Sayfa 853/1006 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Crash gerçekten gümbür gümbür geliyormuş meğerse Bosporos kankim kıymetini bilemedik, gelde bundan sonra olacakları haber ver bize.
    bosporos üstadın dibiymiş meğer kıymetini bilemedik
    selçuk geçer e hak vereceğime yüzde 1 ihtimal vermez idim adamı haklı çıkardılar yazık

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Beyler çok afedersiniz ama miktiredin boşverin, ben yukarıdakini yazarken 12.80 falandı 13.30 falan olmuş iki dakikada.
    Daha ne uğraşıyoruz gerek yok.
    Kapatıyorum ekranı gidip çocukları alayım akşam yemeğe götüreyim dışarıya sonra da bir film falan izleriz.
    Salla gitsin, sağlık daha önemli.
    en son parayla da eczane de ilaç bulamayınca anlaşılacak işin önemi üstadım ben iyi kötü geçinirim emekli asgari ücretli de oy verdiği adamlara çemkirsin azcık

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    en son parayla da eczane de ilaç bulamayınca anlaşılacak işin önemi üstadım ben iyi kötü geçinirim emekli asgari ücretli de oy verdiği adamlara çemkirsin azcık
    venezuella'da millet protein ihtiyacı için sokak köpeklerini,kedilerini yiyiyor, millete çok uzak geliyor..

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    1 günde %20 cebimizde ki para çalındı.
    hırsıza hırsız olduğu unutturulursa sana ahlak dersi verir.
    Bu yaşıma geldim, böyle şey görmedim.

Eskiden mb yada yönetim en azından engellemeye çalışırdı. Çıkar konuşur ortalığı sakinleştirirdi. Bunlar da tık yok...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Bop eşbaşkanı ülkeyi sefalete sürükleyip bölme yolunda gayet emin adımlarla yola devam ediyor.

Bu adam kötülüğün en saf hali, şeytan yanında melek kalır.
    Hayat öğrencisi.

Ukraynada kiralar dolarla.satista oyle.ee bizde de aynen olacak.

7. Bu acemilerin denediği milli ekonomi politikasına benzemiyor veya başlangıçta olsa bile
    çığ etkisi olduğu için oynaklığı kaldırabilecek seviyleri çoktan geçmiş gibi...

MB bir şey yapamıyor gelen etki karşısında....

Polis 3-5 göstericiye müdahale eder, 30-50 olur yine takviye ile kontrol altında alınır.

Ancak yüzbinlere karşı polis-asker işlemez.

Bu örnek gibi dolar/TL fiyatlamasında MB kontrolü kaybetmiş görünüyor sanki.

Bunu da dıj güçlerin ekonomik GEZİ eylemi diye satmazlar umarım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Azıcık onuru olan bir MB şeysi istifasını verir....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 853/1006 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •