Valla takipte kalalım da ostim durduğu yerde kalmasın Adem13 bey kardeşim veya abim. Ya sabır ediyorum. Hele az kaldı ...
ytd
Printable View
Sayın Prof müsaitliğiniz olduğunda AKSGY bakar mısınız?
Ytd
Aramızda inş. bankacı yoktur. Bankacılık endeksi bist teki rallinin gerisinde kaldı. Parayı en çok seven bankalar kimseye vermiyor, dünya size mi kalacak biraz da biz vatandaşlar para yesin. Düşüş hep bunların yüzünden, nalet şeyler.
Ytd
Herkesin keyfi yerinde galiba? 🙂 (Ben hariç)
Ağalar selam şişe düşünceniz nedir..sizlere göre 6.6 lar pota da mı..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hanım ın PARSN da tavan oldu
Siz hayırdır PAPİL ve HEKTS niye bozuksunuz bugün???
YTD
Bugün ekran başında değildim.% 50 nakitteyim .bahsettiğim 1560 üzeri kalıcı kalmak şartıyla birazdaha giriş yaparım yoksa temkinli olmaya devam.Günlük al-satlarıda azaltırım bir süre için.Yarınıda bir görelim hayırlısıyla.Kararsızlık devam ediyor.Hayırlı akşamlar dostlar.YTD.
Hayırlı akşamlar hocam musait zamanda asuzu yu inceleyebilirmisiniz . Şimdiden teşekkürler.
İyi akşamlar...
Nasıl geçti gününüz...
ASUZU ; 22.44 kapanış..
DİRENÇ ; 22.94 - 24.08 - 24.94...
DESTEK ; 22.36 - 21.62 - 20.64...
Aşağıda ; 22.36 oldukça önemli... Kırarsa bir alt kanala düşer desteklerse ; 24.94 kanal direncini deneyebilir... Burada ; 22.94 devamı için gösterge kabul edilebilir...
24.94 de geçilip desteklenirse ; 27.52 kanalı takip edilecek...
Y.T.D.
Iyi aksamlar hocam,
Her zamanki gibi sabirsiz davrandim. Yinede sukur tabiki.
Cemts i 17.60, cemts 18.20 yi gordu diye hatirliyorum. isyat 3.90 dan verdim. Isyat tavana gitti.
Sise duruyor. Alacak kagit bulamiyorum. Hepsi pirimli gibi geliyor.
Ytd
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seyit kimya,dagi ve avod hangisi daha güçlü görünüyor üstadım
Sayin profesor selamlar,
Sanko icin yorumunuzi rica edebilir miyim?
Yardimlariniz ve emekleriniz icin cok tesekkur ederim. Iyi aksamlar
DAGI ; 8.55 kapanış...
En düşük ; 1.31
En yüksek ; 16.24
AVOD ; 7.97 kapanış...
En düşük ; 1.31
En yüksek ; 13.70
SEYKM ; 36.00 kapanış...
En düşük ; 4.89
En yüksek ; 38.00
Şimdi teknik olarak öncelikle Mart 2020 ayından itibaren tabloları bu hepsinin...
Bu tabloya teknik olarak sahip olmayan onlaca hisse var...yani bunlar yatırımcısını epey sevindirmiş...
Benim tavsiyem sorduğunuz hisselerin temel analizini yapıp hangisinin daha güçlü olduğunu öğrenirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...
Yukarıdakilerden DAGI ve AVOD hemen hemen benzer bir grafiğe sahipken SEYKM bunlardan ayrışarak roketlemiş teknik olarak...Diğerlerinin yarı yarıya kaybı var en yüksek gördüğü seviyeye göre...Ama geri alırlar ama yatay gezerler...
Güçleri beklenti ve temelinde yatıyor diye düşünüyorum... esselocan kardeşim belki bu konuda bir iki şey söyleyebilir...
Hocam tşk kazancınız daim olsun
Sayın Prof ve Nabız arkadaş, avod gıda hissesi kurutulmuş gıda şirket alanı. Seykm kimya şirketi ve speğin çok sevdiği kağıt diye biliyorum, diğer dagi ise tekstil giyim şirketi. Yani 3 de farklı sektör. Bilançolara son çeyrek nasılmış, bu seneki net karlılık ve buna ilaveten önümüzde şirketler olarak anlaşma vs var mı bakmak lazım. Geçmiş zaman avod da gruplar vardı, seykm de 9-10 TL lerden speğin sevdiği bir hisse. Yani bana yabancı olan dagi daha cazip geldi ama yine de bilemedim. Yönlendirmiş gibi olmak da istemem herkes kendi yatırım kararını kendi vermeli sonuçta.
Kesinlikle ytd
Sayın Prof bugün sitenin admini bendim sanki okuduysanız az çok nasıl geçtiği belli oluyordur, ostim ve tknsa dışında mutlu olduğum bir seanstı. Kaçanlara üzüldüm parsn, polho, aksen, cimsa, katmr gibi. Hepsi tavanladı.
Nakite geçtiğimde aksen öne alacağım hisselerden.
Tümü için kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
AKSGY ; 3.64 kapanış...
DİRENÇ ; 3.72 - 3.95 - 4.11 - 4.23...
DESTEK ; 3.59 - 3.50 - 3.38...
Destekler önemli... Özellikle ; 3.59 kırılırsa bir alt kanala düşer ve destekleri test edebilir... Şuanda bulunduğu kanal dirençleri biraz sert olmakla beraber sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir... Hedef direnci ; 4.86 olur ve yapabilir...
4.51 - 4.71 - 4.86...
Y.T.D.
Son zamanlarda tüm uyuyan devler sahaya dönüyor..benden bir paylaşım olsun..
Cemas agyo karsan bsoke isyat katmer uşak..
25 ocak tarama sonuçlarım..
Lütfen hacim değişikliğine göre değerlendirme yapınız..
https://i.ibb.co/5RcgWgh/Smart-Selec...-Whats-App.jpg
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler
Asıl ben teşekkür ederim.. başarılar..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın herkese
Günaydınlar ...
cÜMLETEN GÜNAYDIN DOSTLAR...