Fiyatı ne alemde.!!!
    2 litrelik aldım ...ne yapacaksam 12 euro,ama Barbayani pahalı,ben bu örnektekinden aldım,herhalde bitene kadar 2 litre döviz fiyatları uzaya çıkar...

Sayfa 851/1023 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •