Seyit kimya,dagi ve avod hangisi daha güçlü görünüyor üstadım
Seyit kimya,dagi ve avod hangisi daha güçlü görünüyor üstadım
Sayin profesor selamlar,
Sanko icin yorumunuzi rica edebilir miyim?
Yardimlariniz ve emekleriniz icin cok tesekkur ederim. Iyi aksamlar
DAGI ; 8.55 kapanış...
En düşük ; 1.31
En yüksek ; 16.24
AVOD ; 7.97 kapanış...
En düşük ; 1.31
En yüksek ; 13.70
SEYKM ; 36.00 kapanış...
En düşük ; 4.89
En yüksek ; 38.00
Şimdi teknik olarak öncelikle Mart 2020 ayından itibaren tabloları bu hepsinin...
Bu tabloya teknik olarak sahip olmayan onlaca hisse var...yani bunlar yatırımcısını epey sevindirmiş...
Benim tavsiyem sorduğunuz hisselerin temel analizini yapıp hangisinin daha güçlü olduğunu öğrenirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...
Yukarıdakilerden DAGI ve AVOD hemen hemen benzer bir grafiğe sahipken SEYKM bunlardan ayrışarak roketlemiş teknik olarak...Diğerlerinin yarı yarıya kaybı var en yüksek gördüğü seviyeye göre...Ama geri alırlar ama yatay gezerler...
Güçleri beklenti ve temelinde yatıyor diye düşünüyorum... esselocan kardeşim belki bu konuda bir iki şey söyleyebilir...
Hocam tşk kazancınız daim olsun
Sayın Prof ve Nabız arkadaş, avod gıda hissesi kurutulmuş gıda şirket alanı. Seykm kimya şirketi ve speğin çok sevdiği kağıt diye biliyorum, diğer dagi ise tekstil giyim şirketi. Yani 3 de farklı sektör. Bilançolara son çeyrek nasılmış, bu seneki net karlılık ve buna ilaveten önümüzde şirketler olarak anlaşma vs var mı bakmak lazım. Geçmiş zaman avod da gruplar vardı, seykm de 9-10 TL lerden speğin sevdiği bir hisse. Yani bana yabancı olan dagi daha cazip geldi ama yine de bilemedim. Yönlendirmiş gibi olmak da istemem herkes kendi yatırım kararını kendi vermeli sonuçta.
Kesinlikle ytd
Yer İmleri