tabi alayı dolardadır hem de kaldıraçlı piyasalardadırlar. paralarını katlıyorlardır
12.8658…..
13 .14.....
Sanırım viopta robotları kapattılar aracı kurumlar, arbitraj fırsatları var hem hisse hem de dolar vadelilerde.
Giren girdi bari biraz arbitrajdan üçbeş çorba parası çıksın.
Detaylı yazamıyorum ekranı takip etmem lazım anlayan arkadaşlar kaçırmasın. Fazla bir marj değil küçük ama mevduata göre yüksek ediyor getirisi, demin bir arkadaş daha yazmıştı burada.
Atm den para çektim
100 lük ler
Cıgır cıgır kokusu üzerinde
İnanamıyorum
https://i.hizliresim.com/g5znbya.jpeg
13,1731.....inanılmaz
100bp daha indirir bu gerizekalılar
13.45.....
yaş 60. bugüne dek dolarda daha hızlı artışlarda gördüm. o zamanlar karamsarlığa düşmedim. zira yönetimde oy versem vermesem, ülkeyi düşünen birileri var derdim. ne yazık ki bugün böyle düşünemiyorum.
ben dahil TL mevduatçılar nasılız?
moral bozmak yok dicem de bana bakmayın, vurgun yedik, perişan olduk
inanmak istemiyor insan....
Şimdi 80 milyonun A.K. Cengizin yerinde olmak vardı. Dolar ve sayı garantili inşaatlar yapmışlar. Dolar her arttıkça vatandaşın cebinden çıkıyor benim cebime giriyor. Oh oh oh. Tabi komisyonu da gereki yerlere veriyordur.
1 günde %20 cebimizde ki para çalındı.
hırsıza hırsız olduğu unutturulursa sana ahlak dersi verir.
Beyler çok afedersiniz ama miktiredin boşverin, ben yukarıdakini yazarken 12.80 falandı 13.30 falan olmuş iki dakikada.
Daha ne uğraşıyoruz gerek yok.
Kapatıyorum ekranı gidip çocukları alayım akşam yemeğe götüreyim dışarıya sonra da bir film falan izleriz.
Salla gitsin, sağlık daha önemli.
Bop eşbaşkanı ülkeyi sefalete sürükleyip bölme yolunda gayet emin adımlarla yola devam ediyor.
Bu adam kötülüğün en saf hali, şeytan yanında melek kalır.
Ukraynada kiralar dolarla.satista oyle.ee bizde de aynen olacak.
Bu acemilerin denediği milli ekonomi politikasına benzemiyor veya başlangıçta olsa bile
çığ etkisi olduğu için oynaklığı kaldırabilecek seviyleri çoktan geçmiş gibi...
MB bir şey yapamıyor gelen etki karşısında....
Polis 3-5 göstericiye müdahale eder, 30-50 olur yine takviye ile kontrol altında alınır.
Ancak yüzbinlere karşı polis-asker işlemez.
Bu örnek gibi dolar/TL fiyatlamasında MB kontrolü kaybetmiş görünüyor sanki.
Bunu da dıj güçlerin ekonomik GEZİ eylemi diye satmazlar umarım.
Azıcık onuru olan bir MB şeysi istifasını verir....
Millet marketlere kosturmus diye duydum yarin eski fiyattan hicbir sey bulunmaz
Üzüldüğüm şey, temettü geliri tl cinsinden ama o da pul oldu...
Tl ye yatıran her alanda kaybetti maalesef
Elektrik doğalgaz zammi enflasyonu etklemesindiye ocagi bekliyor olabilirler .enaz %25+
Yuhhhhhh.
Youtube da küfürün bini bi para....
yakınsadı dimi :)
Dudu dgaz ve elektrik kademeli fiyatlanacak.buda zam demek.klima yasak artik[emoji39]
En iyisini jöleli yaptı. Bu işlerin buraya geleceğini ylılar öncesinden gördü, safını değiştirdi kendi küpünü doldurdu. Baktı ki bu milletten bir *** olmaz, bari kendimi kurtarayım dedi. Hepimizin üstüne bastı geçti. Bravo kendisine.
Şimdi koca göbeğini kaşıyıp viskisini içerken kıs kıs kıs gülüyordur.
ADX diye bir indikatör var şu anda 9,5 20 nin altı giyotin 20 ile 40 arası idare edermiş. Bizde şu anda bitik Bende bilmiyordum okudum
https://twitter.com/tashecon/status/...303348235?s=20
Turkey - Erdogan has lost control of the lira. Does he have any sense of what he is doing?
-----------------
Tim taschak geçmiş :-)