Ankara güvenlidir..
Printable View
İŞ YATIRIM
o pay vadelilerdeki lönklerinin üstüne bi soğuk su iç la :kahkah:
8 vadedir... THY'de 30.000 long taşıyorsun
maliyetin 385 tale oldu la
Thy... 385 olacakta kar edecen... :drunk: :kahkah:
yat bakalım BİST'in altına yat... nereye kadar yatacan
ormanda coşkun' a yakalanırsın... eve geldiğinde de nuri alço'ya :yahoo:
Kolay gelsin herkes kazanıyor ozaman sıkıntı yok.:)
Yabancıyı unutun son haberlerden sonra kaldınız badem sporla başbaşa :)
ppf dan geçen hafta 3.5 milyar dolar para çıktı nereye gitti altın ve döviz fonlarına , borsaya gelen birşey yok
abka,
akçay siyasal islamcılar cvp versin yazmış sen cvp verdin hani siyasal islamcı değildin:)
Yine buyuruyor ki: Allahü teâlânın rahmet gölgesinden başka bir gölgenin bulunmadığı kıyâmet gününde, yedi kimseyi Allahü teâlâ rahmetinde gölgelendirecektir. Bunlardan birisi de sağ eli ile verdiği sadakayı, sol elinin haberi olmayacak şekilde gizliliğe dikkat edendir.
fazla takılma bu işlere herkesin yardımı kendine önemli olan SADELİK.
yapıştır badem sporum :)bu kafayla pıst 100 kapatırsınız:drunk:
bu pozdan kar edemedik... 35den kapamak varmış.
neyse bugünlük borsa yeterde artar..
adiyoz sançoz. :drunk:
The Economist
@TheEconomist
Bulut abi haber ne diye soruluyor attığı başlığı okuyun içeriğinide o zaman anlarsınız.
yandaş kanallardada sabahtan beri tartıştılar.
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
TBMM Başkanlığına, 18 milletvekiline ait 21 dokunulmazlık dosyası sunuldu.
Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.
Dosyaları Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:
"TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Adana Milletvekili Tulay Hatımoğulları Oruç, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Berdan Öztürk, Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, DEM Parti İzmir Milletvekili Burcugül Çubuk."
CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un 4 dosyası bulunuyor.
https://x.com/dogrulukpayicom/status...fDfeg55ag&s=19
Başımızdaki çok Müslümanlar!! güzelim memleketi kafir avrupanin çöplüğü yapmış.
bakara 271. ayet...
Eğer sadakaları (zekât ve benzeri hayırları) açıktan verirseniz ne âlâ! Eğer onu fakirlere gizlice verirseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır. Allah da bu sebeple sizin günahlarınızı örter. Allah, yapmakta olduklarınızı bilir.
Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Kıyamette, başka himaye bulunmayan günde Allahü teâlânın himayesindeki 7 kişiden biri, verdiği sadakayı gizleyen, sağ elinin verdiğinden sol eli haberi olmayan kimsedir.) [Buhari]
Ben siyasal islamcılar gibi yaptığım iyiliği ve hayırı megafonla elime alıp bağırmam...
O Allahla benim aramdadır...
Her islamı kullanıp kendilerine pay çıkaranlara laf söyleyince sende dahil oluyorsun sendemi onlardansın...
gözlemlediğim siyasal islamcıların en büyük ve ortak özelliği şudur...
söylem ve eylemleri birbirine zıt kişilerdir...
batı medeniyetine düşman gibi gözükürler ama çocukları avrupa veya amerika'da okur...
zenginleştikten sonra ilk iş ,düşman oldukları chp tarafindan yönetilen semtlere taşınırlar...
parayı iyice bulunca ezan okunan memleketleri değilde kilise çanı susmayan yerlerden ev almakta birbirleri ezerler...
siyasal islamcı çıkarına ters olan herşeyi haram veya hainlik olarak görür.
siyasal islamcı gösteriş yapmadan ibadetini yerine getiremez.
siyasal islamcı arap aşığı olur ama avrupa veya amerikada tatil yapar.
siyasal islamcı lüks içinde yaşar ama fakirlere peygamberimizin açlık çektiğini anlatır.
https://i.hizliresim.com/7xoos7r.png
kendin pişir kendin ye borsası ışıklardan sonra sağda :)
her gün aynı oyun aynı düzenek ne para girişi var ne yabancı aynı düzenek ve saz heyeti:drunk:
Hacimde tırt açığa satış olmasa 40 milyarda hacim:)
CEHALETİN dibindesin.Bunu ateist söylese-sabetay söylese anlarım.Ama cumaya gittiğini söyleyen bir müslüman asla SİYASAL İSLAM diye islamı rencide edemez.Bunu hangi takva sahibine sorarsan sor.
