Sayfa 853/1006 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sallandık yaw şimdi ankarada
    Ben de şimdi gördüm yazınızı.
    Hepimize başda Ankara ve civarında ikamet eden vatandaşlarımıza geçmiş olsun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. yapıştır badem sporum bu kafayla pıst 100 kapatırsınız
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bu pozdan kar edemedik... 35den kapamak varmış.

neyse bugünlük borsa yeterde artar..

adiyoz sançoz.

4. The Economist
    @TheEconomist

Bulut abi haber ne diye soruluyor attığı başlığı okuyun içeriğinide o zaman anlarsınız.
    yandaş kanallardada sabahtan beri tartıştılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    halay çekme la .. kıskananlar çıkıyor
    He ya unuttum, almanya bizi kıskandığından yeşillenmiş, konu komşu tüm mahalleli olarak yurtdışı borsalarında işlem yapmaktan başka çare kalmadı
    kapat dükanı, en son çıkan ışıkları söndürmeyi unutmasın... Bağri boşuna cereyan parası vermiyelim
    Hamdım Piştim Yandım

6. TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi

TBMM Başkanlığına, 18 milletvekiline ait 21 dokunulmazlık dosyası sunuldu.

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Dosyaları Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:

"TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Adana Milletvekili Tulay Hatımoğulları Oruç, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Berdan Öztürk, Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, DEM Parti İzmir Milletvekili Burcugül Çubuk."

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un 4 dosyası bulunuyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. https://x.com/dogrulukpayicom/status...fDfeg55ag&s=19

Başımızdaki çok Müslümanlar!! güzelim memleketi kafir avrupanin çöplüğü yapmış.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi

TBMM Başkanlığına, 18 milletvekiline ait 21 dokunulmazlık dosyası sunuldu.

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Dosyaları Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:

"TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, DEM Parti Eş Genel Başkanı ve Adana Milletvekili Tulay Hatımoğulları Oruç, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Berdan Öztürk, Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, DEM Parti İzmir Milletvekili Burcugül Çubuk."

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un 4 dosyası bulunuyor.
    Turizm bakanını buraya koyamamışlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 853/1006 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •