Originally Posted by Webster Olm naptin yine el yapimi biranimi ictin agzin yuzun kaymis 🤔 Hasan abi yok daha içmeye başlamadım yav Hasan abi kendi muayenehanemi kurma aşamasına geçiyorum
Originally Posted by aydinc Hasan abi yok daha içmeye başlamadım yav Hasan abi kendi muayenehanemi kurma aşamasına geçiyorum Ha duydun benim implant yaptirdigimi beni soyacan demi 😀😀😀😀
Originally Posted by myfinans Öle İyi kazıklanıyoruz yahu. İyi oranlarmış. Banka kökenliler bu oranı vermeyebilir artik
Ustadlar aoy u inceledinizmi gozden kacmis gibi iyi gidiyor
Originally Posted by aydinc Banka kökenliler bu oranı vermeyebilir artik Valla teb orani sifira cekiyormus bir sorun
Originally Posted by Webster Ha duydun benim implant yaptirdigimi beni soyacan demi 😀😀😀😀 Hasan abi sana özel teklif sunardim yav Özelden yazabilirim telefon numaramı
Originally Posted by aydinc Hasan abi sana özel teklif sunardim yav Özelden yazabilirim telefon numaramı Baslama yine 😀 bi alamadin numarami
Originally Posted by Webster Baslama yine 😀 bi alamadin numarami Cumartesi kliniği sana özel kapatırım abi hee bilgin olsun
Forum Rules
Yer İmleri