Seyit kimya,dagi ve avod hangisi daha güçlü görünüyor üstadým
Seyit kimya,dagi ve avod hangisi daha güçlü görünüyor üstadým
Sayin profesor selamlar,
Sanko icin yorumunuzi rica edebilir miyim?
Yardimlariniz ve emekleriniz icin cok tesekkur ederim. Iyi aksamlar
DAGI ; 8.55 kapanýþ...
En düþük ; 1.31
En yüksek ; 16.24
AVOD ; 7.97 kapanýþ...
En düþük ; 1.31
En yüksek ; 13.70
SEYKM ; 36.00 kapanýþ...
En düþük ; 4.89
En yüksek ; 38.00
Þimdi teknik olarak öncelikle Mart 2020 ayýndan itibaren tablolarý bu hepsinin...
Bu tabloya teknik olarak sahip olmayan onlaca hisse var...yani bunlar yatýrýmcýsýný epey sevindirmiþ...
Benim tavsiyem sorduðunuz hisselerin temel analizini yapýp hangisinin daha güçlü olduðunu öðrenirseniz daha saðlýklý olur diye düþünüyorum...
Yukarýdakilerden DAGI ve AVOD hemen hemen benzer bir grafiðe sahipken SEYKM bunlardan ayrýþarak roketlemiþ teknik olarak...Diðerlerinin yarý yarýya kaybý var en yüksek gördüðü seviyeye göre...Ama geri alýrlar ama yatay gezerler...
Güçleri beklenti ve temelinde yatýyor diye düþünüyorum... esselocan kardeþim belki bu konuda bir iki þey söyleyebilir...
Hocam tþk kazancýnýz daim olsun
Sayýn Prof ve Nabýz arkadaþ, avod gýda hissesi kurutulmuþ gýda þirket alaný. Seykm kimya þirketi ve speðin çok sevdiði kaðýt diye biliyorum, diðer dagi ise tekstil giyim þirketi. Yani 3 de farklý sektör. Bilançolara son çeyrek nasýlmýþ, bu seneki net karlýlýk ve buna ilaveten önümüzde þirketler olarak anlaþma vs var mý bakmak lazým. Geçmiþ zaman avod da gruplar vardý, seykm de 9-10 TL lerden speðin sevdiði bir hisse. Yani bana yabancý olan dagi daha cazip geldi ama yine de bilemedim. Yönlendirmiþ gibi olmak da istemem herkes kendi yatýrým kararýný kendi vermeli sonuçta.
Kesinlikle ytd
Yer Ýmleri