E alırken bile yazdık ya.
Hatta VAKBN ucuz dedik.
3.47 100bin lot alıyoruz dedik.
Hatta bir ara 3.43'e düştü zarara da girdik.
Bizde atmasyon olmaz üstadım.
Sizlerde komisyon kaç.
Biz binde iki veriyoruz.
Çok bu oran.
Hasan abi
naber ya
Ustadlar aoy u inceledinizmi gozden kacmis gibi iyi gidiyor
Fuatim sarky yi gordunmu
Oglen salmasa tavandi
Oynak beyim BIST'in ve SPK'nın yaptığı iş değil. Bu kadar manipülasyona ve suça izin verir gibi izliyorlar.
Devlet de buna göz yumuyor. Sonra millete "TL varlıklara yatırım yapın. Altını dövizi bozun." diye ekranlarda ağlıyorsun.
Sabrımın sınırına geliyorum. Az daha böyle devam ederse komple borsadan çıkıp sadece kripto piyasasında devam edeceğim.
Böyle böyle yıl sonuna kadar geçen yıl gelen bütün yatırımcıyı kaçıracaklar sonra kendileri çalıp kendileri oynarlar BIST'te.
Haftaya şu pederin ameliyatı atlatalım da sonrasına bakacağım. 3-5 kuruş tasarruf ediyoruz onu da devlet eliyle zenginlere peşkeş çekiyorlar.
Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş
Çan2 Termik A.Ş
halka arz oluyor
Bu ne çok arz.Her hafta iki tane var.
GWIND
başka banka hesaplarından halka arza kapalıdır herhalde :kmk: tahminim bu ama yine de sorayım
Kimlik numarasına göre mi dağılım olacak
Balinalar yönetir. Onlar yönetse sorun yok zaten.
Görmedin mi bugün halk yeni arz olmuş hissede açığa satışın olmaması gereken yerde göz göre göre açığa satış yaptılar üstüne adama ödül gibi 6 ay açığa satış cezası verdiler sadece. 10larca milyon kaldırdı adam.
Devlet eliyle soygun yapılıyor sen diyorsun balinalar yönetir.
Bunlarla nasıl mücadele edeceksin? Bugün bunu yapan adam yarın kadifede 2milyon lot açığa satıp 10 taban çektirmez mi? Var mı yapamaz diyecek bugün gözümüzün önünde olmuş örneği varken?
Hasan abi devlet hastanelerinde hiç işlem yok
DT.lerin çoğu sahada
Döner yok diye keyfi işlem yapamıyorlar :kmk:
Şu dönemi güzelce değerlendircem