ziyaretci olupta özelden aylýk hisse soran arkadaþlar bir zahmet üye olsunlar korkmasýnlar para istemicem![]()
ziyaretci olupta özelden aylýk hisse soran arkadaþlar bir zahmet üye olsunlar korkmasýnlar para istemicem![]()
bu hisseler benim gözdelerim eðer sabýrla beklersen mükafatýný fazlasýyla alýrsýn düþerler ayýlýrlar bayýlýrlar ama orta ve uzun vadede ihya ederler þu anki sanko 7.70 üzeri fiþek baðlasan durmaz modunda..ýsdmr daha baþlamadý ýsýnýyor anteraman yapýyor sadece sabýr gerekiyor YTD
Merhabalar , sanko da hisse satýþýnýn bitmesi , hissenin pazar gurubunun deðiþmesi ve bir çok hikayeyi barýndýrmasý orta ve uzun vadede iyi olacaðý beklentisi olarak görülebilir. Son saatte ki yükseliþ ve direnç üstü kapatmasý çok olumlu...
Celik hocam Tborg taký hareket te son saatte geldi . Dolaþýmdaki lot sayýsýnýn azlýðý gibi ve yüksek karlýlýk ve yatýrýmlar nasýl bir hareket getirir . Buda direnç üstü kapatti ...
yarýn için tursg.ozkgy.vakfn ..kumbara ýeyho takip edeceklerim YTD
Hayýrlý akþamlar hocam hoþgeldiniz. ARDYZ ÝÇÝN STOPUMUZ NE OLMALI. 34.00 YÜKSELEN KANALIN ALT DESTEÐÝ GÖZÜKÜYOR DOÐRU MU?
BÝDE OZKGY ÝÇÝN BÝR YORUM RÝCA EDÝYORUM. ALLAH SÝZDEN RAZI OLSUN DEÐERLÝ GÜZEL ÝNSAN.
Hocam rica etsem bana da özelde aylýk listenizi atar mýsýnýz?
Yer Ýmleri