yok pala arammadı daha.
telefonun serviste diye mesaclar geliyor ama bilemedim.
dikkatim mi dağıtmaya çalışıyo anamadım. :he:
Printable View
Tsaam meto68 çekebilirsin telkin ayıcukları )
OttoMan stylA;
Tüm borsalar alına.
AL.
Bankalar nefes ala.
AL.
alıyolar mı nee bilemedim anlamam bu işlerden :he:
Powell deli powell
Aksam kurtardı yoksa yarin 7.60 dolar
veda busesi,
ne sesi?
para sesi değil,
çannnn sesi. :he:
124 altı uygundur.
35 altı mallar gelseydi manyak olacaktı
ulan povel
ben gazoz almaya gidiyorum
Karanlıkda halle$İN bunnarna TriumpH the cümhuriyetçiler.
oha makas
löplet
ulen pala karanlık köşelerde gondiklerler seni umarım :he:
50 günlük üstü kapanış yaptı. Dünkü barın altını bugün taramaya başladı. O sevimsiz duruyor.
1096 altı stopla , yukarı görüntü devam bana göre. ben de hala al da göstergeler.
Ulen badEmcükler.. Sattığınızın altında ezilip kalacüğünüz tersten tersinden..
An bak yazıyoz buraya nokTA
FED'den sonra bakalım ne olacak.
iShares MSCI Turk. 20,16 -0,13 -0,64%
https://i.hizliresim.com/uc5Bfj.jpg
XTUM +1,38 %
XU30 -0,46 %
büyük şirketlere yatırım yapın diyeni sopayla döverim...
Beşiktaşâ€™tan açıklama: “Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir.â€
günlük 1700 a doğru rakam diyeni
bugün benim çevremde duyduğum 10 a yakın rakam var beşiktaşıda çevremden desek 22 etti geriye kalan 1.678 kişi tüm Türkiyeden mi hadi ya
tahmin edildiği gibi ilerliyor..indikatör filan dinlemeden bam bam taktikleri uyguluyor, robotları sahaya sokuyor.. üstad geçinenleri ters köşeye yatırıyor.. yeni dönem yeni kurallar..elinde senaryo kurabileceği 30 kagıt var.. bankaları çık 23..bunların önemli bir kısmı, thyao, tcell vb zaten yönlendirmeye açık.. denklemi tutturması daha da kolay.. denge nerde oluşursa orada.. mesela son dönemde kchol satılıyor sise ve krdmd alınıyor.. acaba niye.. ve nereye kadar.. kchol satılıyor ama bileşeni olan arclk, froto filan sürekli alınıyor.. nereye kadar.. canı istediği yere kadar elbet..ama canı da bir yere kadar isteyebiliyor.. matematik gerçeklik..
Dolar almayın biste yatirim yapin diyip bankalara savas acan bir adamin yönettiği ulkenin borsasi bu kadar olur
Ne yaptigini bilmiyor kesinlikle kontrolü yok
bugün yine 7.60 dan çok rahat dolar opsiyonu alınmasına izin verdi.. aslında spreadi daraltarak alım yönünde olanlara baskı kurmaya çalıştı, 1-2 tl ye kadar filan düşmüştü spread.. ama sonra yine açmak zorunda kaldı..istiflemeye devam ettim.. maliyet oluşturan alıcının sadece alım işlemi dolayısıyla maliyetini görebiliyor muhtemelen, kompozit işlemde göremiyor.. dolar opsiyonda bilmeden anlamadan poz açanların 2018 gibi yine anahtarlarını alacakları bir dönem yaklaşıyor muhtemelen..
Haklısın.. kriz yok...herkes işinde gücünde..:)
__________________________________________________ ________________________
Bugün 2 kardeşin okul kitaplarını aldık..BKM'den..2600 TL.. + diğerleride 185 TL..
Eşim... 2.785 TL ödemiş..
Bu nedir ya? kitapları gör...toplasan hepsine 100 TL vermezsin..
Yazık bu vatandaşa..
Bende petkim nede dusuyor diorum bulut almis 3 e kdr yolu var yandik
Kardes yarin ver bir suru hisse var :)
Dipten alamazsın prensibi gereğince GARAN 1 doları geçmeden yatırım vs düşünmemek lazım.
Herifler %20 dipten dönünce boğa diyorlar.
Böyle durumlarda portfoyun 1/5i ile max olacak sekilde vioptan kontrat açmak daha mantıklı duruyor. Yuksek seviyelerde yuksek kaldırac dolarda bile bel büküyor. Portfoy degerini geçmeyecek sayıda kontrat da mumkun 1/9 ile.Bu nedenle 1/5 ile 2 kaldırac bile gecilmemeli bence.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.