Sn.kazanckapisi yaptiginiz yorumdan yola çıkarak bilanço ya çok fazla etkisi olmayacağını mi düşünelim yoksa tersimi?Tsk.
Printable View
Sn.kazanckapisi yaptiginiz yorumdan yola çıkarak bilanço ya çok fazla etkisi olmayacağını mi düşünelim yoksa tersimi?Tsk.
Sn. Kazanckapisi, sasa nin 6 aylık bilancosunda teşvik Sürdürülebilir faaliyetlerde" TESVİK BELGESİ DAHİLİNDE ERTELENMİS VERGİ GELİRİ" kaleminde 115.422.000 milyon tl olarak bilançoya yansıdı... Yani 130 milyon TL esas faaliyetlerden gelen kar + 138 milyon da sürdürülebilir faaliyet kari (Bunun 115 milyonu teşvikten gelen) toplamda yaklaşık 268 milyon kar açıkladı... Tesvige konu olan yatırım tutarının 1,5 milyar TL olduğunu düşünürsek 115 milyon TL %7,5 e tekabül ediyor. Tam emin olmamakla birlikte silver in 88 milyon TL teşvik aldığını düşünürsek yaklaşık 6,5-7 milyon TL teşvikten gelebilir diye düşünüyorum. Benimkisi tabi düz mantık hesabi. Silver da daha fazla da gelebilir az da. Ben sasa daki durumu anlattım, muhasebelestirme nasıl olur bilemem... Benim tahminim teşvik içinde olacaksa 10 milyon kar gelir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi çok fazla muhasebe bilgim yok. sadece sasa daki tecrübelerimi anlattım. 😎😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn mmgezen teşviğin başvuru tarihi baz alındığında geriye doğru 3 çeyreği yapsayacak gibi görünüyor,bunu nasıl ve hangi kalemlerden düşerek mahsuplaşacak ancak bilanço geldiğinde görebileceğiz...Umarım sasada olduğu gibi yatırımcının yüzünü gülderecek iyi bir sonuç ortaya çıkar...
Teşviği henüz fiyatlamamış bir hisse;
Özsermaye 50 milyon piyasa değeri 65 milyon...iyi bir kar 7-8 milyon arası hisseyi ilk etapta 2-2,20 bandına sokmalı,iyi bir tahta yapıcı bunu çoktan gerçekleştirmişti bile...
Burası Bist, çok iyi karlılık rakamlarına ulaşıp düşmeye başlayan hisselerde var, berbat bilanco açıklayıp tavan çeken de... Dediğiniz gibi bilanço gelmeden ne soylesek pek te anlamlı olmayacak, bilançoda göreceğiz. Beni düşündüren teşvik onaylandigindan bu yana şirketten bir tek haber gelmemesi. Emin olun ki Sasa olsaydı bu hisse şimdiye kadar kapa 5 haber gönderirdi, yapılacak yatırımlar açıklanırdi vs vs. Silverline şirket sahiplerinin sessizliği akla mantığa sigmiyor bence...Bu kadar neden duyarsizlar anlamadım gitti. Kapa gönder haberi alacağımız teşvikle su yatırımları yapacağız, hedefimiz su, yilda su ciroya ulasmak istiyoruz, şurada arsa bakıyoruz yeni bir fabrika açacağız vs vs. tık yok. Neyse bilançoya az bir süre kaldı. Çok ta umutlanip daha sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Hic belli olmaz çünkü bir bakmışsın 1 TL ye düşmüş, bir bakmışsın 2 TL olmuş. Neyse hayirlisi olsun....Bir kaç gün yazmayacağım. Kalın sağlıcakla😎😎😎
Gözün asağılarda mı vicdansız.Hemen kızarıyorsun.
1,45 TL den aşağıya salmazzzz umarım....
Son silkeleme mı yoksa inişe mı geçiyoruz. Endeks üstü kayip hiç yakışmıyor silvercan a...
Endeksin 2 katı düşüyorsun be sılvercan. Yoksa bilanço ilemi alakalı.Yönünü yukarı dön artık.
Adam zaten kötü bilanço gelmiş gibi fiyatladı...
Bizim bilanço güzel gelse bile inşallah gümbürtüye gitmez bu ortamda.
Endeks bozsa da bende düşsem diye hakaret ediyor gibi görünüyor
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gibi görünüyoru fazla bence. Direkt öyle...bilanço öncesi bu geri çekilme neye işaret acaba????
1,42 TL yi de gördük... En son 6 temmuzdaki tepede 1,42 TL kapatmıştı. Bence kritik yer bu nokta. Umarım daha da aşağıya gitmez....
