Utanmasalar masada garsonu bile![]()
Utanmasalar masada garsonu bile![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
3. dünya savaþý barýnak falan ayaðýna altýn altýn ama grafiðine baktýðým zaman hiç de yönünü yukarý falan görmüyorum tam tersine 2000 lere doðru tutmayýn beni diye atlayacak gibi. TR deki nas nus olmasa hiç alýnacak tutulacak taþýnacak bir meta deðil yoksa.
Hem yaz tatili, hem vade geçiþi.
Ýlginç bir seans günü yaþýyoruz.
Sabah yukarýdan kýsa açacaðým dedim ama þimdi de bir alýrsa, x30'u 12.200 üstüne (2-3 iþ günü) atabilir diye týrsmaya baþladým.
Ýzleyelim bakalým. Yine bir alicengiz yapacak bu pala.
Bakan Þimþek'ten CHP'ye sitem dolu sözler! Açýklama paylaþýp sessizliðini bozdu: Tribün ve taraftar kaygýsýyla mesajlar verildi
TCMB rezervleri 146.3 milyar dolara yükselerek tarihi zirvesini gördü
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
O zaman sormazlarmý borsada vergi olayýnda reutersa açýklama yapan kiþi hangi taraftara giriyor
muhalefetede eleþtirim 4 konu için þimþekle konuþmaya gidiyor hepsinin sonu paraya çýkýyor verebilseler bu þovu muhalefete býrakýrlar mý býrakýn bu milletin aklýyla dalga geçmeyi.Gerçekçi rasyonel hesaplar yapýn mesala gýda üzerine programlar yapýn ilk önce çifçinin gübresine mazotuna vergi zam koyana kadar halkýn daha ucuza yiyecek gýda teþvikleri yapýn yaparmýsýnýz yok çünkü yandaþlarýnýz ve içinizde olanlar ithalat yapýyor katlýyor
Yer Ýmleri