Sizin tavsiye ettiğiniz bir ilaç da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Printable View
Mahsun Kırmızıgül
@Mhsnkrmzgl
Aug 17
Afganistandaki kafa kesen katiller, sömürgecilerin beslemesi, yeryüzünün zebanileri bizim kardeşimiz olamaz. Ülkesine karşı darbe yapan bu canilere, emperyalizminin maşası olan bu ırz düşmanlarına kardeşim diyenleri sakın unutmayın. Çünkü aynı oyunu bu ülkede oynayacaklar.
-----------------------
Bu Afgan sapiklari elestirmek yasak, Ataturk'e saldiri serbest.
Soyunu sevdigimin kansizlari.
Boş boş yorumlarına, zırvalarına cevap beklemiyor mu bir de:) Şimdi bişey yazmasan da uzattıkça uzatacak, cevap ver, veremiyorsun vs. diye...
Sen uzattıkça da ekmeğine yağ sürülecek, keza ayva göbekli ekürisiyle birlikte asıl dertleri komplo teorileri vs derken başlığı meşgul edip asıl amacından uzaklaştırmak... Yok cevap mevap size, hadi başka kapıya;)
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4Zt2mi.jpg
Ilaçla tedavi şart diyorsunuz yani.:he:
Batının yüzyıllardır oynadığı sonucu başarılı bir oyun var.Sanırım osmanlıyı taklit etmişler.Sistem şöyle işliyor padişah uzun süre bir sadrazamını veya valisini izliyor çalıp çırpmasını seyrediyor sesini çıkarmıyor.Sonra aniden adamı hain ilan ediveriyor,adamın kellesini alıyor,ondan sonra da serveti hop devlet hazinesine.Kim ses çıkartacak ki neticede bir hainin soygunlarla hırsizlıkla edinmiş olduğu bir servet.Batıda önce azgelişmiş bir ülkeyi gözüne kestiriyor,ülkenin hiç işine yaramayacak uyduruk yatırımlar için krediler veriyor.Bu kredilerin karı batıya,elbet ülkedeki yönetici sınıf da payını alıyor.Bu yönetici sınıf paraları illegal olduğundan kendi sistemlerinde tutmayı sakıncalı görüyorlar,para yurtdışına aktarılıyor değişik yollarla.Sonra o yöneticiler bir punduna getirip tukaka ilan edilip azlediliyor,paralar da elbet gaspediliyor.E şimdi gavurun bankasında misal böyle bir yöneticinin diyelim elli milyar doları var.O paranın hesabını sorsa senin maaşın ne ki bu kadar paran olsun git işine dense o adam ne yapacak ki.Bu dediğim aynen john perkinsin bir ekonomik tetikçinin anıları kitabında anlatılan bir sistem.Bu sırada elbet gençler işsiz kalır ,halk fakirleşir,eh onlara da oydu buydu diye gündemler verirsin bol bol onları tartışırlar,hop abrakadabra paralar yok olmuş gitmiş.Aynı organize işler gibi oğlum para nerde para adamlarda,peki araba nerde:)))))))Misal kaddafinin paraları nerde ,saddamın paraları nerde.
Sado yu bilmiyomda Kadosh u gereksiz harcadilar be
O eyi biriydi
Sorunlar belli,yeni istihdam yaratacak alanlara paralar aktarılmıyor,fabrika açılmıyor,tarım desteklenmiyor,hayvancılık bitmiş,bunların sorumlusu kim.Geçen videolar koydum,pırıl pırıl gençler işsiz parasız,ev genci diye bir kavram var bu memlekette.E sen çalıyorlar ama çalışıyorlar diye atasözü uydurursan gencin de bu hale düşer,sana da lanet eder ,memleketten de kaçmaya çalışır.Ondan sonra şuydu buydu diye kafa karıştırıcı söylemler.Bu halimizin hesabını kimden soracağız ,bu işler nasıl hallolacak,bunlar konuşulmasın habire laf saçma sapan şeylerde dolandırılsın.Bu kadar cahillik bilinçsiz olamaz.