Bu söylem İSLAMA HAKARET etmek için SİYASAL ALEVİCİLER tarafından uydurulmuş bir sablondur.
Cumaya gidipte namaz kıldığın dinin peygamberi DEVLET BAŞKANIYDI VE SİYASAL BİR yapısı da vardı.KURANIN 3 te biri siyasal bir içeriğe sahiptir.
TEKRAR SÖYLÜYORUM..Kimin neye taptığı veya inanmadığı beni ilgilendirmez..ama bir müslüman İSLAMIN VE KURANIN bir kısmı olan SİYASAL boyutu rencide edip hakaret etmişse: NİKAH TAZELEMELİ VE KELiMEİ ŞEHADET getirmelidir.
Bunu hristiyan-ateist-yahudi vs. yapabilir ama bunu bir müslüman yapıyorsa CEHALETİN dibidir .
Bunlarla ilgili 3 kitap okuyan veya dini samimi yaşayan 3 kişiye soran MUTABIK şekilde bu cevabı alır.
AMA MESELE MEVCUT İKTİDARSA ve dini emellerine alet eden ZUBUKLER İSE...BUNA bende katılıyorum.
akp yi sonuna kadar eleştir-yerin dibine sok...AMA ZUBUKLERİN YAPTIĞI yolsuzluğu-ilkesizliği SİYASAL İSLAM diye tanımlayamazsın.
Biraz buyuk harf biraz da kucuk yazayim. HADDINıIZI bilin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siyasal İslam ilk ne zaman çıktı?
Martin Kramer, 1980 yılında siyasal İslam terimini kullanmaya başlayan ilk uzmanlardan biriydi. 2003 yılında, Müslüman dünyasında hiçbir yerde dinin siyasetten ayrı olmaması nedeniyle siyasal İslam'ın bir totoloji olarak da görülebileceğini belirtti.
Siyasal İslam neyi savunur?
İslamcılık (siyasal İslâm ya da İslâmi köktencilik), modern devlet ve devletçiklerin anayasal, ekonomik ve yargısal olarak, bu kesimde canlanma ya da otantikliğe dönüş olarak algılanan İslâmi uygulamalarla yeniden kurulması gerektiğini öne süren siyasi ideolojidir.
Yine bilmiyorsun..FARZ OLAN İBADETLERDE ,kimse görmeden kılmak diye birşey yoktur.Tam tersine bu bir nevi ;güzel örnek olacaksa veya propaganda olacaksa(birilerinin uyanmasına)..hele AHİR ZAMANDA...bu açıkca bile yapılabilir.
Genç insanların farz namazını kılması,pek çok insanı bu konuda düşünceye iter ve namaza başlatır.(bunu bizzat gördüm)
İBADET GİZLİDİR safsatası,sekuler kesimin ,İSLAMIN SOSYAL HAYATTAN çekilmesi için ve onları rahatsız eden ibadetleri görmemeleri için uydurduğu bir olaydır.NAFİLELERDE dediğin doğrudur.
İSLAMI BİLMİYORSUN..bu konuda ahkam kesme..
MİSAL,EZAN sünnettir..Ama ahir zamanda öyle bir hale gelmiştir ki bireysel farzların önüne geçmiştir.(BSN)
Normalde cevap yazmam ama kısaca yazacağım. Tüm arkadaşlardan da özür dilerim.
Bak arkadaş, ben 15 yaşında fakülteye, 20 yaşında öğretmenliğe başladım. Senin o çok övündüğün öss'de de derece ile bölüme yerleştim. 25-26 senedir de, en az 2500 nitelikli mezun verdim. Doktorundan, mühendisine, savcısından-pilotuna, diş hekiminden-avukatına kadar her meslekten yüzlerce öğrencim vardır. Diğer meslekleri saymıyorum bile ama hiç elim değmediyse en az 5000 gencin hayatını değiştirdim. Sınav derecesine onlarca çocuğu hazırladım. Görevimdi. Matematik anlatmayı seviyordum. Milletime bu şekilde hizmet ettim. Ve bundan haz aldım. Hâla da işimi severek yapmaya devam ediyorum. Benim mesleki becerimin senin açtığın mevzuyla hiç alakası yoktu. Ben ne senin ne iş yaptığını bilirim ne de merak ederim, ne de yargılarım. Canın cehenneme banane.
