@suyorumcusu
''Soyadlarına bakıldığında AK Parti'ye oy verdikleri kolayca tespit edilebilen 3092 seçmen.''
Mustafa Lozanhezimettir,
Kadir Dirilişikibinyirmiüç,
Fatma Büyükoyunubozanoğlu,
Mehmet Dünyabizikıskanıyor
gibi yaygın isimler.
@suyorumcusu
''Soyadlarına bakıldığında AK Parti'ye oy verdikleri kolayca tespit edilebilen 3092 seçmen.''
Mustafa Lozanhezimettir,
Kadir Dirilişikibinyirmiüç,
Fatma Büyükoyunubozanoğlu,
Mehmet Dünyabizikıskanıyor
gibi yaygın isimler.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
YSK , Artvin Yusufeli'nde CHP'nin "olağanüstü itirazıyla" seçimin iptali talebini kabul etti . İlçede seçim tekrarlanacak.
Son düzenleme : MedwiG; 10-04-2019 saat: 20:38.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yok artık...
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adaylıklarına niye itiraz olmamış ?
Son dakika: Şüpheli şekilde ‘ölen’ Rabia Naz’ın babası hastaneye yatırılacak
Giresun’un Eynesil ilçesinde 13 Nisan 2018 günü evinin önünde yaralı halde bulunan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümünün üzerindeki sır perdesi aralanmadı. Soruşturmanın başından bu yana, “Kızım intihar etmedi, otopsi raporunda da araba çarpması sebebiyle öldüğü açıkça raporlandı. Bunu, birileri kendi çıkarları için örtbas edip intihar süsü verdi ancak Allah müsaade etmeyecek†diyen ve yetkililerden yardım bekleyen acılı baba Şaban Vatan, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye yatırılacak. Karar Görele Sulh Ceza Hakimliği tarafından verildi.
kaynak:sözcü gazetesi,yorumsuz
Yer İmleri