Yahu lafa gelince afganistan libya suriye azerbeycan heryerdeyiz ama gençlerin hepsi evde oturuyor.Cidden inanamıyorum bu durumun doğal kabul edilip bambaşka şeylerin tartışılmasını falan aklım almıyor.Yahu hepimiz reel anlamda her yıl yüzde 25 fakirleşiyoruz.Burası dolar topiği borsacısı dolarcısı altıncısı hepsi akıllı adamlardır ,kafası matematiğe çalışır.Senin gelir yüzde 20 artarken hakiki enflasyon yüzde 40 veya 45 se beş yıl sonra ne hale gelirsin hesaplasana.Bak işte en önemli problem bu.Bu problemi yaratan iktidarı nasıl hoşgöreceğiz nasıl bir şans daha vereceğiz.Akıl var izan var.
Hakem abi sordun diye ipucu
Medya
Medya kimin pipisini tutup cisini yaptirtirsa onun borazani oter
Yoksa siyaset isin
Ikincil boyutu
Nasıl moruk tam anlıyamadım,biraz açarmısın.
Medya desteksiz kimse galip gelemez
Fikirde yurutemez anca boyle topik koselerinde
Onu da kimse okumaz
Okusada takmaz
Ha tamam şimdi oldu,elbet haklısın da ben biraz da topiğin gündemini kastetmiştim moruk.Bak envayi çeşit konu konuşuldu,hiç istihdam genç işsizliği konuşulmadı konuşulmuyor
Yok sormam moruk o tapeyi izlemedim ama cehaletim belli olmasın diye sormam merak etme:)))))))))
Ama tahmin et desen ertuğrul özkök ve mesut yılmaz derdim
Bir de Sadabat Paktı vardı. Kendi kendine kadük oldu. Yanlış işler.
Ons altın DXY ye direniyor, atlamaya çalışan yılan gibi gerildi de gerildi, hala her iki tarafa da gidebilirim mesajı veriyor...YTD
https://www.tradingview.com/x/CJXVbckm/
Aslinda vakti zamaninda firsat vardi
Abd biraz dolares atesleyip bi de hedef vermis olmus olsa bi de tabi dost olsa O tabi kendi de bizzat fiilen ordayken
Bizde bi orduyu indirseydik oraya yada bikac kolordu
Islem tamamdi da
Abd de oyle vizyon nerdeeeee
Bizde zate yok :)))
Not
Artik Abd sirra kadem basti
Rahatca salliyabiliriz
Vizyon misyon hedefler abi
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4Zwpif.jpg
Sarı saçlım, mavi gözlüm gidince, kimlerin eline kaldık yarabbim.:agla:
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4ZwKBw.jpg
Bir insanın kafası kalın değilse, gavurcayı 50 yaşından sonra bile öğrenir.
Abi şimdi benim kafamda bir dünya modeli var. Afganistan'ın Çin'e bırakılması, bu modele uygun değil.
Şimdi bazı huberler var. Bunları takip ediyorum. Öncelikle Eşref Gani Tacikistan'a kaçtı. 169 milyon doları da yanında götürmüş.
3 sene önce ise(bunları başka başlıklarda bu forumda yazmıştım) Suriye ve Irak Operasyonlarında kullanılan İşid militanları, CIA tarafından Afganistan'a taşınmıştı. Hatta kimliği 'belirsiz uçaklar ve kimliği belirsiz helikopterler'' gibi ifadeler geçiyordu haberlerin içinde.
İşte bunlar da Afganistan- Tacikistan sınırında konuşlanmışlar. Hatta bunlar radyo yayınları falan yapıyorlar. O zamanlar haberlerde
''Talibanı güçlendirmek için'' tabirleri geçiyordu. Bu doğru olamaz. Mesela 40 İşid'liyi Taliban tutuklamıştı. Abd Özel Birlikleri operasyon yapıp, bu İşidlileri Talibanın elinden kurtardılar.
Dün Taliban sözcüsü; kimseye kötü davranmayacağız, kadınlar çalışabilir, burka giyilmeyebilir, savaş bitti diye açıklamay yapsa da mesela Sah mesud'un oğlu, Ahmet Mesud, Pencşir Güçlerinin başına geçerek, Talibana karşı direniş çağrısı yaptı.
Afganistan'ın kuzeyinde sayıları 10 milyonu bulan; Özbek, Türkmen, Hazara ve Kırgız Türkleri meskun. Afgan Ordusu buraları bizzat Talibana teslim etmiş. Bunu Türkmen Komutan Nabi Geçi söylüyor.
