Bende bilanço bekliyorum ama bir artısı olmadı bu aralar özellikle dün celha ve Afyon mükemmel bilançoya rağmen gidemedi endeks yüzünden bizimki de aynısı olacakmış gibi duruyor
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bilanço bekliyorum ama bir artısı olmadı bu aralar özellikle dün celha ve Afyon mükemmel bilançoya rağmen gidemedi endeks yüzünden bizimki de aynısı olacakmış gibi duruyor
Umarım gumburtuye gitmez bilanço....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançodan başka mermisi kalmadı o mermiyi de endekse sıkarsa yandı keten helvası
Aslında mermi var da mermiyi atacak dirayet yok şirkette. 88 milyonluk teşvik onaylanmış, şirketten tek kelime açıklama yapılmadı 1,5 aydır. Teşvikle ilgili yatirim vs. Hiç bir açıklama gelmedi şirketten. Ölü balık gibi şirket. İnşallah batık bir gün de bilanço gelmez. Ya yarın ya da perşembe gelecek zati bilanço. Acaba diyorum çok mu buyuttuk gözümüzde bilancoyu, teşviği yansitacaklar mı, Silver ev gereçlerinden 2,5 milyon + KDV bilancoya dahil edilir mi, bütün bunlar dahil olursa bilanço nasıl olur kar ne kadar gelir vs vs. Kafada deli sorular....
Silver tahtası izliyordum adamın birisi 1,40 tek kalemde 36000 lotu verdi silverciler dikkat edin derim
Benimde dikkatimi çekti hatta tüm piyasadan hızlı bir kaçış var özellikle küçük tahtalardan kaçan hızlandı endeksin aksine küçükler bugün endeksin tersine hareket ediyor. Birileri kaçışı gizlemek için endeksi az artıda tutuyor ve küçükleri basıyorlar gibi. Neyse biraz kurgu gibi oldu ama inşallah kurguda da kalır
1,38 TL yi de gördü hayırlısı olsun. Daha da aşağı gitmesin artık...
Yer İmleri