Endeks bugün kararsız az yukarı az aşağı karar veremedi
Endeks bugün kararsız az yukarı az aşağı karar veremedi
Son düzenleme : mühendis ankara; 30-11-2020 saat: 15:15.
bugün listem de ki algyo CRDFA ve gözde güzel çıktı diğerleri endekse yenildi sise de bu arada karanlık oda da 20 kademe alım ilginçti
Celik hocam online nim devamlı ama ekranda yoktum yeni gördüm iyi akşamlar
Hazır yazmışken sizi borçlu çıkarayım ISDMR i sorayım 1-2 sene vadeli sabah alış yazmıştım 8.48 den vermişler
YGGYO ile ISDMR arasında kaldım tercihi ISDMR e yaptimt hayırlısı olsun inşallah sizi sessiz derinden takip ediyorum diğer arkadaşlarıda emeği geçenlere teşekkür ederim
Yeniden gelen kısıtlamalar hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar? Borsayı nasıl etkiler..
yoksa bu kısıtlamalar bugün satın alınmış mıydı borsada?
Kısıtlama haberleri geçen sene olduğu kadar büyük etki etmez bence bundan sonra. Bence endeksin önündeki en önemli tarih 10-11 Aralık ta yapılacak olan AB Liderler Zirvesi olacaktır... Zirvenin gündem maddelerinden birisi de takip ettiğim kadarıyla Türkiye'ye uygulanması muhtemel yaptırımlar...
Kötü haberlerin gelme ihtimali iyi haberlerin gelme ihtimalinden hep daha fazla... Endeks ralli yaparken çok arkadaş eksiye gitti... Küçük kesiklerle hareket eden testere hareketleri var çok hissede... Gitti-gidiyor-gidecek seviyelerinden kağıt alırken iki defa düşünmekte fayda var diye düşünüyorum...
Bugünkü düşüş, bankalardaki para çıkışları ve alınan kararlar... Ben bardağın dolu tarafına, 2 gündür artan yabancı oranına bakıp endeksin en kötü 1260 lardan geri döneceğini tahmin ve temenni ediyorum.
Yer İmleri