son seçimde miting yapmaya mecali kalmadı, bir erken seçimde 4 kolluyla taşırlar artık..
Printable View
https://x.com/ForeksTurkey/status/1805546304107405787
Bankalar giderse endeks de gider.
a1 capıtal Üzeyir doğana bloomberg de üzerinden gri listeden çıkılmazsa diye bir soru geldi en sonunda :)
Bu piyasa uzmanları bugune kadar hep olumluyu yorumladılar.
çıkmazsak dış siyasetle ilgili bir sorunlar olduğu düşünülürmüş.
yav adamlar 1.5 aydan beri çıkmazsa siyasi olarak kabul ederiz diyorlar :)
ama hikayemiz olmadığı i.in 3-4 aydan beri bunu fiyatlıyor sanki çıkınca oluk oluk para gelicek:drunk:
Benim eşşek 1 dolarda zorlanıyi, kırarsa ğidici:) aşagıda zenciler, zor işi mal tahtacının, ben didim ama,
Utanmasalar masada garsonu bile:he:
3. dünya savaşı barınak falan ayağına altın altın ama grafiğine baktığım zaman hiç de yönünü yukarı falan görmüyorum tam tersine 2000 lere doğru tutmayın beni diye atlayacak gibi. TR deki nas nus olmasa hiç alınacak tutulacak taşınacak bir meta değil yoksa.
Hem yaz tatili, hem vade geçişi.
İlginç bir seans günü yaşıyoruz.
Sabah yukarıdan kısa açacağım dedim ama şimdi de bir alırsa, x30'u 12.200 üstüne (2-3 iş günü) atabilir diye tırsmaya başladım.
İzleyelim bakalım. Yine bir alicengiz yapacak bu pala.
Bakan Şimşek'ten CHP'ye sitem dolu sözler! Açıklama paylaşıp sessizliğini bozdu: Tribün ve taraftar kaygısıyla mesajlar verildi
TCMB rezervleri 146.3 milyar dolara yükselerek tarihi zirvesini gördü
O zaman sormazlarmı borsada vergi olayında reutersa açıklama yapan kişi hangi taraftara giriyor:)
muhalefetede eleştirim 4 konu için şimşekle konuşmaya gidiyor hepsinin sonu paraya çıkıyor verebilseler bu şovu muhalefete bırakırlar mı bırakın bu milletin aklıyla dalga geçmeyi.Gerçekçi rasyonel hesaplar yapın mesala gıda üzerine programlar yapın ilk önce çifçinin gübresine mazotuna vergi zam koyana kadar halkın daha ucuza yiyecek gıda teşvikleri yapın yaparmısınız yok çünkü yandaşlarınız ve içinizde olanlar ithalat yapıyor katlıyor
Bakan Fidan "Hazırlanıyorlar" dedi ve uyardı: Savaşların yayılma riski giderek artıyor!
işin ilgici Avrupada kallavi eksiler var borsaların da......
Gıda işi git gide zorlaşıyor Sindoma abi. O kadar çok sıcak oluyor ki hazır büyümüş karpuzun bir tarafını yakıyor. Domateste ha keza aynı durum.diğer sebze meycede farklı olduğunu sanmıyorum.
3 günde 1 sulayacaksan 2 günde 1 e indirmen gerekiyor falan filan. Misal yoğun sıcaktan bir dünya arpa buğday yandı.
Bir de yiyici nufus artıyor köylerdeki nufus yaşlanıyor ve azalıyor.
geçen gün duydum aslı var yok bilmem küçük bir ilçede tarım da ağırlıklıdır.
semt bazarında akşama doğru ürün kalmamış.
ilçe bu ilçe
bu ne demek biliyon mu üretim az geliya dayı.
yetmiyo nufusa.
şehirler milyon milyon nufus doldu buna sebze mi yeter et zaten yetmez.
Eskiden üüylemiydi, bu gibi havalarda bimas yada fordu yüzde 4-5 gibi fışkırttırıp endekis mühendisliği yaparlarıdı, olmuyor olmuyor artık zor işler mühendislik işleri bu sıcaklarda
balat bizim agora meyhanesi hikayemizin olduğu semtlerden senin balatın V çıkışı yapıyor ana tahtaların durduğu zamanlar yan tahtalarda tahtacının parası varsa atraksiyon yapar hele arkasında haber varsa kedi fare oynar gibi oynar oyun bir anda sürü psikolojisine döner hatta yeni giren şansına yakalar bu hareketleri büyük borsacı olur :kahkah:
soru şu sen bu v hareketinde yer aldınmı almadıysan sayfayı çevir başka tahta ara:cheers:
Yok abi ben bu işi beceremiyorum, benden borsacı neyim olmaz :he:
Boşalttım sepetimi tasımı tarağımı, mınakoyu bi türlü köşeyi dönemedik, lanet olsun içimdeki borsa sevgisine,
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :kahkah:
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmiyor
ağam balat ney yaw. geçen sene ortalama bir galeri kuyumcu esnafı vs kadar kar etmiş. bunları kim yazıyor. ben böyle bir kağıt olduğunu bilmiyordum. böyle kağıtlarda 1. kural: sen almışsan gitmez.
zaten böyle kağıtlara ihtiyaç da yok. hala tonla sağlam kağıt var.
mevzu kazanmaksa hisse fonları var. çocuklar için bes imkanı, onların hisse senedi fonları var. var oğlu var.
imkan hala çok. bu ülkede kazanamamak çok zor.
Enseyi karartmamak lazım el turco abi, az bişii kazanıyoruz, karnımızı doyuracak kadar işte
X12 yapıcak hisseyi bulup zengün olma hayalimiz suyuniçinde yohusa bizlik bi sıkıntı yok yani :drunk:
Herif gün para dağıtıyor burda
Kenya'da Parlamento'yu ateşe verdiler! Gerçek mermiler kullanıldı: En az 5 kişi öldü
Erdoğan'ın yarın saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geleceğini bildirdi
12.650 gösterip aşağı dönerken 620'den inmek zorunda kaldım. Kısa açma fırsatı vermedi.
Bugün tekrar long kovalayacağım.
Normalde pasta çok kafamı karıştırdı.
Haber akışlarına bağlı bir gün olur.
Ağustos vade, yakın vade ile 830-870 puan arası makas yaptı dün.
Ağustos vade 12.650 üstünde kalabilirse 13.000 seviyesine atak yapar mı diye oyun kuracağım.
Olumlu taraftayım. Tüm esnafa başarılı bir trade günü dilerimi bol şans.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağustos vade 12.520 long geldi.
480-... aşağıda bekliyorum.
ne olduğunu anlamadan satıyor..
yurt dışına bakıp LONG açıyorsun,ters köşe