Sen yavuz bahadıroğlu, mehmet armağan, kadir mısırlıoğlu gibi tarihçilikleri kendinden menkul kişilerden okuduğun tarih ile binlerce balkan muhacihirinin yahudi-sabateyist vs olduğunu, ermeni bilmem ne diye sayıkladın. Dilinin ucuna geleni yazamamış olabilirsin. Zaten yazamazsın da, o kadar toto yok sende. Ama yazdığın bile insanları ayırt etmeye yönelik.
Ben yıllardır, nesil yetiştirirken, hiçbir öğrencimin kökeni,inancı,giyimi-kuşamı ile işim olmadı olmaz. Devlet bana, şu sınıfa gir dersini anlat diye maaş ödüyor. Şuna anlat, buna anlat demiyor.
Her neyse, sermaye piyasalarında, özellikle de kaldıraçlı işlem platformlarında işlem yaparken, çoğu kişi gibi bende hesap patlattım. Bu ayıp bir şey mi? Hesabını hiç patlatmayana helal olsun.
Sen 15 yaşında sokakta gazoz kapağı oynarken, ben fakültede dirsek çürütüyordum. Öyle kendini çok akıllı zannetme. Cevap yazmazdım da, arkamdan saydırmışsın. Mecbur cevap yazdım. Tekrar özür dilerim arkadaşlar.
Namaz ne alaka biz yapılan hayrın zekatın gizli olmasından dolayı Allahın ayetini buraya koyuyoruz...
Hemen çarpıtıyorsun namazmış ibadetmiş...
Namaz kılarken 3. bir olgu yoktur...
Zekat hayır sadaka kişi aracılığıla kazanılan sevaptır...
Bu kişiyi rencide etme ve gizli olsun diyor...
O ayetide inkar ediyorsun...Yok açıktan verecekmişiz...
Siyasal islamcı diyoruz sen islama laf söylüyor diyorsun...
Tamam en büyük müslüman sensin biz değiliz oldu mu?
Bazı forumdaşlar ile anlaşamayız.
Neyse ben PETKOMA DÖNEYİM...Dolar bazlı grafik..Onca yatırım-rafineri vs...
KEDİ BUYSA CİĞER NEREDE.Ciğer buysa kedi nerede...:)
13 yıllık dibi o.42 dolar.
Hisse şuanda 0.45 dolarda
Endeks dip olarak 1.30 doları görmüştü. o zaman petkom: en dibi yapmış..endeks dipten 2 kat yukarıda..ama petkom hala diplerde...TEZ KONUSU..
https://i.hizliresim.com/6bwri6k.PNG
https://i.hizliresim.com/7cw2m44.PNG
Sordum sarı çiçeğe
Annen baban var mıdır?
Sordum sarı çiçeğe
Annen baban var mıdır?
Çiçek eydür derviş baba
Annem babam topraktır
Çiçek eydür derviş baba
Annem babam topraktır
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Sordum sarı çiçeğe
Evlât kardeş var mıdır?
Sordum sarı çiçeğe
Evlât kardeş var mıdır?
Çiçek eydür derviş baba
Evlat kardeş yapraktır
Çiçek eydür derviş baba
Evlat kardeş yapraktır
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Sordum sarı çiçeğe
Sizde ölüm var mıdır?
Sordum sarı çiçeğe
Sizde ölüm var mıdır?
Çiçek eydür derviş baba
Ölümsüz yer var mıdır?
Çiçek eydür derviş baba
Ölümsüz yer var mıdır?
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Sordum sarı çiçeğe
Sen beni bilir misin?
Sordum sarı çiçeğe
Sen beni bilir misin?
Çiçek eydür derviş baba
Sen Yunus değil misin?
Çiçek eydür derviş baba
Sen Yunus değil misin?
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
Ø*قا, لا إله إلا الله
الله, لا إله إلا الله
hava biraz dağılsın:)
Kalın kafaları buna basmıyor işte... Dinle siyaseti birbirine karıştırdınızzzzz, dini siyaset uğruna rant kabul ettinizzzzz,,, kimse size dinden bahsetmiyor ya da dinsizliği övmüyor, sizler kendi çıkarlarınıza uygun din yarattınızzzzz,,,,
oysa benim dinim yanlışı gördüğünde elinle-dilinle düzelt diye buyurur, sizin yaptığınız gibi çıkarınız varsa susun demezzzzz,
oysa benim dinim kul hakkıyla gelme der, siz kul hakkı yiye yiye ucubeye döndünüz...
Artık anlayın, dinle kimsenin işi yok, dini kendi namına kullanan çakallarla derdimiz...