Iblis su yazilanlari simdi 110 milyonluk yalisinda okuyor mudur acaba ? Kim ne derse desin Bu kagidin belasi patronudur birbirinize satasacaginiza ona odaklanin
Printable View
Iblis su yazilanlari simdi 110 milyonluk yalisinda okuyor mudur acaba ? Kim ne derse desin Bu kagidin belasi patronudur birbirinize satasacaginiza ona odaklanin
İsteyen istediğini konuşsun. Bizi bir yere götürmeyecek konularda dedikodu yapmanın kimseye faydası yok.
Biz şirketin faaliyetlerine ve bilaçolarına bakalım.
Arkadaşlar FORD OTO, Avrupa'nın devlerindendir ve içerdeki %45 lik daralmaya rağmen hasılatını 9 ayda %19 arttırmıştır.
9 ayda 27.7 milyarlık satış yapmıştır.
3.çeyrek satışları da %20 civarı yükselmiştir.
Şirketten aldığım bilgilere göre FMİZP, FORD'a PİSTON üretmektedir.
Bunlar GÜNCEL bilgi. Yeni aldım.
Dolandırıcı kenef maho gibilerin atmasyonlarını bırakıp şirkete danışın. Teyit ettirin.
GENERAL MOTORS - Almanya
FORD
RENAULT
Ana ortak filan yok. FMİZP üretip satıyor.:yes:
Bunlar dünyaya OTO satan devler ve bu satışlar için yüksek teknoloji ile üretilen MOTOR kullanmak zorundalar.
Bu DEVlere parça vermek te her şirketin yapabileceği birşey değildir.
VOLVO için PİM üretiliyormuş.:ok:
https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019...786f3-full.png free image host
FEDERAL MOGUL'u 5.4 milyar dolara alan TENNECO dipten dönüyor gibi. 7 dolarlı fiyatlardan $15.5'a sert hareketlerle geldi.
Bilançodan sonra hareket devam ettiğine göre FEDERAL MOGUL alımına daha pozitif bakılmaya başlanmıştır herhalde.
Cuma günü de %10 yükselmişti. Düşüş trend direncine kadar gidebilir.
https://www.bloomberg.com/quote/TEN:US
Osmanli iki Sene once 60 dan 7 ye dusmus kagit bi zahmet toparlansin , ya hisseye asiksin ya bilincli guzel taraflari gozumuze sokuosun. Bir tane olumsuz bir sey yok mu Bu kagitta be kardesim . Su foruma giren seni okuyan zanneder ki hektas falan gibi bi kagittan bahsediyor. Yok iste Bu kagit bu kadar , 5 senedir ne uzaldi ne kisaldi. Sattigi Piston pim belli, bir anda otomotiv firmalari bizim pistonlara saldirmayacak , kapasite uretim belli yuzde 15 artar azalir Max uretim ne beklion. Bu kagit oyle piston pimle 50 milyon kar seviesine gelemez, yeni yatirim yeni heyecan lazim . Yuzde 22 vergi verioz zaten devlete 65 milyon kar etmesi icin 200 milyonluk satis yapacak daha biz 100 u gormedik.. yani bu kagidin bilanco uretim ford mord ile isi yok , onlarla bi sey olmaz
Sonuç olarak üretim alanının TAMAMINA değer biçildi.
Almanlar satarken bütün alandan elde edilen gelire göre hisse devrini yapmış olabilir mi?
Yoksa kafa basmıyor muydu?
TENNECO niye bu kadar parayı KAR etmeyeceği bir işe versin?
Bir şekilde verilen para FEDERAL MOGULlar ile toplanacak.
Kaldı ki zaten Tenneco'nun 2 şirkete bölme planı da var.
Daha fazla GELİR ELDE ETMEK için.
Bu işlerin bize yansıması nasıl olacak görelim.