Sn ayasofya valla sizden korkulur,siz başkan falan olmayın zaten,durduk yerde mussolini oldunuz çıktınız:))))))))),merak etmeyin sıkıntı yok ilk seçimde olay değişir bakın göreceksiniz,seçimi kaybedecekler.
Printable View
Benim milli görüşcu eniştem keşke Yunan kazansaydi sözünün benzerini kullanıyor onlar bile bu kadar yapamazdı.
Siz bir ara aziz nesin hakkında idam istenen davanın iddianamesini bir okuyun.O zamanlar malum devletin bütünlüğünü yıkmak anayasayı değiştirmeye kalkmak falan idamlık suçtu.Kalem kağıtla aziz nesin bu suçu işledi diye ciddi ciddi yıllarca cezaevinde yatmış,sürgün yemiş.Kemal tahir keza öyle.
Vallahi de billahi de tırlar silah taşıyordu diyen bir siyasi vardı, bir zamanlar MHPde idi, sonra transfer oldu. Hakkında hiçbir işlem yapıldı mı. Şu lafı biz söylesek, içerden çıkamayız. Soylu'nun, Kurtulmuş'un, Bahçeli' nin zamanında söylediği lafları söylesek, çarmıha geriliriz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anayasayı tangır tungur etmek suçu denirdi eskiden. [emoji16]
Eski 141 ve 142 den az kişi yargılanmadı.
En son olarak ta öğretim üyeleri 1402 den yargılanıp işsiz bırakıldı. Birçoğu yurtdışında çalışmak zorunda kaldı.
Bu arada dünüre, temel atma töreninden iki ay sonra verilen ihale haberine de erişim yasağı gelmiş. Kimse erişmesin, basın özgürlüğüne halel gelmesin. [emoji41]
Yani elbette bu kadar büyük bir kargaşada, bir çok gariplikler olmuştur. Kanaatimizi bu gariplikler değil, gözlerimizle gördüklerimiz oluşturuyor ve o kadar net ki. Sürekli gariplikleri dillendirerek FETÖ algı yapmaya çalışıyor, -sizi tenzih ederim, o ağız sıkıntılı bir ağız.
FETÖ konusunda hiç kimse günahsız değil, son zirve yaptığı dönem elbette önemli ama, kökü çok eskilerde. Tıpkı PKK gibi, tıpkı en solun başı, en sağın başı gibi, tıpkı birilerine birden el verilmesi gibi. Hepsi proje, boşluk bırakmamışlar, her yerdeler. Tam saha press.
Kişiler örgütler üzerinden değil, ilkeler, prensipler ana doktrin üzerinden yürümeli. Tam bağımsızlık, milli irade, Cumhuriyet, laiklik, milliyetçilik, halkçılık, yeteri/gerektiği kadar devletçilik, Misakı Milli, ve bunları temsilen vatan bayrak. Yoksa yolumuzu kaybederiz.
Kenan Evren bir sağdan bir soldan astı. Bir general sağda solda bomba arttırdım dedi. Çatli elini kolunu sallayarak kaçtı. Uğur Mumcu PKK dosyası sebebiyle öldürüldü. CIA mossad KGB ülkende cirit atıyor. Üç tane Çeçen lider bu ülkede KGB tarafından öldürüldü. Osmanlınin yıkılışında abdestsiz İngiliz dini lider oldu. Nur çeşmesine nail olmak için karı koca düzüldu. Fadime Şahin vardı Aczimendiler vardı 28 Şubat ta. Bu ülkede her şey oldu. 12 Eylül de ben çocuktum çatışmanın tam ortasında kaldım. Alaaddin isimli bir asker beni minibüse aldı. Mahallemizde solcu öğretmenler vardı günlük evleri bombalanir. Biz de amcamlarin peşinde akıncılar akında zafer çok yakında yürürdük. Ben 6-7 yaşındaydim. Biz o bombayı oyun sanardik. İple bağlanmış ucunda et var. Hemen polise haber verirdik. Aynı mahallede gül gibi çiçek bahçesi gibi büyüdük. Saygıda kusur etmedik. Ama o el kimse amcamlari yürüttü. Öğretmenleri bombalatti. Büyük resme bakarsan ikiye bölündü. Bugün ku hedef üç dörde bölünme gibi.
Yakında Suriye bölünür, güneyimizi kaplayan, ta İran sınırına kadar Kürdistan kurulur, hayırlı olsun. 20 sene sonra da Türkiye'den toprak talebi başlar, en iyi senaryo tabi. Sonra da felsefe yaparız, niye böyle oldu, kim suçluydu, kim suçsuzdu, oyun bitti herkes aynı kutuya.
Çok sıkı akp li bir arkadaşım. 15 temmuzdan 9 ay önce zaman gazetesi reklamındaki uçakların uçup çocuğun doğmasına kadar bir plani vardı fetoculerin demişti. Bu plan dan haberi olanin da Ordu içindeki gizli olan fetoculerin deşifre olması için de böyle olması gerektiğini buna izin verildiğini söylemişti.
Benim RTE ile ilgili yazdığımi iyi okuyun. RTE siyaset konusunda düşman konusunda çok akıllı. Muhalefetin önüne bir kemik atıyor aylarca gündem o. İyi partili ümit Özdağ niye istifa etti. CHP den ince niye ayrıldı. Yandaş medya seni TV ye çıkartıp göklere çıkartıyorsa bir düşün. Kendine hakaret eden Alaaddin çakıcı çıkıyorsa ki bu adam emniyete gitse Polat Alemdar gibi karşılanır. Bunlar için hiç bir sebep yok mu.
Silivri soğuk olmasa. Bedensel engelli olmasam döktürürum de ancak kıvıra kıvıra yazabiliyorum. Ama bir gün bunlar açık seçik üstelik o mamacilar tarafından kanal kanal dolaşarak anlatılacak.
Cums namazına bile geç gidiyorum. Hutbeyi dinlememek için. Her cuma hutbede nerdeyse AKP'nin niye niçin yaptığını anlatıyor. Yakında dış güçler ile savaş için hocalar doları bozdurun diyecektir.
İblisin kıblesi ,cengiz özakıncı nın kitabı son sayfalarda yazılanlar ilginç geldiyse mutlaka bu kitap okunmalı,özellikle sn ayasofya size şiddetle tavsiye ederim.
Yok öyle bir şey, doğrusu şu, defalarca darbe iması/tehditi yapılıyor boş çıkıyor, buna paralel sistem kendisi de bir darbe tehlikesi ön görüyor, 'erken olgunlaşmamış bir darbe olabilir' diye mütalaa yapılıyor, kabile devleti değiliz neticede. Ancak bunların 'bu kadar çok', 'bu kadar güçlü' olduğunu kimse bilmiyor. Şaşkınlık burada. 15 Temmuz darbe planı küçümseniyor şu an, 'böyle darbe mi olurmuş yaw' diye sulandırılıyor bütün muhalifler tarafından, FETÖ de aynı ağızda. Türkiye genelinde bütün resmi ortaya koyun, işleyin bir haritaya bütün herşeyi, basbayağı darbe planı, erken merken olgunlaşmamış ama çok da fena bir plan değil, tek hata, zamanlaması ve eski Atatürkçü kadroların küçümsenmesi, onlar da bitti ezdik bunlardan artık hayır gelmez filan zannediyor. Bakmayın siz, darbeyi engelleyen halk falan değil, eski Atatürkçü kadro. Ama bunu ifade etmek prim yapmayacağından, ters etki yaratacağından, söylemiyorlar, ama alttan alta da 'biliyorlar'
Keşke dedikleri gibi FETÖ' yü deşifre etmek için yapılan derin devletin bir oyunu olsaydı...direkten döndük..tabi değişen bir şey yok, devlet her zaman ilk önce kendi öz evlatlarını yer, tasfiyeye devam tam gaz. Sağlık olsun, afiyet olsun.
Valla bir rivayete göre ezel fetöcülerin dizisiymiş,malum darbeden baya önce çevrildi dizi.İki karakter vardı biri kıvançın canlandırdığı dayının torunu adı SEKİZ di,diğeri de bir katil adı TEMMUZ du.Rivayet odur ki darbe aslında 8 temmuzda yapılacakmış sonra bir nedenle 15 temmuza çekilmek zorunda kalmış.Ramiz de fetönün babasının adımıydı neydi ,ramiz isminin de fetö ile bir alakası vardı da şimdi onu tam anımsayamadım.
şimdi baktım evet babasının ismi ramiz miş yanlış hatırlamamışım.
Ezel de show tv de 2009 2010 da çekilmiş.O tarihte karakterlerin adları ramiz,sekiz,temmuz ilginç değil mi.Üçü de öyle sık konan isimler değil hatta ben sekiz adında kimseyi duymadım şimdiye kadar.
Yani, magazinel şeyler, semboller filan da önemli bunlarda, ezoterik mistik yapılar...
Benim bildiğim Okan Bato bir yakalıyor ipin ucunu, asıldıkça asılıyor, asıldıkça ağırlaşıyor, ve 15 Temmuz oluyor. Zafer Kılınç da Yunanistan'a kaçarken yakalanıyor.
Okan Bato, tek bir kişi, tek bir idealist adam. Yetiyor, çünkü resim ortada zaten, sadece biraz cesaret. Gerisi hikaye, film, kaosta oluşan gariplikler. O bir kişi çok önemli.
Hatta ezel dizisinde kenan birkan ın ölüm sahnesinde atatürk e makyajla çok benzetildiği falan yazılmıştı,sonra sahneyi seyredince cidden sanki atatürke benzesin diye makyaj yapılmış gibi gelmişti.Tabi o gözle bakınca bana öyle gelmiş olabilir,bunlar magazin tabi,ciddiye almayın
Ahali güzel sarmış, fakat çok geç gördüğüm için, önemli gördüğüm konulara barmak atama... pardon basamadım.:agla:
erken seçim bekleyenler bence daha çok beklerler. belki normal seçim ötelenir ama erken seçim olmaz. tek adam yönetimi varken neden erken seçime gidilsin. ekonomi bu kadar kötü iken daha fazla milletvekili mi çıkartacaklar. işsizlik, açılmayan işyerleri, yasaklar, sokağa çıkılamaması, umutsuzluk, böyle bir kötü durumda iken iktidar erken seçimi tercih eder mi. son güne kadar iktidarda kalmak isterler.
o zaman birbirleri ile zorunlu birlikte olmuş 3 lü hükümet vardı. ve dsp'nin kendi içinden çıkan bir hareket mhp yi hükümet dışı bırakmak istiyordu. zaten hükümet yıkılacaktı. rest çekildi. ama sonrası genç parti çıkışı ve dyp nin baraj altında kalması. şu an ise sanki tek adam rejimi var. koalisyon var sayılmaz. son güne değil son saate kadar iktidardan ayrılmazlar.
https://youtu.be/JiLrdZ9pQLg
Soysuzlar hep soysuz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abd işadamı Osman Kavala için ve s400 için bastırıyor bakalım Bıden yönetimi nasıl bir yol çizecek Tramp kadar yumuşak olmayacaklarından eminim.
https://www.youtube.com/watch?v=72QC...nel=ALATURKATV
2023'e bununla mi yuruyecek ?
Sosyal medyayı izliyorum koyun sayısında çok hızlı azalma var. Kurban bayramına ülkedeki koyun ve sığır sayısıyla gidersek çok kişi kurban kesemeyecek. İki türlü anlam içerir mecazi ve gerçek. Ben hala büyük çoğunlukla borsdayım ama gözlemlerim erken seçimde iyi bir tokat yerler. Akp ise sanki seçim var gibi kongrelere devam ediyor. Şüphe ediyorum. Kısmen dolaresteyim korkmaya başladım parayı yeşil dolara bağlayayım diyorum. Ama ne zaman hisseden çıksam o hisse gidiyor. Reisin Türkiyeye en büyük hizmeti fetöyü temizlemesi tabi at izi it izi meselesi hala geçerli. Eski Bakan büyük insan Damatın dediği gibi Allah sonumuzu hayreylesin...
KCHOL,LIDFA ve Dolar.
Tum yatirimim bu, erken secimde olsa, normal secim de olsa degismez.
Şimdi şunlara müstehak desek yanlış mı olur?
AKP’NİN YÜZDE 96 OY ALDIĞI KÖY SUSUZLUĞA TERK EDİLDİ
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...oyunu-6259421/
Ulu Önderimizle bir kez daha gurur duydum:
Gelibolu kayası, parlak zeka ve kuvvetli irade
ABD’nin askeri dergisi Military Review, ocak-şubat sayısını Ulu Önder Atatürk’ün Çanakkale Savaşı’ndaki dehasına ayırdı. “Atatürk’ün liderliğinden çıkarılacak çok ders var†tespitini yaptı
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...irade-6255578/
https://www.armyupress.army.mil/Jour...-of-Gallipoli/
Son dakika: Malatya Valisi Aydın Baruş, terör örgütü PKK'nın Irak'ın Gara bölgesinde sivil vatandaşlarımızın canice şehit edilmesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Baruş, 10 vatandaşımızın kimliklerinin tespit edildiğini aktardı. 3 vatandaşımızın kimlik tespitiyle ilgili çalışma sürüyor.
https://i.hizliresim.com/36rJCf.jpg
Baktım Irana şakır şakır uçuş var virüsle mücadele hikâye, mücadeleyi veren kahveci, lokantacı, düğün salonları, restoranlar v.s. haaa... bir de eve tıkılan bizler ve eğitiminin ağzına s. talebeler.