AKP Istanbul İl Başkanı bizim oyları bu karadelik yuttu itiraz edeceğiz dese şaşırmam
Printable View
AKP Istanbul İl Başkanı bizim oyları bu karadelik yuttu itiraz edeceğiz dese şaşırmam
Seçimle gelen seçimle gitmemek için neler yapıyor..bu yaşa kadar böyle adamlar görmedim..:notr:
İheva bedelli açıklamış niye ki istanbuldan ötürü mü?:)
Büyükçemece'de şaibeli işleri yapan kişinin Belediye çalışanı olduğunu yazan ve söyleyenler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahmetli annesi tarafından akrabası ve kapı komşusu olan Büyükçemece İlçe nüfus müdürü Mehmet Mutlu'nun Cumhur İttifakı mitinginde ne aradığını söylemezler
https://twitter.com/AgirelMurat/stat...02140953174016
https://pbs.twimg.com/media/D3zWB4DW0AkTdQ9.jpg
Bu esnada Ahlat !
''Minik'' bir kayıkhanesi de olacakmış...
https://pbs.twimg.com/media/D3yvHtCW0AYFkAk.jpg
Türkiye 2014 seçmen sayısı: 48.1 milyon. 2019 57.1 milyon. Artış % 18.7
Büyükçekmece 2014 seçmen sayısı: 149.7 bin. 2019 174.7 bin. Artış oranı % 16.7
kimi anımsatıyor?
http://sosyobaz.com/public/images/re...1492288308.jpg
Halk TV de İMAMOĞLU VAR,DELİYİ ANLATACAK
YSK, KHK'lı başkanlara mazbata verilmemesine karar verdi, mazbatayı yarışı ikinci bitiren isimler alacak.
@suyorumcusu
''Soyadlarına bakıldığında AK Parti'ye oy verdikleri kolayca tespit edilebilen 3092 seçmen.''
Mustafa Lozanhezimettir,
Kadir Dirilişikibinyirmiüç,
Fatma Büyükoyunubozanoğlu,
Mehmet Dünyabizikıskanıyor
gibi yaygın isimler.
YSK , Artvin Yusufeli'nde CHP'nin "olağanüstü itirazıyla" seçimin iptali talebini kabul etti . İlçede seçim tekrarlanacak.
Yok artık...
Adaylıklarına niye itiraz olmamış ?
Son dakika: Şüpheli şekilde ‘ölen’ Rabia Naz’ın babası hastaneye yatırılacak
Giresun’un Eynesil ilçesinde 13 Nisan 2018 günü evinin önünde yaralı halde bulunan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümünün üzerindeki sır perdesi aralanmadı. Soruşturmanın başından bu yana, “Kızım intihar etmedi, otopsi raporunda da araba çarpması sebebiyle öldüğü açıkça raporlandı. Bunu, birileri kendi çıkarları için örtbas edip intihar süsü verdi ancak Allah müsaade etmeyecek†diyen ve yetkililerden yardım bekleyen acılı baba Şaban Vatan, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye yatırılacak. Karar Görele Sulh Ceza Hakimliği tarafından verildi.
kaynak:sözcü gazetesi,yorumsuz
Valla ben sordum evdekilere, siki bir A.K. partiliyim emme, dotumde A.K. partisine oy verir diye plakamı var, yok dediler...
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Erdoğan-Bahçeli görüşmesi) Seçim sonuçları değerlendirildi, seçim sonuçlarından duyulan memnuniyet dile getirildi."
Çelik: "(Seçilen Bolu Belediye Başkanı Hakkında) Siyasi hayatımızda ilk defa bu kadar açık ve aleni bir ırkçılığın bir belediye başkanı tarafından ortaya koyulduğunu görüyoruz"
Çelik: "(Seçilen Bolu Belediye Başkanı Hakkında) Bu belediye başkanı Kur'an-ı Kerim'i öperek göreve başlıyor. Kendisine o öptüğü Kur'an-ı Kerim'i okuma tavsiyesinde bulunuyoruz."
Forumda cehabeli gözüküp de aslında akpartili olan forumdaşları tespit etmeye davet ediyorum.Bir numara evet ben,öyleymişim demek ki bana da sürpriz oldu.Ama HAMZA SÜTBIYIK mesela agpartili kesin diyorum.
Şu tilfonun ayarlarını yap,yannış anlamaya ortam oluşturuyon..:kahkah:
Yusufelinde iptal kararı var sanırım büyük karar öncesi bir yemleme yapılıyor.
Ama gerekçede 1 oy farkın olduğu ve Kısıtlı (ne demekse) 2 seçmen olduğu yazıyor... yani sonucu değiştirebilir deniyor sanırım
Zorunlu BES geliyormuş...5000 geliriniz varsa ayda 150 TL, yılda 1800 TL BES kesintisi...Sizin yılda bir aylık kiranız BES'e gidecek...
https://twitter.com/guskuay/status/1116036411436744704
KHK ile adamı görevden alıyorsun,tekrar aday oluyor,itiraz etsen,yerine gelecek adayın ardından nallarını toplayacaksın,bunu bildiğinden ses etmiyorsun.Bunun adı şark kurnazlığı diye geçiyor. Şimdi kimden alındı kime verildi ona bakmak lazım.
Tabi bunları tekrar aday gösterenlerin embesilliği ayrı konu.
İlk askeri vesayet sonrası Özal döneminde başlayan garabetin bu yıllarda devam etmesi ÜLKE SORUNUDUR.
YSK ne karar alırsa alsın, KHK İLE İPTAL ETTİM DER Mİ, der.
KHK'lı 2 tane AKPli Başkan varmış ??!
Evet brüt ücret üzerinden olması muhtemel. Ayrıca ek olarak sanırım brüt ücretin %3-4'ü civarında da kıdem tazminatı fonuna yatırılacak. Yakında işverenler işgörenlerle brüt ücret üzerinden anlaşmaya başlarlarsa şaşırmam. Giydirilmiş ücret neredeyse net ücretin 2 katı.
Kıdem tazminati yasası işçi acısından büyük bir kayıp olacak.Brut %4 fona ayrılırsa kidemde %40 %50 lere varan bir hak kaybı olacak ayrıca bunu bile emekli ya da ev araba alma gibi ağır şartlara baglayacaklar:seyt:
Kıdem tazminatındaki ciddi sorun şu, şu anda örneğin 10 yıl çalışan işini kaybettiğinde kabaca son maaşı x 10 yıl kadar tazminat alıyor. Ancak sistem kıdem tazminatı fonuna geçtiğinde her yıl ödediği kıdem tazminatı primlerini devletin belirlediği yıllık nemalandırma oranı ile alacak.
Devlete yatırılan tazminat primlerinin nemalandırılmış meblağı , çalışanın son maaşına göre ciddi anlamda düşük kalabilir.