Yılanoğlu durmuyor 11.11 vurdu
Printable View
demeye kalmadı uçurumdan atladı....
https://i.hizliresim.com/aeagdg6.jpg
çizgiler iyi ekmek yedirdi...çok sık gir çık yaptım yetişemedim resmen...emirler ise neredeyse 10 saniye gecikmeli oldu...bol şanslar...üst çizgide ana pozu alırım stoplu sanırım...
https://i.hizliresim.com/l328w4k.jpg
TL. de long olarak bekliyorum...yani her gün zarar var.dolar yukarı sermaye aşağı...
VOB bir aşktır.daha doğrusu tedavisi olmayan virüs.:)
ayrılık kısa sürecek..yarın VOBA teminat aktaralım da her an agresif fırsat çıkabilir.en azından tl long olmanın zararını karşılasın.
bist 30 kapanış rakamı 1907.33 mesaj mı ? Fenerbahçeli olsa gerek. 3 Mayıs 1907 kuruluş..
Bu akşam yemekte konuyu açıyım, gramı 666 olmuş gel enazından bi bileziği bozduralım bak düşerse alttan yerine koyarsın diyim bakalım ne diyecek, ona göre sitirateji belirliycem. :he: benden daha iyi ekonomist :kahkah: ben olsam çoktan bozdurduydum
hep zarar ettiğimizden midir nedir kâr gördünmü dayanamıyoruz asdass
yatırım amaçlı hiç altın almadım.ama eğer alırsam 1.500 dolara gelince alırım demiştim.sadece ons/dolar rakamını ifade etmiştim.
hala aynı kanaatteyim..1500/1600 dolara gelmeden almam..tok alıcıyım..(1850 dolardayken ifade etmiştim..sonra 1.700 e kadar da indi)
ama 7.30 dan dolar almıştım..gerçi 8.45 ten bozdurup iyi yerden bıst100 e girdim..ama zoruma giden bıstten elde edilen kar her gün reel olarak eriyor.
benim aracı kurumda hesaptaki para her zaman dolar olarak ta ifade ediliyor..şunu değiştirseler bari..
Ağzına sağlık en mantıklı yorum ve gerekçe..
Ne diyoruz elinizde ki mesaj yazdığınız tele bile sahip çıkınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yanlar gidecek diyorum..
Sabır..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SHOCK SHOCK SHOCK......
Presco tarafindan yapilan klinik arastirmada Covid 19 hastalarina gunde 4X8 adet verilen Favirpravir in tedavide hic bir olumlu etkisi olmadigi ortaya cikti.
Etkisiz olmasi cok onemli degil.....Ama hastanelerde yatan hastalara bu ilac verildikten sonra durumu dahada kotulesip olen binlerce insan var......
Saglik bakani ve Film kurulu bunun hesabini versin.
Ne gündü be...
Endekis de böyle sayılır.
Buradan nereye başkan sence?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bendekiler bugünü güzel kapatmış. Ama trend tutturan bir xles güzel getirir diye düşünüyorum hala kalkmadı bakalım nasip.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlar zaten gitmişti ,daha süresi var
Gcm karsi bacakmi bilinmez ama dikkat etmistim 3 5 bin pozisyon acinca ertesi gun cok sert hareketler oluyordu ve karli kapatiyorlardi pozisyonlari
bugun tersi olmus cok kotu zarar yazmislar[gene bunlarin pozisyonu sonrasi sert hareket yapti ama MB sonrasinda yaptiklari islemlerden zarar olusmus]vade basindan beri yaptiklari islemler ile 4500 longun maliyeti binlerde idi
Bugun 1900 long kalmis ellerinde maliyet 2230
Viop gun sonu
https://prnt.sc/200t4wt
diger her zamanki gibi bugunde cok fazla gibi gorunsede digerin icerisinde bofa TEB qnb de var
vade basindan itibaren
https://prnt.sc/200tah8
diger shortun acilimi
https://prnt.sc/200tg59
o9 degılde btc bıle tl bazlı bakınca yuzde 4 dustugu halde yukseldı gozukuo:oleyo:
sayın abartin
var mı bilim kuruluna ya da yoğun bakımcılara tavsiyeniz ya da Presco nun tavsiyesi...her gün 250 kişinin bugün rusyada 1.250 kişinin öldüğü bir zamanda...yahu neyse sakin olayım...bol şanslar...(bu arada okudum sonuç ve 1150 kişi üzerinde yapılan çalışmayı...hiçbir anlamı yok)
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xbank faiz düşüşüne rağmen garanti bankası haberinin gazıyla gördüğü 1712 seviyesinin üzerinde kapatamadı. hatta o günkü açılışın da altında kapattı.
bugünlük yeterli bir bilgi.
hatırlayan olur mu bilmem. ford tepeden dönerken reis koçlarla canlı yayında yatırım imzası atıyordu.
dün de ispanyol başbakanı ile görüştü. bbva eyidir, somuttur dedi :cool:
https://www.bloomberght.com/erdogan-...esidir-2292276
ben de bluumbergden duydum. bacanağının damadı orda çaycıymış :kahkah:
neyse ben gideyim :drunk:
izlemeye devam.
"bu senenin zirvesi" gibi ifadeler kullanıldı bugün.. belki öyledir.. ama ben bu varsayıma göre poz açmayacağım..volatil olacak, poz büyüklüğünü azaltıyorum..poz çevirme hızı muhtemelen artacak.. 1500 lerden 1900 lere getirdikten sonra ters V şeklinde bir düzeltme olacağını sanmıyorum, hele TL bazlı böyle bir şey bence zor.. usd bazlı grafik zten düzeltmeler içeriyor. o nedenle hedefim yok.. her şey olabilir..
son 2-3 senedir düzeltme mart ayında oluyor, mevcut dinamiklerle (doalrın yularının salınması, faiz çıpasının kalkması vb) bu sene yine mart ayına kadar acımasızca da sürebilirler, belki aynı esnada dolar da ortalamada yükselir.. usd bazlı yatay veya hafif yukarı eğim oalbilir.. sorarsan aslında düzeltmesini bile yapmış olur.. nasıl baktıklarına bağlı.. ayrıca 4. çeyrek karları da izlenecek..
https://youtu.be/rzgLO1ksHdo:halay::halay::halay:
Yeni senaryo,
Osman kavala serbest bırakılacakmış..
Doları düşürmek için!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow'un benim açımdan 2 seçeneği var. Ya buradan düşüşe başlayıp 30000 altına inecek (ki beklentim dışındadır bu hareket) ve bana her 100 puan için 1520 dolar ödeyecek, ya da çıkacak 36500-39500 aralığına (beklediğim hareket), belki de 40000 civarına ve sonra inecek 30000 altına, bu durumda her 100 puan için 3520 dolar ödeyecek.
Kafasına göre istediği seçimi yapsın, ben bekliyorum. Böyle kafası kesik tavuk gibi davranmasın boşuna.
Bazen düşünüyorum, siz bu piyasaya girseniz, bir daha viopla falan uğraşmazdınız
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...58280f90d8.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bbht'de müteahhitleri temsilen konuşan birisi doların yükselmesinin zararlarını, faiz indirmenin meseleleri çözmeyeceğini filan bahsettikten sonra "çalışanlar bizim kölelerimiz değil, bende artmasını istemem ama asgari ücreti insani bir seviyeye getirmesi lazım, üstelik %18 enflasyon yok %70 civarı var.. en az o kadar olmalı" mealinde konuştu.. hukümetin fedakarlık yapmasını (daha az vergi) söyledi..
işte bu imkansız.. halk sürünürken bile 300 odalı yazlık saray yapabilen bir zihniyet var.. zor..
Abey onu hiç bilmiyorum takip de etmiyorum ama buraya ne zaman yorumunu yazsalar tammm tersi çıkıyor yine tersi olmasın dalgaci abey sen tecrübelisin daha iyisini bilirsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imkanım olsa vergi beyannamesini zorunlu kılarım.. herkes..oy kullanan herkes.. çalışmayan insanlar, ev kadınları, yaşlı teyzeler dedeler vb dahil..
ancak o sayede bilinç oluşacak.. o bilinç olmadığı için mevcut zihniyet babasının parasıymış gibi bizim paramızı kullanıyor..
Piyasa değeri yıllık cirolarinin altında olanlarina bakınız. Fikir vermesi acisindan.. bir de yavsak patronları olmasın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok ikna edemedim, satmam dedi kötü günlere saklıyormuş
Aynı bizim Temettücü emekliliğini bekleyen hisseci arkadaşlar gibi yıllarca taşıyanlara benziyor :)
Laf açılmışken geçenlerde bi yerde okumuştum, adam emekli olmuş aylık maaş 3500 aylık temettü geliri 25000 diyor.
böyle bir durum olur mu, şaka mı yazmış
sayın nosfecagri
öncelikle tebrikler ve kazancınız daim olsun.
sadece ışık ökte değil takip etmediğim tv ve kuş sitesi dahil kimseyi takip etmedim bugüne dek ve etmeyi de düşünmem...fakat geçenlerde burada yabancı yatırımcıların ilgisi ve bilgi istekleri ile ilgili bir paylaşım yapılmıştı benimde oradan aklımda kalmış...fakat BBVA nın isteği ve bildiğim 4-5 aydır ispanyolların bazı şirketlerle ortaklık görüşmeleri, memleketimin varlıklarına sudan ucuz sahip olma istekleri...ve bu durumu övünç olarak deklare etmemiz...manidar...hep beraber göreceğiz uzak olmayan bir zaman diliminde...bol şanslar...
Fakirler nassınız bugün
şunu ifade etmek isterim. hisse satmakla vobda short açmak farklı şeylerdir.
an itibariyle şuanda bir short emaresi yok.göstergeler max. alışta ama rallide bunun bir önemi yok.
elbette bu sert yükselişin bir düzeltmesi olacak.ama ne zaman?
o niyetle sabırla beklerim..belki yarın belki gelecek hafta.