Sayfa 859/1001 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    FED'den sonra bakalım ne olacak.

iShares MSCI Turk. 20,16 -0,13 -0,64%

ariston petkm pasta atarmısın

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben halen ne ralli ne çöküş göremiyorum sürünen bir borsamız var
    ben bu paladan halen bi sinerji alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    garan 7 üstüne atıla..
    bir kez daha 6.40 alım için iyi seviye olabülür
    bir halt olacağı yok.

Beşiktaşâ€™tan açıklama: “Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir.â€

günlük 1700 a doğru rakam diyeni
    bugün benim çevremde duyduğum 10 a yakın rakam var beşiktaşıda çevremden desek 22 etti geriye kalan 1.678 kişi tüm Türkiyeden mi hadi ya
    bir halt olacağı yok.

tahmin edildiği gibi ilerliyor..indikatör filan dinlemeden bam bam taktikleri uyguluyor, robotları sahaya sokuyor.. üstad geçinenleri ters köşeye yatırıyor.. yeni dönem yeni kurallar..elinde senaryo kurabileceği 30 kagıt var.. bankaları çık 23..bunların önemli bir kısmı, thyao, tcell vb zaten yönlendirmeye açık.. denklemi tutturması daha da kolay.. denge nerde oluşursa orada.. mesela son dönemde kchol satılıyor sise ve krdmd alınıyor.. acaba niye.. ve nereye kadar.. kchol satılıyor ama bileşeni olan arclk, froto filan sürekli alınıyor.. nereye kadar.. canı istediği yere kadar elbet..ama canı da bir yere kadar isteyebiliyor.. matematik gerçeklik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    XTUM +1,38 %
    XU30 -0,46 %

büyük şirketlere yatırım yapın diyeni sopayla döverim...
    FİNANSAL Krizlerin olduğu dönemlerde BIST,bankacılık ve Holding hisseleri sürekli satar..

Ne der Moody's ?
    Bir gece ansızın -pazar gecesi uygundur- DTH'lar bir anda TL'ye çevrilebilir..
    Döviz büroları kapanabilir..
    İthalat lüks mallarda kısıtlanabilir..!

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    FİNANSAL Krizlerin olduğu dönemlerde BIST,bankacılık ve Holding hisseleri sürekli satar..
    Ama üstadım ; şimdi kriz mi var ? , ekonomi göklere gidiyorcular gelecek gene. Aman diyeyim

8. Dolar almayın biste yatirim yapin diyip bankalara savas acan bir adamin yönettiği ulkenin borsasi bu kadar olur

Ne yaptigini bilmiyor kesinlikle kontrolü yok

Sayfa 859/1001 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •