Sayfa 855/1002 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
    @TeomanKadioglu
    ·
    28 Kas 2020
    Sekreterim aradı; "hocam sizi Show TV'den aradılar. Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programına davet ediyorlar" dedi. Sor bakalım para istiyorlar mı dedim; 6000 TL cevabı geldi. Tv'lerde seyrettiğiniz doktorlar bu yayınlara para vererek çıkıyor, bilin istedim.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ilaçla tedavi şart diyorsunuz yani.
    İlaç işe yaramazsa lavman da yapılabilir.

Erdoğan: Okullarda öğrencilerimizle irtibatlı aşısız, başta öğretmenlerimiz olmak üzere yöneticilerden ve okul çalışanlarından haftada 2 defa PCR testi isteyeceğiz

Erdoğan: "Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız."

Erdoğan : Yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başlıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Afganistan'da Bacha Bazi diye bir gelenek vardır.

Yoksul aileler erkek çocuklarını burada anlatılan benzer yöntemlerle oğlanlaştırır ve onların üzerinden para kazanırlar.

Bacha Bazi'de oturak alemi gibi alemler düzenlenir ve kadın gibi giyinip makyaj yapmış 8-14 yaşlarındaki erkek çocukları çengi olarak oynar.

Sonra Öğlen Cumadan çıkmış bu yobazlar bu çocukları en zengininden başlayarak arka tarafa götürür.

https://tarihkurdu.net/kan-donduran-...cha-bazi.html#

Haramdır, günahtır diyerek binlerce yıldır kadını saklayan, konuşmasına hatta düşünmesine bile izin vermeyen, saçının bir teli görülse namussuzlukla suçlayan ülkelerin başında gelir Afganistan. Yüzyıllardır ‘’ islam böyle emrediyor’’ diyerek yaptıkları iğrençliklere kılıf uydurdular. İslamda zina yasaktır. Anlaşılan Afgan erkekleri homoseksüelliği zina olarak görmemişler.

’’Bacha Bazi’’olarak adlandırdıkları, Türkçe anlamıyla ‘’çocuklar ile oynama geleneği’’Afganistan’ın hatta tüm dünyanın en büyük utanç tablolarından biridir. Pedofili içeren bu iğrenç gelenekte fakir ailelerin erkek çocukları küçük yaşta alınarak, erkeklerle birlikte olmaları için dansöz kıyafetleri içinde köçeklik yapıyor, eğlence ve cinsel amaçlar için zengin erkeklere satılıyor, fuhuşa zorlanıyor.

Geç saatlerde düzenlenen eğlencelerde çocuklara yapma göğüs takılıyor ve ayaklarına da zilli halhallar geçiriliyor. Satın alınan bu çocukların ailelerine belli bir miktar para veriliyor. En geç 2-3 yaşlarında cinsel ilişkiye girmeye alıştırılıyor; sonraki yıllarda her türlü cinsel faaliyetleri yaparak artık ‘’kadın’’ durumuna geçiyorlardı.

Yetiş Trump Reyis...
    @erefefik

5. Arap alemindede ****lik yaygin
    Tramp naapsin abi ))
    Adamlar sapiksa

6. * yildiz Ben koydum kufur yok
    Bikac yildiz yanyana

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Arap alemindede i.b.n.e.lik yaygin
    Tramp naapsin abi ))
    Adamlar sapiksa
    Trump pedofiliye karşı. Biden'in pedofil olduğunu gösteren yüzlerce foto koyabilirim. Mesela bizim ülkemizde de çocuklara tecavüzde İslami referansı öne çıkan vilayetler açık ara öne çıkıyor.

Adamlar sapık da çocuklar ne olacak?
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Trump pedofiliye karşı. Biden'in pedofil olduğunu gösteren yüzlerce foto koyabilirim. Mesela bizim ülkemizde de çocuklara tecavüzde İslami referansı öne çıkan vilayetler açık ara öne çıkıyor.

Adamlar sapık da çocuklar ne olacak?
    Gayet haklisin
    O kadar etraflica dusunemedim

Sayfa 855/1002 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •