Sayfa 857/996 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz bir ara aziz nesin hakkında idam istenen davanın iddianamesini bir okuyun.O zamanlar malum devletin bütünlüğünü yıkmak anayasayı değiştirmeye kalkmak falan idamlık suçtu.Kalem kağıtla aziz nesin bu suçu işledi diye ciddi ciddi yıllarca cezaevinde yatmış,sürgün yemiş.Kemal tahir keza öyle.
    Kenan Evren bir sağdan bir soldan astı. Bir general sağda solda bomba arttırdım dedi. Çatli elini kolunu sallayarak kaçtı. Uğur Mumcu PKK dosyası sebebiyle öldürüldü. CIA mossad KGB ülkende cirit atıyor. Üç tane Çeçen lider bu ülkede KGB tarafından öldürüldü. Osmanlınin yıkılışında abdestsiz İngiliz dini lider oldu. Nur çeşmesine nail olmak için karı koca düzüldu. Fadime Şahin vardı Aczimendiler vardı 28 Şubat ta. Bu ülkede her şey oldu. 12 Eylül de ben çocuktum çatışmanın tam ortasında kaldım. Alaaddin isimli bir asker beni minibüse aldı. Mahallemizde solcu öğretmenler vardı günlük evleri bombalanir. Biz de amcamlarin peşinde akıncılar akında zafer çok yakında yürürdük. Ben 6-7 yaşındaydim. Biz o bombayı oyun sanardik. İple bağlanmış ucunda et var. Hemen polise haber verirdik. Aynı mahallede gül gibi çiçek bahçesi gibi büyüdük. Saygıda kusur etmedik. Ama o el kimse amcamlari yürüttü. Öğretmenleri bombalatti. Büyük resme bakarsan ikiye bölündü. Bugün ku hedef üç dörde bölünme gibi.

2. Yakında Suriye bölünür, güneyimizi kaplayan, ta İran sınırına kadar Kürdistan kurulur, hayırlı olsun. 20 sene sonra da Türkiye'den toprak talebi başlar, en iyi senaryo tabi. Sonra da felsefe yaparız, niye böyle oldu, kim suçluydu, kim suçsuzdu, oyun bitti herkes aynı kutuya.

3. Çok sıkı akp li bir arkadaşım. 15 temmuzdan 9 ay önce zaman gazetesi reklamındaki uçakların uçup çocuğun doğmasına kadar bir plani vardı fetoculerin demişti. Bu plan dan haberi olanin da Ordu içindeki gizli olan fetoculerin deşifre olması için de böyle olması gerektiğini buna izin verildiğini söylemişti.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yakında Suriye bölünür, güneyimizi kaplayan, ta İran sınırına kadar Kürdistan kurulur, hayırlı olsun. 20 sene sonra da Türkiye'den toprak talebi başlar, en iyi senaryo tabi. Sonra da felsefe yaparız, niye böyle oldu, kim suçluydu, kim suçsuzdu, oyun bitti herkes aynı kutuya.
    En korktuğum da bu. Bugün bu kadar sessiz kalması ABD nin. Burda hep söylenir bu doların gelmesi için ne verildi diye.

5. Benim RTE ile ilgili yazdığımi iyi okuyun. RTE siyaset konusunda düşman konusunda çok akıllı. Muhalefetin önüne bir kemik atıyor aylarca gündem o. İyi partili ümit Özdağ niye istifa etti. CHP den ince niye ayrıldı. Yandaş medya seni TV ye çıkartıp göklere çıkartıyorsa bir düşün. Kendine hakaret eden Alaaddin çakıcı çıkıyorsa ki bu adam emniyete gitse Polat Alemdar gibi karşılanır. Bunlar için hiç bir sebep yok mu.

6. Silivri soğuk olmasa. Bedensel engelli olmasam döktürürum de ancak kıvıra kıvıra yazabiliyorum. Ama bir gün bunlar açık seçik üstelik o mamacilar tarafından kanal kanal dolaşarak anlatılacak.

7. Cums namazına bile geç gidiyorum. Hutbeyi dinlememek için. Her cuma hutbede nerdeyse AKP'nin niye niçin yaptığını anlatıyor. Yakında dış güçler ile savaş için hocalar doları bozdurun diyecektir.

İblisin kıblesi ,cengiz özakıncı nın kitabı son sayfalarda yazılanlar ilginç geldiyse mutlaka bu kitap okunmalı,özellikle sn ayasofya size şiddetle tavsiye ederim.

Sayfa 857/996 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •