Tam olarak anlayamadım ama nasıl ??..
Amma şu 'düş'melili laflar DÜŞününce güzel geliyo )..
Printable View
Siz deMi basıyonUz LA, Kalif0rNia artık bademligil sevenler deYrnekleri birliği ?).
İyice kızARIy0 dA..
THY da bank of Amerika ve A1 karşılıklı işlem yapan aynı düzeneğe benziyor.
Tüm uzun vadeciler, bankacılar, sağlamcılar, uzuncuların grafiklerde gördüğü ve bildiği gibi;
bugün (tarihiyle 16.12.2020 Çarşamba) olması gereken spot U30 değeri 1580 üzeridir.
Peki neden yetişememktedir?
Çünkü Pala'nın, Bıyıklının, Bademin hepiciğni toplasan paraları yetmemektedir.
Para Johnny'den gelmeden Bist 30 "o tuz" dur. Kokar.
Para gününde gelecektir. Tarihiyle yazıyorum: 04 Ocak 2021
Hadi yırttın bilim kurulu aniden toplanıyor..
Elinde poz kaldıysa.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayular size bir kötü haberim var?
ayılara yüz vermeye gelmiyor hemen şımarmışlar.vob 400 puan yükselmiş tepeden 20 puan inince hemen ortaya çıkmışlar.:)
garanti 10 kaplan gücünde.
Haber bisiy gelir mi cuma pirim
ossun.
garan short devam.patlayıncaya kadar.
bari bırakırım bu işleri.
140.960 reis abim işaret atti ona göre
İyi ak$amlaar..
hocam beni yanlış anlamayın bu tğpigi 5 ile altı aydan belli devamlı okuyorum keşke endeks 140 binlerde deyilde 108 binlerde sizleri görmek isterdik ama o zamanlarda yoktunuz 140 binlerde varsınız bana biraz celişkili geldi bazı arkadaşlar vardı garanti 8.30 lardayken baya grafik falan paylaşımları vardı bundan 3 ay önce garan 6.60 9.80 lara geldi o kişiler bu güne kadar kayboldu ve bu güne kadarda gözükmediler acaba koncektörlerini tamamladılarmı inşallah sizleri hep görme dileklerimle
consensus bayım,
Tom'un donunu demeyim de,shortunu çekip indireyim mi?...
İki kertesi var FIÇIRTISININ...
30037...
30100...
İki dakka bırakmaya gelmiyonuz he kavga dövüş, şort açıp yemek yemeye gidemedigimiz gibisiniz aynı adamda almış zaten akşam akşam bayat ekmegi yiyen yedi sonra adana dürüm var diyor menüde bayat ekmek üstüne tok karnına :D