Sayfa 854/996 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Ben artıkın heç gorgmuyom...
    consesus bayım adamı needer bilin mi...
    Böğün nasıl furdu gırbacı...
    HIIMMMMM!!!!...
    dayı onun ortalamasında kapattığı yerde ben 6000 puana yakın aldım hemide yazarak....bir gün öncesinden...onda jeton çok heralde 160 a kadar çıksa onu bozmaz ama başkalrını bozar ben yazıyım da.

daha da yazmam

ziyarete gelirim arada

herkese bol şans.
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

İyi ak$amlaar..

3.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    dayı onun ortalamasında kapattığı yerde ben 6000 puana yakın aldım hemide yazarak....bir gün öncesinden...onda jeton çok heralde 160 a kadar çıksa onu bozmaz ama başkalrını bozar ben yazıyım da.

daha da yazmam

ziyarete gelirim arada

herkese bol şans.
    Teşekkürler...
    Piyasa bu,her şey olabilir...
    Takılıyorum...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    şu barın anlamı nedir burda ne yapmak gerekir anlamını bilen yeşillendirsin..!!!
    hocam beni yanlış anlamayın bu tğpigi 5 ile altı aydan belli devamlı okuyorum keşke endeks 140 binlerde deyilde 108 binlerde sizleri görmek isterdik ama o zamanlarda yoktunuz 140 binlerde varsınız bana biraz celişkili geldi bazı arkadaşlar vardı garanti 8.30 lardayken baya grafik falan paylaşımları vardı bundan 3 ay önce garan 6.60 9.80 lara geldi o kişiler bu güne kadar kayboldu ve bu güne kadarda gözükmediler acaba koncektörlerini tamamladılarmı inşallah sizleri hep görme dileklerimle

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam beni yanlış anlamayın bu tğpigi 5 ile altı aydan belli devamlı okuyorum keşke endeks 140 binlerde deyilde 108 binlerde sizleri görmek isterdik ama o zamanlarda yoktunuz 140 binlerde varsınız bana biraz celişkili geldi bazı arkadaşlar vardı garanti 8.30 lardayken baya grafik falan paylaşımları vardı bundan 3 ay önce garan 6.60 9.80 lara geldi o kişiler bu güne kadar kayboldu ve bu güne kadarda gözükmediler acaba koncektörlerini tamamladılarmı inşallah sizleri hep görme dileklerimle

6.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku

Oyunagelenadam sizlerden çok çok önce buralardaydı...

Kendisi aynı zamanda sağlık çalışanı...

Malum pandemiden dolayı, çalışma şartlarının ağırlığı nedeniyle bir müddet uzak kalmıştı forumdan...

7.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 854/996 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •