Utanmasalar masada garsonu bile![]()
Utanmasalar masada garsonu bile![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
3. dünya savaşı barınak falan ayağına altın altın ama grafiğine baktığım zaman hiç de yönünü yukarı falan görmüyorum tam tersine 2000 lere doğru tutmayın beni diye atlayacak gibi. TR deki nas nus olmasa hiç alınacak tutulacak taşınacak bir meta değil yoksa.
Hem yaz tatili, hem vade geçişi.
İlginç bir seans günü yaşıyoruz.
Sabah yukarıdan kısa açacağım dedim ama şimdi de bir alırsa, x30'u 12.200 üstüne (2-3 iş günü) atabilir diye tırsmaya başladım.
İzleyelim bakalım. Yine bir alicengiz yapacak bu pala.
Bakan Şimşek'ten CHP'ye sitem dolu sözler! Açıklama paylaşıp sessizliğini bozdu: Tribün ve taraftar kaygısıyla mesajlar verildi
TCMB rezervleri 146.3 milyar dolara yükselerek tarihi zirvesini gördü
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
O zaman sormazlarmı borsada vergi olayında reutersa açıklama yapan kişi hangi taraftara giriyor
muhalefetede eleştirim 4 konu için şimşekle konuşmaya gidiyor hepsinin sonu paraya çıkıyor verebilseler bu şovu muhalefete bırakırlar mı bırakın bu milletin aklıyla dalga geçmeyi.Gerçekçi rasyonel hesaplar yapın mesala gıda üzerine programlar yapın ilk önce çifçinin gübresine mazotuna vergi zam koyana kadar halkın daha ucuza yiyecek gıda teşvikleri yapın yaparmısınız yok çünkü yandaşlarınız ve içinizde olanlar ithalat yapıyor katlıyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri