Tesekkürler hocam inşallah tersini yapar tamamen hissedeyim bakalım hayırlısı hisselere güveniyorum baktık çok hızlı düşüyor stop olur geçeriz
Printable View
Teşekkürler. Allaha emanet ...
herkese iyi geceler, yorumlarınızı ve siteyi yaklaşık 2 aydır her gece düzenli olarak takip ediyorum, seviyeli ve içten yorumlarınız için teşekkür ediyorum, sizleri takip etmek benim için keyif verici, bende sizin önerileriniz doğrultusunda biraz hisse alıp bekliyorum, çok fazla kar etmesemde hatta genelde zararda olsam da acil nakit ihtiyacım olmadığı için sabırla bekliyorum
benim merak ettiğim konular turizm havacılık ve inşat sektörlerine şimdi girmek sizce uygun mudur, çelik çomak, hakan, esma burada hepiniz gerçekten güzel yorumlarınız var, bu konuda sizden bilgi istiyorum örneğin thyo cuma günü kap attı eksi kapatsad a bu hafta thyo için güzel geçer mi, turizm sektörü sizce biraz daha beklemeli mi
Guzel paylasimlar oluyo.emeginize saglik.bende sohbetinize katilmak icin uye oldum.iyi aksamlar...
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bu arada stoplar kazanç kanaatleri hedefler tamamen sizlerin kararları unutmadan ekliyim
ziyaretci arkadaşlar üye olsunlar korkmasınlar ilerki zamanlarda eğitim sistem çalışmalarım olacak burada cok büyük bir aile olabiliriz cıkarsız ve menfaatsiz bir şekilde
Çelik hocam geçen hafta ki hisselerden Polho ve Trcasın bu hafta ki durumu ne olur?
İnsallah hocam sabırsızlanıyorumTurk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten iyi geceler
bir ziyaretçi olarak çağrılarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım. Çok değerli paylaşımların olduğu bu sayfada başta çelik hoca olmak üzere herkese teşekkür ederim.
bu sayfaya çelik hocamızın üye olun çağrısıyla üye oluyorum...öğretmenim küçük bir bütçe çerçecesinde borsayı takip ediyorum.siz değerli üyelerin olduğu bu sayfanında kurucusu çelik hoca, ve önemli paylaşımlar yapan esma hanım, hakan bey ve diğer üyelerin samimi çıkarsız saygılı bir ortamı sebebiyle ilk mesajımı yazıyorum..
çok risk seven birisi değilim.. o yüzden tüm birikimimi hisseye yatıran bir yanım yok.
lakin sermayesi güzel.zararda olmayan ,güvenilir kağıtlar tercihim oluyor...tabi bunlarda spek az olduğu için tavanlar çooook nadir oluyor.
arada çok azda olsa günlük veya birkaç günlük güvensiz kağıtlara girdiğimde oluyor.
tw.kuş alemindeki onlarca spek amcanın kurduğu sayfalarda küçük yatırımcılara önce tavan yaptırıp sonra onlara bırakıp çıktıkları hisseli görünce çok kızıyorum ama kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor....
İnsanın içindeki kazanma hırsı kısa sürede hergün %5 -% 10 hayalleri hisselerin podyum geçişlerini görünce her akşam yeni planlar yapılmasına sebep oluyor tabikide.
burada yapılan hisse paylaşımlarından aldıklarım kar ettiklerim ve tabikide sabredemeyip zarar ettiklerimde var..
özellikle uşak çok uzun zamandır takipte a..bakalım sonu ne olacak...hepinize iyi geceler.
Haftalık takip edeceklerim; Pnsut ve Bakab
130 bin endeks risk vs.. denmiş ama sanki 2018 ocakta endeks 3 dolara gelmişti bu da şu an ki haliyle 210 bini geçmek anlamına gelmiyor mu ?
Herkese hayırlı sabahlar. Yıllar öncesinden üye olup sonrasında takip etmeyi bıraktığım, son iki üç aydır tekrar takibe başladığım bir forum sayfası oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ortada varolan çok büyük bir emek var ve bu emeğe daha fazla sessiz kalamadım, aynı zamanda sohbetlerdeki seviye ve samimiyet de yazmama vesile oldu. Herkese bol kazançlı hayırlı huzurlu bir hafta diliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
günaydın arkadaşlar....herkese iyi haftalar bereketli kazançlar...
portfoyümde maalesef cemaş var.Borsanın yükselişinde ayak uydurmayan hisse düşüşlerde maaşallah önden hızla gidiyor... Fikri olan var mı acaba bu hisse ile ilgili?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, çok güzel ve seviyeli bir paylaşım grubu, arada yazılarınızı takip ediyorum, paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunuyor ve devamını diliyorum..
Selamlar Çelik hocam DGATE'Yİ nasıl görüyorsunuz bir türlü istenilen tepkiyi veremedi. Sizin yorumunuz nedir. Şimdiden teşekkürler
AFYON 4,65-4,40 boynuzlarını sallıyor denilebilir mi? :D
Endeks bugün kararsız az yukarı az aşağı karar veremedi
tahminim şudur: sanki bugün açıklanması beklenen yeni tedbirler için savunma/geri çekilme pozisyonu alındı.
beklenti gerçekleşirse ya da açıklanan tedbirlerde fazla olumsuz durum görülmezse açıklama sonrası yukarı tepki olması ihtimal dahilinde diye düşünüyorum.
bugün listem de ki algyo CRDFA ve gözde güzel çıktı diğerleri endekse yenildi sise de bu arada karanlık oda da 20 kademe alım ilginçti
Celik hocam online nim devamlı ama ekranda yoktum yeni gördüm iyi akşamlar :)
Hazır yazmışken sizi borçlu çıkarayım ISDMR i sorayım 1-2 sene vadeli sabah alış yazmıştım 8.48 den vermişler
YGGYO ile ISDMR arasında kaldım tercihi ISDMR e yaptimt hayırlısı olsun inşallah sizi sessiz derinden takip ediyorum diğer arkadaşlarıda emeği geçenlere teşekkür ederim
Yeniden gelen kısıtlamalar hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar? Borsayı nasıl etkiler..
yoksa bu kısıtlamalar bugün satın alınmış mıydı borsada?
Kısıtlama haberleri geçen sene olduğu kadar büyük etki etmez bence bundan sonra. Bence endeksin önündeki en önemli tarih 10-11 Aralık ta yapılacak olan AB Liderler Zirvesi olacaktır... Zirvenin gündem maddelerinden birisi de takip ettiğim kadarıyla Türkiye'ye uygulanması muhtemel yaptırımlar...
Kötü haberlerin gelme ihtimali iyi haberlerin gelme ihtimalinden hep daha fazla... Endeks ralli yaparken çok arkadaş eksiye gitti... Küçük kesiklerle hareket eden testere hareketleri var çok hissede... Gitti-gidiyor-gidecek seviyelerinden kağıt alırken iki defa düşünmekte fayda var diye düşünüyorum...
Bugünkü düşüş, bankalardaki para çıkışları ve alınan kararlar... Ben bardağın dolu tarafına, 2 gündür artan yabancı oranına bakıp endeksin en kötü 1260 lardan geri döneceğini tahmin ve temenni ediyorum.
İyi akşamlar 4 aydır bu başlığı takip ediyordum ve bu yüzden üye oldum çelik hocam. Söylediğiniz birçok hisseyi aldım bazılarından karım oldu bazıları zararda olmama rağmen sabırla bekliyorum. Adese bu yeni yasaklardan olumsuz etkilenir mi? Önceki yasaklara baktığımda tam tersine yükselişe geçmiş
iyi akşamlar arkadaşlar cümleten
Sn Çelik Çomak
Tskb 2,29 aylık kapanış yaptı
Dün hatırlatın demiştiniz
İyi geceler üstad
Iyi aksamlar . Celik hocam bugünkü düşüş anormaldi . Allahtan borsa saat 18 de kapandı. Bu düşüş devam edermi . Yoksa testereye devammı eder ?
Çelik hocam aylık hissenin için özelden ulaşacaktır ancak henüz bulamadım. Rica etsem aylık hissenizi paylaşabilir misiniz özelden. Buradan artık paylaşmıyordunuz