Ağır abi formatında, koltuğa otururken hızlı, kalkarken çok yavaş, hatta kaldiramiyor totosunu yerinden. 25 haziran da 1,15 TL, 11 temmuzda 1,20 TL dip seviyeleri. 1,40 TL nin altına cekilmelerde 1,36-1,38 TL den dönmesi gerekir diye düşünüyorum. Umarım bu seviyelerden aşağıya düşmez. Bakalım 2 gün içinde bilancoda açıklanacak. Ne olacak hep birlikte göreceğiz. Umarım iyi şeyler olur....😎😎😎
Bende bilanço bekliyorum ama bir artısı olmadı bu aralar özellikle dün celha ve Afyon mükemmel bilançoya rağmen gidemedi endeks yüzünden bizimki de aynısı olacakmış gibi duruyor
Umarım gumburtuye gitmez bilanço....
Bilançodan başka mermisi kalmadı o mermiyi de endekse sıkarsa yandı keten helvası
Aslında mermi var da mermiyi atacak dirayet yok şirkette. 88 milyonluk teşvik onaylanmış, şirketten tek kelime açıklama yapılmadı 1,5 aydır. Teşvikle ilgili yatirim vs. Hiç bir açıklama gelmedi şirketten. Ölü balık gibi şirket. İnşallah batık bir gün de bilanço gelmez. Ya yarın ya da perşembe gelecek zati bilanço. Acaba diyorum çok mu buyuttuk gözümüzde bilancoyu, teşviği yansitacaklar mı, Silver ev gereçlerinden 2,5 milyon + KDV bilancoya dahil edilir mi, bütün bunlar dahil olursa bilanço nasıl olur kar ne kadar gelir vs vs. Kafada deli sorular....
Silver tahtası izliyordum adamın birisi 1,40 tek kalemde 36000 lotu verdi silverciler dikkat edin derim
Benimde dikkatimi çekti hatta tüm piyasadan hızlı bir kaçış var özellikle küçük tahtalardan kaçan hızlandı endeksin aksine küçükler bugün endeksin tersine hareket ediyor. Birileri kaçışı gizlemek için endeksi az artıda tutuyor ve küçükleri basıyorlar gibi. Neyse biraz kurgu gibi oldu ama inşallah kurguda da kalır
1,38 TL yi de gördü hayırlısı olsun. Daha da aşağı gitmesin artık...
1,16 kadar kademeler boş elinde 150 bin lot olan isterse orayı gösterir...
Alış satış kademeleri gönderir mısınız????
Ben ekranı kapattım izleyenlere Allah sabır versin
Allah dan bist kızarmadı birde kızarsa halimiz nasıl olur acaba.Bu kağıtla akrabaliga devam anlaşılan.
İnanılır gibi değil iki günde %10 değer kaybetti...
Arkadaş ozsermayen kadar teşvik al sonra si ise malum.Tesvik haberi bile ky. olumlu tesir etmemiş anlaşılan.Sayin ortaklar bu satanların maliyeti kacki sati sa geçiyorlar.Zararinami mal verirler hala anlamadım.
Ümit ediyorumki bir silkeleme operasyonu olsun.Alttan ucuza mal almak adına.
Sn umk hatırlarsan ilk çeyrek bilanço gelmeden dik durmuş hatta pozitif ayrışmıştı endeksle ancak sonrası malum...şimdi ise bilanço gelmeden negatif fiyatlama yapıyor...inş güzel bir bilançoya merhaba deriz...mustafa laçin ne zaman bloomberge çıksa umut pompalıyorsun gereğini yaparsın inş...
Devlet adama hesap sormaz mı 88 milyon teşvik verdim 11-2017’den başlayarak sen halen zarar açıklıyorsun?
Sn.Kazanckapısı daha öncede firmanın yatırımcı ilişkilerine patronların ky güven verme noktasında herhangi bir düşüncelerinin olup olmadığını defaatlerce dile getirdim.Valla öyle patronlar varki firmanın itibari adına gerektiğinde alım dahi yapan.Insallah bizim patronlarda firmanın bistteki değerini yükseltecek iş ve işlemler yapar.
Şirket yönetimi hissenin prim yapmasına müsaade etmiyor ve bariz bir şekilde kendisi tahtayı yönetiyor yoksa bu hissenin iyi bir şöförü muhakkak olurdu...oysa ki hissenin değerlenmesi kredilibite ve itibar anlamında olumlu bir durum...semayen 45 milyon 88 milyon teşvik alıyorsun fiyata bak,3 lira olsa kim çıkar derki neden 3 lira oldu...
Vallahi sn umk ve saygıdeğer ortaklar;
Şirket zarar gönderdiğinde defalarca yatırımcı ilişkileri ile görüştüm ve zararın dönemsel olduğunu ve mustafa laçin beyin hisse performansının abartılı olduğunu söylemiş...
Gerekli yerlere bimer,cimer ve spk’ya dilekçe verdim,yine aynısı yaparım sonuç alamasamda illaki göze batarlar...
Aynen sevgili ortak ky.olarak yasal haklarımızı sonuna kadar kullanmamız gerektiğine inanıyorum.Epey zaman geçti yunus bey ile konuşmamalı.Insallah böyle hamlelere gerek kalmaz
İyi bir bilanço gelecekse bugün süpriz yapıp 1,44-45 kapaması gerekir diye düşünüyorum...