Bu arada Raşid Dostum'a bağlı kuvvetler Özbekistan'a geçmiş. Oğlu Yar Muhammed Dostum, bizim Kara Harp Okulundan meazun, bu iş bitmedi diyor.
Bölge Suriyelileşebilir. Buradan sürekli insanlık dışı görüntüler gelebilir. ''Savaş bitti'' demekle savaş biter mi abi?
Bir arkadaşım var. Aşı olmamak için covid olmaya çalışıyor fakat olamıyor. Otobüslere, metroya tıklım tıklımken defalarca bindi, nerede kalabalık var oraya gitti. En son pandemi hastanesine girmiş, test yaptırmaya. Yok olamıyor.
https://i.hizliresim.com/ckxug00.jpg
''Gençlik İksiri'' budur. Prof. Dr. Mehmet Öz yabani iğdeyi, bünyesindeki Omega 7 asidi sebebiyle ''bulunması biraz zor ama sağlık açısından mucizevi bir meyve'' olarak tanımlıyor. Erzurum havvalisinde yetişiyormuş.
Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
@TeomanKadioglu
·
28 Kas 2020
Sekreterim aradı; "hocam sizi Show TV'den aradılar. Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programına davet ediyorlar" dedi. Sor bakalım para istiyorlar mı dedim; 6000 TL cevabı geldi. Tv'lerde seyrettiğiniz doktorlar bu yayınlara para vererek çıkıyor, bilin istedim.
Erdoğan: Okullarda öğrencilerimizle irtibatlı aşısız, başta öğretmenlerimiz olmak üzere yöneticilerden ve okul çalışanlarından haftada 2 defa PCR testi isteyeceğiz
Erdoğan: "Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız."
Erdoğan : Yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başlıyor.
Afganistan'da Bacha Bazi diye bir gelenek vardır.
Yoksul aileler erkek çocuklarını burada anlatılan benzer yöntemlerle oğlanlaştırır ve onların üzerinden para kazanırlar.
Bacha Bazi'de oturak alemi gibi alemler düzenlenir ve kadın gibi giyinip makyaj yapmış 8-14 yaşlarındaki erkek çocukları çengi olarak oynar.
Sonra Öğlen Cumadan çıkmış bu yobazlar bu çocukları en zengininden başlayarak arka tarafa götürür.
https://i.hizliresim.com/d7h1xag.jpg
https://tarihkurdu.net/kan-donduran-...cha-bazi.html#
https://i.hizliresim.com/qyh44ke.jpgAlıntı:
Haramdır, günahtır diyerek binlerce yıldır kadını saklayan, konuşmasına hatta düşünmesine bile izin vermeyen, saçının bir teli görülse namussuzlukla suçlayan ülkelerin başında gelir Afganistan. Yüzyıllardır ‘’ islam böyle emrediyor’’ diyerek yaptıkları iğrençliklere kılıf uydurdular. İslamda zina yasaktır. Anlaşılan Afgan erkekleri homoseksüelliği zina olarak görmemişler.
’’Bacha Bazi’’olarak adlandırdıkları, Türkçe anlamıyla ‘’çocuklar ile oynama geleneği’’Afganistan’ın hatta tüm dünyanın en büyük utanç tablolarından biridir. Pedofili içeren bu iğrenç gelenekte fakir ailelerin erkek çocukları küçük yaşta alınarak, erkeklerle birlikte olmaları için dansöz kıyafetleri içinde köçeklik yapıyor, eğlence ve cinsel amaçlar için zengin erkeklere satılıyor, fuhuşa zorlanıyor.
https://i.hizliresim.com/ewinknp.jpgAlıntı:
Geç saatlerde düzenlenen eğlencelerde çocuklara yapma göğüs takılıyor ve ayaklarına da zilli halhallar geçiriliyor. Satın alınan bu çocukların ailelerine belli bir miktar para veriliyor. En geç 2-3 yaşlarında cinsel ilişkiye girmeye alıştırılıyor; sonraki yıllarda her türlü cinsel faaliyetleri yaparak artık ‘’kadın’’ durumuna geçiyorlardı.
Yetiş Trump Reyis...
Arap alemindede ****lik yaygin
Tramp naapsin abi :)))
Adamlar sapiksa
* yildiz Ben koydum kufur yok
Bikac yildiz yanyana